daggulka 15.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Niktspecjalny..... podnoś tyłek i zabieraj się do sprzątania ....ja ze względu na staż na tym wątku (kilka godzin większy )....popatrzę jak miło wypinasz tyłek czyszcząc sedesik szczoteczką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 oooo... nowe przyszli a po sprzatnieciu latrynki nie zapomnijcie nakarmic wrrednej ona tam w studni siedzi i nogami fika najbardziej lubi pasztetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ło matko....co to jest.... "wredna"? ....nawet ja w najgorszych czasach nie miałam takiej ksywy....choć zdarzało się : smoczysko, małpa, zołza, jędza..... hm ....chyba wredna to jednak prawie to samo znaczenie ....wycofuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 wrredna - przez 2 r ale ona jest wrredna tylko dla wrednych , poza tym sama słodycz przypełzła do nas wiedziona lekką obsesją, chciała coś, ale szybko sie okazało, że nie nadąża niestety... zjedliśmy ja podobnie jak weronkę, nie całą bo strasznie gazowała. Resztki na czarną gadzinę mamy w studni. Uruchomiona (ostatnio coraz trudniej ją się uruchamia) nawet sprząta... to tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kalambury czy co..... wymiękam....powiedzcie co to bo nie zgadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kalambury czy co..... wymiękam....powiedzcie co to bo nie zgadnę ojej - no forumowiczka nowa, przylazła gdzieś w październiku, nick miała jak wyżej i przykleiła się głównie do tego wątku, ale jakoś banałem od niej jechało no i siostra przyłożona pozwoliła nam ją eksterminować, zmartwychwstała ze 2 razy, ale nikt nie zwrócił.... większej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 iii tam wrredna to byla podróba weronki Weronka to byl KTOŚ!!! Choc przynam sie szczerze nie dane mi bylo jej osobiscie spotkac (za pozno zawitalam w szpitaliku) Znam ja jedynie z opowiesci snutych przed ogniskiem rozpalannym z nieaktualnych recept i historii chorobowych przy szklankach wypelnionych spirytusem salicylowym... Ale widze jak im- tym ktorym dane bylo Weronke poznac - łza wzruszenia sie w oku kreci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 [uruchomiona (ostatnio coraz trudniej ją się uruchamia) nawet sprząta... Trzeba dopchnąć nogą Tylko z wyczuciem bo jak za mocno to robi niekontrolowanie inne rzeczy z własnej inicjatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Niktspecjalny..... podnoś tyłek i zabieraj się do sprzątania ....ja ze względu na staż na tym wątku (kilka godzin większy )....popatrzę jak miło wypinasz tyłek czyszcząc sedesik szczoteczką . nie krzycz ide już ide.Jak nikogo tam nie bedzie pokarze Ci cos innego.Tylko nie mów tym wrednym siostrom bo gotowe sie podłaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ooooo, no to muszę bardzo uważać coby jej losu nie pozdielić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No dobra, piękny....to co mi będziesz pokazywał? Lepiej powiedz że ci się sprzatać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ech......... Weronka, to było coś do dziś czuję smak na podniebieniu, boski... a ostatni słoik ktoś podprowadził i co najgorsze nie wiadomo kto, to przez tą politykę personalną, byle kogo pchają do latryny, a później same straty a siostra - niejednokrotnie przełożona, teraz....., to się na nas wypła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No jak, cholera byle kogo ..... ja nic nie zeżarłam ....chyba że to ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 siostra dorabia na budowie i to jej sie chwali wacikow nam nakupuje potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ty, jej nie broń wiesz Zochna, ja to już mam ukształtowany charakter do końca , ale tylu pacjentów ze spaczonymi charakterami się tutaj włóczy, a co by nie powiedzieć, Ona miała na nich chwalebny wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 [uruchomiona (ostatnio coraz trudniej ją się uruchamia) nawet sprząta... Trzeba dopchnąć nogą Tylko z wyczuciem bo jak za mocno to robi niekontrolowanie inne rzeczy z własnej inicjatywy To o to chodzi Ostatnio chyba ja za mocno szturchnęłam, bo zaczęła zachowywać się jak niejaka malina, pisana podwójnie................to był koszmar A jak maxi ją dopchnie, to chodzi jak w zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dobra , dobra Nowi spia pod lozkami , bo nie ma miejsca waciki beda nia swieta za 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 oooo siostra przyłożona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dobra , dobra Nowi spia pod lozkami , bo nie ma miejsca waciki beda nia swieta za 2 lata O chwalebna, łaskawa toż to zleci nie wiadomo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ooo! i kroploweczke ma! ja chce ja!!!! ja ladnie wspomnialam weronke wiec zaluzylam mrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts