Maxtorka 17.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja też i ta opowieść o żonie Marcellusa jest moją ulubioną Zrestzą Tarantino jako aktor też nieźle daje czadu W Od zmierzchu do świtu i Desperado jest dzebeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja też i ta opowieść o żonie Marcellusa jest moją ulubioną Zrestzą Tarantino jako aktor też nieźle daje czadu W Od zmierzchu do świtu i Desperado jest dzebeściak Potwierdzam , jednak "od zmierzchu do świtu" jest troszkę kiczowate jak dla mnie. Wiem wiem, Tarantino lubi ocierać się o kicz, ale mimo wszystko..... (Salma Hayek z wężem była boska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jest taka scena w Desperado przy barze jak Tarantino ( chyba , albo S. Buscemi ) opowiada o pewnym zakładzie . Jak pierwszy raz ją widziałam posikałam sie ze śmiechu A teraz już spadam Będę jutro Dziś panna Andzia ma wychodne ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kill Bill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dla mnie najlepsza jest historia z zegarkiem.I tekst Bruce'a, kiedy musi wrocic po zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kill Bill Nic nie przebije tej japońskiej piosenki, kiedy Czarna Mamba walczy z Mokasynem Dalekowschodnim i tego ogrodu zimowego......poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nic nie przebije sceny z 4-ech pancernych jak Gustlikowi przestrzelili termos z grochówką ... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nic nie przebije sceny z 4-ech pancernych jak Gustlikowi przestrzelili termos z grochówką ... oplułem monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....oblaaaałaaaaam . Teraz poprosze lewatywkę i soczek bo w innym wypadku wpadnę w depresję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 77-letni Francuz przez ponad pół wieku prowadził samochód bez prawa jazdy. Został przyłapany przez żandarmów, gdy spowodował niegroźny wypadek. Emeryt stracił panowanie nad swoim samochodem, który uderzył w barierę bezpieczeństwa w miejscowości Saint-Julien-de-Concelles niedaleko Nantes. Uprzejmi kierowcy innych pojazdów wezwali do pomocy żandarmów, nie wiedząc, że oddają starszemu panu niedźwiedzią przysługę. Gdy przybyli na miejsce żandarmi poprosili lekko wystraszonego kierowcę o prawo jazdy, ten utrzymywał, że zostawił je w domu. Dostał więc wezwanie, by nazajutrz stawić się na komisariacie z dokumentem. Dopiero wtedy emeryt wyznał, że go po prostu nie posiada. Podobno zdał odpowiedni egzamin w 1949 roku podczas służby wojskowej, ale armia nie przysłała mu prawa jazdy. Jeździł więc od tego czasu nielegalnie, ale za to bez najmniejszego wykroczenia, i unikając oczywiście kontroli policji. Może przenieść się do Francji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 http://www.gify.amor.pl/napoje/napoje9.gifhttp://www.gify.amor.pl/napoje/napoje17.gifhttp://www.gify.amor.pl/napoje/napoje4.gifhttp://www.gify.amor.pl/napoje/napoje11.gif Dostawa dla odzialu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zeljko jesteś FANTASTYCZNA !!! Smoczyca - nie martw kiedyś sie uda Weź no lepiej nam opowiedz czy lubisz jeździć i czy masz ciężką nóżkę... nakręcimy Cię pozytywnie. Samochodzik to jest najlepszy przyjaciel kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 o, nowe standardy gdzies Ty sie ukrywala Zeljko do tych por Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a ja bym się z tą Margheritą przyłożyła do Sis Przyłożonej albo w inszą inszość i pospała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....oblaaaałaaaaam . Teraz poprosze lewatywkę i soczek bo w innym wypadku wpadnę w depresję . mosz pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....oblaaaałaaaaam . Teraz poprosze lewatywkę i soczek bo w innym wypadku wpadnę w depresję . lewatywkę zawsze można. Nie rycz, narazie przydzielimy ci umiesnionego szofera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zeljko jesteś FANTASTYCZNA !!! Smoczyca - nie martw kiedyś sie uda Weź no lepiej nam opowiedz czy lubisz jeździć i czy masz ciężką nóżkę... nakręcimy Cię pozytywnie. Samochodzik to jest najlepszy przyjaciel kobiety Mrrrrrrrrr, to jest to, co tygryski lubią najbardziej Ps. kiedyś mi się nieźle dostało za to w pewnym wewątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mrrrrrrrrr, to jest to, co tygryski lubią najbardziej Ps. kiedyś mi się nieźle dostało za to w pewnym wewątku obu nam się dostało pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....oblaaaałaaaaam . Teraz poprosze lewatywkę i soczek bo w innym wypadku wpadnę w depresję . lewatywkę zawsze można. Nie rycz, narazie przydzielimy ci umiesnionego szofera umięśniony szofer w stanie uniesienia .... uuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts