Żelka 16.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy to jakis inny "trunek" byl?? Nie mylic z O - patrunkiem...Tak tylko pisze, bo widze, ze Wy tu macie takie lekko zobczenie zawodowe...Jak dluzej tu posiedze to sie tez dorobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no cus Ty, dopiero co wylazl z wody... do kolan się odmoczył.... nie!!!! do kolan mu się moczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A Sel gdzie sie podzial, poszedl umyc uszy?? Niech sobie nie robi klopotow...Sanepid go i tak lubi... Ale przplukiwanie i tak mu sie nalezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no cus Ty, dopiero co wylazl z wody... do kolan się odmoczył.... nie!!!! do kolan mu się moczył kuleczko ty nie przeginaj, bo Ci odzialowa bedzie musiala awatarek pozyczyc..,jak tak dalej bedziesz gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sel poszedł pewnie dziewicy szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no cus Ty, dopiero co wylazl z wody... do kolan się odmoczył.... nie!!!! do kolan mu się moczył kuleczko ty nie przeginaj, bo Ci odzialowa bedzie musiala awatarek pozyczyc..,jak tak dalej bedziesz gadac... dobra, idę spać, bo mi się wszystko krzywo kojarzy się przyznam, że zasiliłam dziś wieczór mój krwiobieg trunkiem, zwanym wino czerwone wytrawne raz nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No nie tak na zawsze... p.s. Ja tez ide spac, bo widze, ze dzis z odzialu pouciekali geby ogladac... wiedzialam, ze tak bedzie jak tylko Sanepid sie pojawy... Chyba jednak ktos ma cos za uszami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No nie tak na zawsze... p.s. Ja tez ide spac, bo widze, ze dzis z odzialu pouciekali geby ogladac... wiedzialam, ze tak bedzie jak tylko Sanepid sie pojawy... Chyba jednak ktos ma cos za uszami... Taaa , koza miała na przykład drapane za uszami I mruczała , więc chyba jej się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No nie tak na zawsze... p.s. Ja tez ide spac, bo widze, ze dzis z odzialu pouciekali geby ogladac... wiedzialam, ze tak bedzie jak tylko Sanepid sie pojawy... Chyba jednak ktos ma cos za uszami... Taaa , koza miała na przykład drapane za uszami I mruczała , więc chyba jej się podobało Bym też kciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 To se drapaczke kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 To se drapaczke kup śpij..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No nie tak na zawsze... p.s. Ja tez ide spac, bo widze, ze dzis z odzialu pouciekali geby ogladac... wiedzialam, ze tak bedzie jak tylko Sanepid sie pojawy... Chyba jednak ktos ma cos za uszami... Zeljka nie idz tu sie dopiero po wieczornym ob(d)chodzie rozkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 To se drapaczke kup śpij..... Aaa aaa były sobie kotki dwa ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.01.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 To se drapaczke kup śpij..... Aaa aaa były sobie kotki dwa ........ Ładnie śpiewasz kcem jeszcze i na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.01.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 To se drapaczke kup śpij..... Aaa aaa były sobie kotki dwa ........ Ładnie śpiewasz kcem jeszcze i na żywo Znów podrywasz mojom kobiete :):) Atrybuty atrybutammi ale coś Ci już kiedyś pedziołem :) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Lubia Cie - jak pojedziesz to se pomyśl że siedzisz u mie na kolanach sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Spokojnie daggulka , będzie dobrze Zrób sobie dobrej herbatki , usiądź i spróbuj pomyśleć o czymś miłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Lubia Cie - jak pojedziesz to se pomyśl że siedzisz u mie na kolanach sebo8877 Narcyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Lubia Cie - jak pojedziesz to se pomyśl że siedzisz u mie na kolanach sebo8877 No właśnie takie miłe coś miałam na myśli Będziemy kciukasy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts