kuleczka 15.01.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie bądź drobiazgowa trza brać co jest ważne zeby elastyczna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie bądź drobiazgowa trza brać co jest ważne zeby elastyczna była nie jest elastyzna , jest sztywna , bo to wylot z tej dziury w wylewce dobra , spac juz , bo glupoty gadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dobrej nocy... pomyleni na umysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 16.01.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A to fi to jakie ? zewnętrzne czy wewnętrzne ? A może jakieś chrzciny na oddziałe żeby nie było takie bezimienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No proszę....ja tu wczoraj zmęczona stresem siedzenia w samochodzioe w roli kierowcy pod uważnym okiem instruktora....no więc ......o czym to ja..... acha, tak więc własnie po tym zmęczona umysłowo zasnęłam.....a wy mnie tu w jakieś gruchanie i chrząkanie wrabiacie .....kurrrrrde.....niktspecjalny , potwierdź że po umyciu latryny i zobaczeniu że nie ma nic do oglądania poszłam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gdzie nie bylo nic do ogladania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 daggulka napisał: Niktspecjalny..... podnoś tyłek i zabieraj się do sprzątania ....ja ze względu na staż na tym wątku (kilka godzin większy )....popatrzę jak miło wypinasz tyłek czyszcząc sedesik szczoteczką . NS napisał nie krzycz ide już ide.Jak nikogo tam nie bedzie pokarze Ci cos innego.Tylko nie mów tym wrednym siostrom bo gotowe sie podłaczyc. No i mi nie pokazał....więc poszłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy z racji nowych pacjentow na oddziale nadal mozna pisac, co sie mysli, czy raczej trzeba myslec o tym, co sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 mmmad....mną się nie przejmuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Smoczyca i ns - mnie to nie obchodzi co tam robiliście ale wióry leciały tak rżnęliście latrnę. Prosiłem zeby sprzątąc a wam tylko rżnięcie w głowie. Zawiasy poobrywali tak sie tarmosili kto pierszy będzie rżnął Pawsona nie ma - kto naprawi??? Sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sebuś..... ..... to naprawdę nie ja.....chyba że NS se jakąś przygruchał jak poszłam spać ....przyznawac się dziołchy .....bo zaś bedzie wszystko na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zielona wczoraj siakos nie mogla spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zielona wczoraj siakos nie mogla spac... I w dodatku ptaszek Jej się marzył To musi coś znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A'propos ptaszka.....koleżanka ma papugę na zbyciu....jakby Cię to coś , Zielona ratowało....to służę pomocą ....aczkolwiek wydaje mi się że tu o innego ptaszka chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A'propos ptaszka.....koleżanka ma papugę na zbyciu....jakby Cię to coś , Zielona ratowało....to służę pomocą ....aczkolwiek wydaje mi się że tu o innego ptaszka chodziło Patrzac na zainteresowanie "fiii", ja bym odwazyl sie na stwierdzenie, ze chodzilo co najmniej o ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A'propos ptaszka.....koleżanka ma papugę na zbyciu....jakby Cię to coś , Zielona ratowało....to służę pomocą ....aczkolwiek wydaje mi się że tu o innego ptaszka chodziło Patrzac na zainteresowanie "fiii", ja bym odwazyl sie na stwierdzenie, ze chodzilo co najmniej o ptaka. Ale to chyba nie Big Bird z ulicy Sezamkowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a rura fi 45 to przecież nie jest wstyd... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.01.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zielona wczoraj siakos nie mogla spac... I w dodatku ptaszek Jej się marzył To musi coś znaczyć dzięcioł ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zielona wczoraj siakos nie mogla spac... I w dodatku ptaszek Jej się marzył To musi coś znaczyć dzięcioł ????? Hmmm Nic o pukaniu nie mówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zielona wczoraj siakos nie mogla spac... I w dodatku ptaszek Jej się marzył To musi coś znaczyć dzięcioł ????? Hmmm Nic o pukaniu nie mówiła bo on jej tylko stuk stuk zrobił i odfrunął..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts