kuleczka 16.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 jeśli nasza rurecka ma odpowiednie fi (phi ) to możemy kozie guziczek ekhm ... wdmuchnąć spowrotem Ja myślę że kozie by było miło gdyby to jej pan i władca wdmuchnął Coś jej się w końcu od życia należy Może i ją dmuchnie, ale wpierw upoluje jakiegoś mamuta, czy krowe.....nie pomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja bym zostawila koze rozpieto w koncu nie o to nam szlo zeby sie tu spinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja bym dmuchnoł ale tak do konca to nie wiem czy aby koze ... Długi powinien dostac baty -za nieee-dopieszczenie kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja bym zostawila koze rozpieto w koncu nie o to nam szlo zeby sie tu spinac sie moco zepnie to i popuscic moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja bym dmuchnoł ale tak do konca to nie wiem czy aby koze ... Długi powinien dostac baty -za nieee-dopieszczenie kozy no wiesz koza słyszy będzie jej przykro i znów się zamknie w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja bym zostawila koze rozpieto w koncu nie o to nam szlo zeby sie tu spinac sie moco zepnie to i popuscic moze znaczy kto ją ma tak mocno zapinać faktycznie może wyjść niespodzianka albo jakiś gifcik mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja bym dmuchnoł ale tak do konca to nie wiem czy aby koze ... Długi powinien dostac baty -za nieee-dopieszczenie kozy no wiesz koza słyszy będzie jej przykro i znów się zamknie w sobie Ona już tak dużo przeszła Chyba ją po główce pogłaskać pójdę I pod bródką I za uszkiem Wszystkie kózki to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 faktycznie może wyjść niespodzianka albo jakiś gifcik małyjak znowu nawali to ja nie sprzatam , mam to gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 faktycznie może wyjść niespodzianka albo jakiś gifcik małyjak znowu nawali to ja nie sprzatam , mam to gdzies No co Ty przecie nowe som na oddziale Maxi posmyraj też ode mnie za uchem od cioci kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 mam to gdzies żeby Ci tylko nie wyleciało z gdziesia widziałas juz atrybuty długiego??? (w "pokażcie geby") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 mamusiu on tam atrybut pokazuje lece popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 widziałas juz atrybuty długiego??? (w "pokażcie geby") no siur ten to ma szczescie Taka ladna a sie tak morduje Paws sie czai zza wegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 mamusiu on tam atrybut pokazuje lece popatrzeć oj kuleczka Ty narwańcu - rrmi nie było cały dzień to i żony nie mogła obejrzeć, ja ją tylko na bieżąco ustawiam, żeby nie była zapóźniona Ty juz wszystko widziałaś, na reszte to musisz indywidualne widzenia ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 widziałas juz atrybuty długiego??? (w "pokażcie geby") no siur obawiam się, że moze się obrazić za to określenie nie trzeba było tak delikatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja ją tylko na bieżąco ustawiam, żeby nie była zapóźniona Ty juz wszystko widziałaś, na reszte to musisz indywidualne widzenia ustawiać chyba chcesz awansowac do dzialu sekcji zwlok , ze sie tak przymilasz na indywidualne nie licze , z koza to moze i mialam szanse , ale teraz widze , ze kicha oj Ciotka Kulka , ale sie czepiasz slowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sanepid na oddzial zaglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sanepid na oddzial zaglada... ja mam wszystkie wszy w słoiczku, wcale sie nie rozbiegły... ale Sel to ma brudne uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no cus Ty, dopiero co wylazl z wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sanepid na oddzial zaglada... ja mam wszystkie wszy w słoiczku, wcale sie nie rozbiegły... ale Sel to ma brudne uszy A ja do probówki dziś nie robię Dzień dziecka mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no cus Ty, dopiero co wylazl z wody... do kolan się odmoczył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts