Maxtorka 16.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 skiśnięty jest najlepszy mocno procentowy żebyśmy nie zwrredzieli Pij z zamkniętymi oczami potem spluń trzy razy przez lewe ramię to nie zwrredziejesz Tylko pamiętaj koniecznie przez lewe , będę tam stała i łapała Gościnność gościnnością ale nic się nie może zmarnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ...aczkolwiek ja tez lubię popatrzeć na ładne buźki....szczególnie męskie . <<<<<----------------------- Ach, dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ooooo !!!! długi pokazuje atuty http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=33688&start=1020 mówiłam, że ma piękną żonę żona - super, ale jestem zrozpaczona brakiem rzeczonego dresiku nie zachowalo się żadno zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 żona - super, ale jestem zrozpaczona brakiem rzeczonego dresiku nie zachowalo się żadno zdjęcie? no nie, ja nie mam pozostaje tylko wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 skiśnięty jest najlepszy mocno procentowy żebyśmy nie zwrredzieli Pij z zamkniętymi oczami potem spluń trzy razy przez lewe ramię to nie zwrredziejesz Tylko pamiętaj koniecznie przez lewe , będę tam stała i łapała Gościnność gościnnością ale nic się nie może zmarnować O Maxi, widzę, że nie tylko gościnna, ale jeszcze gospodarna jesteś cóż, pańskie oko konia tuczy..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zagladam tylko czy juz doszly, czy nie... No, no same piekne buzki dzis widzialam... Qurcze, to ja chyba w nie tej kolejce stalam jak dzielili to i owo... No nareszcie do nas przyszłaś !!! Chcesz lewatywę ??? A to co, taki zwyczaj na powitanie... Nie chca mnie chyba juz tutaj na forum, bo mnie ciagle wywala... p.s. A zamiast lewatywki jest cos innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 kto mi zżarł gadu-gadu? Co prawda słyszałam, że organ nie używany zanika, ale żeby wcięło mi od nie włączania komunikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zagladam tylko czy juz doszly, czy nie... No, no same piekne buzki dzis widzialam... Qurcze, to ja chyba w nie tej kolejce stalam jak dzielili to i owo... No nareszcie do nas przyszłaś !!! Chcesz lewatywę ??? A to co, taki zwyczaj na powitanie... Nie chca mnie chyba juz tutaj na forum, bo mnie ciagle wywala... p.s. A zamiast lewatywki jest cos innego??? Lewatywa Cię nie ominie Mogę się wstawić u Siostry Przełożonej, żeby użyła rurki o mniejszym Fi, bo standardowo, to 45-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie "fi"a ..."phi"!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie "fi"a ..."phi"!!!! no co ty "phi" to okrzyk tego, co ma rurkę wkładaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Lewatywa Cię nie ominie Mogę się wstawić u Siostry Przełożonej, żeby użyła rurki o mniejszym Fi, bo standardowo, to 45-tka hmmm, a mnie ominela nawet przed porodem...,co jak sie potem okazalo byl blad..,ale i tak nie ten najgorszy... p.s. A dla dobrych duszkow nie macie zadnych ulg...Ten fifi, to i tak nie pomoze... A ta 45, to co to jest, rura strazacka ...,to ja za chuda na to jezdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy z racji nowych pacjentow na oddziale nadal mozna pisac, co sie mysli, czy raczej trzeba myslec o tym, co sie pisze? az sie spocilam z wysilku i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja to se dzisiaj wskoczyłem do morza -zapoznalem sie z miejscowymi mieliznami...i piwo se schłodziłem ...juz wypiłem ,jakby kto pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a kto by tam pytal sel ale juz wyskoczyles czy jeszcze siedzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 siedze znalazłem za latryną lukrowany guzik Zosia, Ty mnie tak nie naciskaj -bo się w sobie zamkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 znalazłem za latryną lukrowany guzik z kozy widać wyleciał weź no jej oddaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 znalazłem za latryną lukrowany guzik z kozy widać wyleciał weź no jej oddaj Wiśta wio łatwo powiedzieć Koza też się w sobie zamkła Ciekawe jak to spryciula sobie bez guziczka poradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 jeśli nasza rurecka ma odpowiednie fi (phi ) to możemy kozie guziczek ekhm ... wdmuchnąć spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 siedze znalazłem za latryną lukrowany guzik Zosia, Ty mnie tak nie naciskaj -bo się w sobie zamkne to nie ja to dekompresja. Ty juz musisz wylezc - inaczy nacisk nie ustapi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 jeśli nasza rurecka ma odpowiednie fi (phi ) to możemy kozie guziczek ekhm ... wdmuchnąć spowrotem Ja myślę że kozie by było miło gdyby to jej pan i władca wdmuchnął Coś jej się w końcu od życia należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts