Gość 15.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Moze oni tam kapieli zazywaja.Nielegalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dobra , licze do 10 i wszyscy sa w lozkach no dobra Zosia moze jeszcze sie zakrecic Nie. W latrynie sie zatrzasli. Slychac tylko...grzmoca? grzmoty słychać znaczy ich dopadła ręka sprawiedliwości.... czy rurka ns-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dobra , licze do 10 i wszyscy sa w lozkach no dobra Zosia moze jeszcze sie zakrecic Nie. W latrynie sie zatrzasli. Slychac tylko...grzmoca? Gruchaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ja dzis nie spie!!! ja mam dzis .... protest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Gruchaja. co komu sie po lbie lomocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dobra , licze do 10 i wszyscy sa w lozkach no dobra Zosia moze jeszcze sie zakrecic Nie. W latrynie sie zatrzasli. Slychac tylko...grzmoca? Gruchaja. a to swinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ja dzis nie spie!!! ja mam dzis .... protest!!! Od razu widac, ze ci sie polepszylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ja dzis nie spie!!! ja mam dzis .... protest!!! mnie nie oszukasz chciałaś ns-a ogrzać a on z daggulką w latrynie zazdrość ludzka rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ja dzis nie spie!!! ja mam dzis .... protest!!! mnie nie oszukasz chciałaś ns-a ogrzać a on z daggulką w latrynie zazdrość ludzka rzecz nioe zazdrosc a ...zimne stopy... ok... siossssssstra dala mi zastrzyk... bo sie troszku rzucalam ... i probowalam Aggi wsadzic palec w oko juz nie powiem w co ten zastrzyk jakos mi tak sennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dobra , licze do 10 i wszyscy sa w lozkach no dobra Zosia moze jeszcze sie zakrecic Nie. W latrynie sie zatrzasli. Slychac tylko...grzmoca? Gruchaja. a to swinie A co? Chrzakaja tez? No niezle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kwiczą kwiczoły jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ja dzis nie spie!!! ja mam dzis .... protest!!! mnie nie oszukasz chciałaś ns-a ogrzać a on z daggulką w latrynie zazdrość ludzka rzecz nioe zazdrosc a ...zimne stopy... ok... siossssssstra dala mi zastrzyk... bo sie troszku rzucalam ... juz nie powiem w co jakos mi tak sennie.... cichaj Zielona cichaj.... zamknij oczy... czujesz jak powieki robią się ciężkie..... zasypiasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kwiczą kwiczoły jedne czego kwiczysz spać masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 zanim zasne!!! kwiczol to taki ptaszek... on je w zimie takie jagodki ... no i sie go lapie i piecze... a te jagodki (jalowca chyba) to stanowia taka naturalna przyprawe... agg znow powie ze sie kulinarnie wywyzszam chrrrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kwiczą kwiczoły jedne czego kwiczysz spać masz pzreciez spie?! moja wina ze przez sen gadam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ptaszek ci sie marzy przed snem a skąd ja ci teraz ptaszka wytrzasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ptaszek ci sie marzy przed snem a skąd ja ci teraz ptaszka wytrzasnę ja mam kawalek rury , bo zmywarke podlaczamy to moge odciac troche jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Gruchaja. a to swinie Swinie kwicza, gruchaja nastolatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ptaszek ci sie marzy przed snem a skąd ja ci teraz ptaszka wytrzasnę a co? odlecialy na zime docieplych krajow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ptaszek ci sie marzy przed snem a skąd ja ci teraz ptaszka wytrzasnę ja mam kawalek rury , bo zmywarke podlaczamy to moge odciac troche jak co a jakie FI ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts