kuleczka 15.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tak długo sie zastanawiam czy chcę zostać, bo nie chcę się ....hm....tak....no....wpraszać się nie chcę . Przeraża mnie liczba postów na tym wątku....pewnie wszyscy się znaja jak łyse konie ..... a ja taka se przyszła z podwórka ..... . Ja też przyszłam se nie wiadomo skąd i po co na początku troche ganiali i latyrynę kazali sprzątać i sok z weronki pić ale wytrwałam i jezdem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kotu też lewatywy robić nie będę....co prawda raz robiłam mojemu psu.....ale wolę nie powtarzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . filtrujemy .... filtrujemy się umysłowo - to szpital jest wbrew pozorom chcesz zostać? racja dzisiaj to ja bym chciała przefiltrować się przez pryzmat myślenia długiego trudny przypadek Ja by Cię też chciał ....przefiltrować O mamusiu a bez co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 W związku z tym, że każada niezaakceptowana przeze mnie ingerencja w moje ciało kończy się bardzo źle dla ingerującego..... a przydzie czas na Ciebie, przyjdzie czas na Ciebie... chirurgią plastyczną zajmuje się u nas 1950 ja osobiście jestem chodzącą reklamą jego talentu Czasem tylko kurtki nie mogę zapiąć przez tę trzecią pierś na plecach.... ale poza tym fiu fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kotu też lewatywy robić nie będę....co prawda raz robiłam mojemu psu.....ale wolę nie powtarzać . i słusznie Selimm pozwolił się długiemu lizać po nogach, ale za lewatywą nie przepada, chyba że bedzie się znów wybierał do Urzędu Skarbowego... wtedy może się skusi, na taką z lekko opóźnionym zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ....damy radę.... piersi więcej i większych nie chcę....moje 80D w zupełności mi wystarczy . Ale odsysanie tłuszczu tu i ówdzie by sie przydało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ....damy radę.... piersi więcej i większych nie chcę....moje 80D w zupełności mi wystarczy . Ale odsysanie tłuszczu tu i ówdzie by sie przydało . kurde chłopaki .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ....damy radę.... piersi więcej i większych nie chcę....moje 80D w zupełności mi wystarczy . Ale odsysanie tłuszczu tu i ówdzie by sie przydało . to my se możemy łapy podać u mnie tylko ta cyferka mniejsza, ale literka to jak w morde strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... co chłopaki.....a może ja wolę dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kuleczko - i dopiero teraz to ogłaszasz ?! no to się zacznie!!! idę wodę mrozić na schładzanie długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jezzzzu....jaka cisza....chyba przegięłam.....może nawet jak na szpital psychiatryczny to jestem aż nazbyt walnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... co chłopaki.....a może ja wolę dziewczyny oni na to akurat nie zwrócą uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... co chłopaki.....a może ja wolę dziewczyny oni na to akurat nie zwrócą uwagi dobrze gada dać jej piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tak długo sie zastanawiam czy chcę zostać, bo nie chcę się ....hm....tak....no....wpraszać się nie chcę . Przeraża mnie liczba postów na tym wątku....pewnie wszyscy się znaja jak łyse konie ..... a ja taka se przyszła z podwórka ..... . nie mów łyse bo się sebo obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Eeeee, Sebuś się nie obraża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ....damy radę.... piersi więcej i większych nie chcę....moje 80D w zupełności mi wystarczy . Ale odsysanie tłuszczu tu i ówdzie by sie przydało . to my se możemy łapy podać u mnie tylko ta cyferka mniejsza, ale literka to jak w morde strzelił kuuuulka.......... kuleeeeeczka .............mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jezzzzu....jaka cisza....chyba przegięłam.....może nawet jak na szpital psychiatryczny to jestem aż nazbyt walnięta przez kogo????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . filtrujemy .... filtrujemy się umysłowo - to szpital jest wbrew pozorom chcesz zostać? racja dzisiaj to ja bym chciała przefiltrować się przez pryzmat myślenia długiego trudny przypadek Ja by Cię też chciał ....przefiltrować O mamusiu a bez co? bez rurke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... no prosze ile rzeczy można się o ludziach dowiedzieć..... podać kilka cyferek i literek a już chłopoki wariują....kuleczka.....czasem ciąży, co? ....psychicznie i fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ... sie tu ostatnio porobiło ... namientnie i wykwintnie ... (witaminy "Cy" potrzebuję ... chyba przyjmnę w pomidorach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts