Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło matko....co to jest.... "wredna"? :o ....nawet ja w najgorszych czasach nie miałam takiej ksywy....choć zdarzało się : smoczysko, małpa, zołza, jędza..... hm :roll: ....chyba wredna to jednak prawie to samo znaczenie :oops: ....wycofuję.... :D

wrredna - przez 2 r :wink:

ale ona jest wrredna tylko dla wrednych :wink: , poza tym sama słodycz :D

przypełzła do nas wiedziona lekką obsesją, chciała coś, ale szybko sie okazało, że nie nadąża :roll: :lol: niestety... zjedliśmy ja podobnie jak weronkę, nie całą bo strasznie gazowała. Resztki na czarną gadzinę mamy w studni. Uruchomiona (ostatnio coraz trudniej ją się uruchamia) nawet sprząta... :lol:

to tak w skrócie

:o kalambury czy co..... wymiękam....powiedzcie co to bo nie zgadnę :D

ojej - no forumowiczka nowa, przylazła gdzieś w październiku, nick miała jak wyżej i przykleiła się głównie do tego wątku, ale jakoś banałem od niej jechało no i siostra przyłożona pozwoliła nam ją eksterminować, zmartwychwstała ze 2 razy, ale nikt nie zwrócił.... :lol: większej uwagi.

iii tam wrredna to byla podróba weronki

Weronka to byl KTOŚ!!! :roll:

Choc przynam sie szczerze nie dane mi bylo jej osobiscie spotkac (za pozno zawitalam w szpitaliku) :(

Znam ja jedynie z opowiesci snutych przed ogniskiem rozpalannym z nieaktualnych recept i historii chorobowych przy szklankach wypelnionych spirytusem salicylowym...

Ale widze jak im- tym ktorym dane bylo Weronke poznac - łza wzruszenia sie w oku kreci.... :roll:

Niktspecjalny..... podnoś tyłek i zabieraj się do sprzątania :roll: ....ja ze względu na staż na tym wątku (kilka godzin większy :wink: )....popatrzę jak miło wypinasz tyłek czyszcząc sedesik szczoteczką :D .

nie krzycz ide już ide.Jak nikogo tam nie bedzie pokarze Ci cos innego.Tylko nie mów tym wrednym siostrom bo gotowe sie podłaczyc.

ech......... :roll:

Weronka, to było coś :p

do dziś czuję smak na podniebieniu,

boski...:p :p :p

a ostatni słoik ktoś podprowadził :evil: :evil: :evil:

i co najgorsze nie wiadomo kto,

to przez tą politykę personalną,

byle kogo pchają do latryny, a później same straty :roll:

a siostra - niejednokrotnie przełożona,

teraz.....,

to się na nas wypła :-?

[uruchomiona (ostatnio coraz trudniej ją się uruchamia) nawet sprząta... :lol:

Trzeba dopchnąć nogą 8)

Tylko z wyczuciem bo jak za mocno to robi niekontrolowanie inne rzeczy z własnej inicjatywy :wink:

To o to chodzi :roll:

Ostatnio chyba ja za mocno szturchnęłam, bo zaczęła zachowywać się jak niejaka malina, pisana podwójnie................to był koszmar :-?

A jak maxi ją dopchnie, to chodzi jak w zegarku 8)