sebo8877 17.01.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Lubia Cie - jak pojedziesz to se pomyśl że siedzisz u mie na kolanach sebo8877 Narcyz A co to znaczy ???? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 daggulka Wiesz, nie chcę być nachalna, ale mała lewatywka dobrze Ci zrobi W razie czego nie ten tego........ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Może soku z weronki ? Zawsze na odwagę dobrze działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Myślę, że na tą okoloiczność dobre by też były skarpety selimma podłożyć takią jedną pod siedzeniem i prawko w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ale sell te najlepsze opchnął na allegro Trza trochę czasu żeby inne nabrały takiego daru przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzięki, dzięki za dobre słowo.... .....własnie zrobiłam się na bóstwo (na operację plastyczną za mało czasu....ale se make up zrobiłam odświętny), do tego połyskliwa bluzeczka z dużym dekoltem , połyskliwe czarne dzwonki ..... od razu lepiej . Eeee, nie ma co sie przejmować....ja juz podjęłam wcześniej decyzję że daję sobie jeszcze tą jedną szanse dziś....a jeśli się nie uda to szkoda nerw....po prostu se załatwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzięki, dzięki za dobre słowo.... .....własnie zrobiłam się na bóstwo (na operację plastyczną za mało czasu....ale se make up zrobiłam odświętny), do tego połyskliwa bluzeczka z dużym dekoltem , połyskliwe czarne dzwonki ..... od razu lepiej . Eeee, nie ma co sie przejmować....ja juz podjęłam wcześniej decyzję że daję sobie jeszcze tą jedną szanse dziś....a jeśli się nie uda to szkoda nerw....po prostu se załatwię. jak planujesz się załatwić może coś doradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No nie tak na zawsze... p.s. Ja tez ide spac, bo widze, ze dzis z odzialu pouciekali geby ogladac... wiedzialam, ze tak bedzie jak tylko Sanepid sie pojawy... Chyba jednak ktos ma cos za uszami... Taaa , koza miała na przykład drapane za uszami I mruczała , więc chyba jej się podobało Bym też kciał No dobra, poswiece sie. Przydz tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hi, ludziska. Mam doła....za 2,5 godziny egzamin z prawka ..... kurrrrna...już trzeci raz.... Do 14 razy sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 no.....se załatwie....nie moge więcej powiedziec bo mnie zamkną ....i bynajmniej nie w naszym szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jeszcze raz dzięki za wsparcie....za chęć pomocy lewatywą i soczkiem....no i w ogóle wzruszona jezdem ....no to zmykam bo jeszcze przed -mam jedną jazdę....sama się na ten egzamin zawiozę .Pozdrawiam-smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Myślę, że na tą okoloiczność dobre by też były skarpety selimma podłożyć takią jedną pod siedzeniem i prawko w kieszeni fusekle idą jak ciepłe bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Myślę, że na tą okoloiczność dobre by też były skarpety selimma podłożyć takią jedną pod siedzeniem i prawko w kieszeni fusekle idą jak ciepłe bułeczki Sell, jak już zostaniesz drugim Rockefellerem, to nie zapomnij o niejakiej kulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dobze ,bedziesz prityłomendilerenfunseklos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 widziałas juz atrybuty długiego??? (w "pokażcie geby") no siur ten to ma szczescie Taka ladna a sie tak morduje Paws sie czai zza wegla Powiększa Ci się avaterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dobze ,bedziesz prityłomendilerenfunseklos Dzięki cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dobze ,bedziesz prityłomendilerenfunseklos Dzięki cokolwiek to znaczy Będziesz jak Mia Marcellusa z Pulp Fiction I będziesz z Travoltą boso tańczyć Tylko sell czym innym diluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dobze ,bedziesz prityłomendilerenfunseklos Dzięki cokolwiek to znaczy Będziesz jak Mia Marcellusa z Pulp Fiction I będziesz z Travoltą boso tańczyć Tylko sell czym innym diluje Nie no, coraz lepiej A potem mi wbiją igłę prosto w serce muszem się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 [Nie no, coraz lepiej A potem mi wbiją igłę prosto w serce muszem się zastanowić Ale za to jak spektakularnie ożyjesz I to stwierdzenie Rosanny Arquette - Aaaale jazda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 [Nie no, coraz lepiej A potem mi wbiją igłę prosto w serce muszem się zastanowić Ale za to jak spektakularnie ożyjesz I to stwierdzenie Rosanny Arquette - Aaaale jazda ! Tak tak, a miało być tak romantycznie Eh, Tarantino dał czadu w tym filmie uwielbiam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts