selimm 15.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 czopka to se som załóż -na ten łysy łeb .... jak wyslą, to ja to artystycznie zagospodarować .... a Ty co sie tak o cycka pytosz ? przerobić sie kcesz ? po godzinach na budowe se chcesz dorobić ? a tak per-saldo to przyszlakozadowaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 jak wyslą, to ja to artystycznie zagospodarować .... cyrk bydziesz otwierał ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 O tak ...cyrk bedem otfierałi staropannice zapraszał ktore wypatrują męza w kazdym napotkanym samcu ...zaprosem Cie jako pierwszego moze Ci sie jako dziewica trefi ? wpadnij wieczoroporowo a tak wogle to wesołych swiąt zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ło matko....dobrze że ja niestarapannica ino rozwiedziona i ponownie zamążpójdzienta ....dobrze dla Selimmka ....bo jeszcze bym u niego wylądowała w tym jego cyrku . Ale by się mogło podziać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 własnie psysedł nius bocianowyDługi, nie psyjdzie na wieczoroporową impreskepodobno o sklep zawadził ...zanim sie wbił autem w warzywniok to długim rozwalił 10kilo pomidora18 butelek mleka koziego no szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 widziołem jak to mliko kozie spijoł z chodnka- darł aż mu pioch du-pom szedł coby kropeleczki nie uronić Smoczyca - a czy ty wiesz że tu na oddziel jest taka tradycja że musisz m1-szo noc nago chodzić - cłoam noc - a jak Ci zimno to możesz wchodzić do czyjegoś łóżeczka sie zagrzac - ale tylko męskiego.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jasssne , Sebuś....jasssne...a poza tym wszyscy w rodzinie zdrowi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.01.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 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 podobno w srodku czai sie groza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tutaj też.... groza wynikająca z faktu ....co potrafią ludzkie palce . http://www.smog.pl/wideo/1978/wspaniały_muzyk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... no prosze ile rzeczy można się o ludziach dowiedzieć..... podać kilka cyferek i literek a już chłopoki wariują....kuleczka.....czasem ciąży, co? ....psychicznie i fizycznie Czasem ciąży, a czasem pomaga. Kiedy rozmawiam z mężczyzną, przeważnie mam wrażenie, że moje oczy znajdują się na wys klatki piersiowej Jednakże raz na czas jakiś trafi się jakiś subtelniejszy partner do rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kuleczka....dokładnie....lepiej bym tego nie ujęła Ide jeszcze troszkę popracować....a potem na jazdy ( w środę egzamin )....ostatnio w domku gościem jestem Pozdrawiam serdecznie-smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... no prosze ile rzeczy można się o ludziach dowiedzieć..... podać kilka cyferek i literek a już chłopoki wariują....kuleczka.....czasem ciąży, co? ....psychicznie i fizycznie Czasem ciąży, a czasem pomaga. Kiedy rozmawiam z mężczyzną, przeważnie mam wrażenie, że moje oczy znajdują się na wys klatki piersiowej Jednakże raz na czas jakiś trafi się jakiś subtelniejszy partner do rozmowy Bym stawiał że po prostu ma zeza... Albo perfekcyjnie opanowane widzenie boczne (peryferyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jasne, Bogus.... faceci to se zawsze wymówkę znajdą ....jak się chwyci za ręke to też mówią że to nie ich ręka . Ludzie, nie chce mi się pracować....jutro nadrobię.... napiszcie jeszcze coś ciekawego..... ....muszę se troche humor poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 .... no prosze ile rzeczy można się o ludziach dowiedzieć..... podać kilka cyferek i literek a już chłopoki wariują....kuleczka.....czasem ciąży, co? ....psychicznie i fizycznie Czasem ciąży, a czasem pomaga. Kiedy rozmawiam z mężczyzną, przeważnie mam wrażenie, że moje oczy znajdują się na wys klatki piersiowej Jednakże raz na czas jakiś trafi się jakiś subtelniejszy partner do rozmowy Bym stawiał że po prostu ma zeza... Albo perfekcyjnie opanowane widzenie boczne (peryferyjne). odebrałeś mi resztę wiary ale dobry ten tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . filtrujemy .... filtrujemy się umysłowo - to szpital jest wbrew pozorom chcesz zostać? racja dzisiaj to ja bym chciała przefiltrować się przez pryzmat myślenia długiego trudny przypadek Ja by Cię też chciał ....przefiltrować O mamusiu a bez co? bez rurke A jakie "fi" miałaby mieć ta rurka jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No no....sprytnie kuleczka ...zaraz się wszystkiego dowiemy .... chętnie posłucham , Długi, jakie fi ma mieć ta rurka .....i zaś o rozmiarach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Pewnie zaraz wyjdzie że spokojnie GWC można z tej rurki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kurna kto odpowiada za ten szpital?chciałerm sie położyc.acha i niżej niż ordynatier nie rozmawiam.Zdechlaki tylko mogą popatrzeć i posłuchac czy mie przyjmają czy nię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 przyjamają, przyjmają - dziś jest dzień otwarty... masz pasożyty ??? ja sobie do siebie tylko tak rozmawiam, bo nie jestem tu ordynusem.... ordynansem... ordy- ee tym czymś Ja się tak będziesz sadził to się wcale nie doczekasz... u nas najwyżej to som siostra przyłożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Siostra przyłożona do rany to panaceum Tylko koza twierdzi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts