Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też i ta opowieść o żonie Marcellusa jest moją ulubioną :lol:

Zrestzą Tarantino jako aktor też nieźle daje czadu :lol:

W Od zmierzchu do świtu i Desperado jest dzebeściak :lol:

Potwierdzam :D , jednak "od zmierzchu do świtu" jest troszkę kiczowate jak dla mnie. Wiem wiem, Tarantino lubi ocierać się o kicz, ale mimo wszystko..... :wink: (Salma Hayek z wężem była boska 8) )

77-letni Francuz przez ponad pół wieku prowadził samochód bez prawa jazdy. Został przyłapany przez żandarmów, gdy spowodował niegroźny wypadek. Emeryt stracił panowanie nad swoim samochodem, który uderzył w barierę bezpieczeństwa w miejscowości Saint-Julien-de-Concelles niedaleko Nantes. Uprzejmi kierowcy innych pojazdów wezwali do pomocy żandarmów, nie wiedząc, że oddają starszemu panu niedźwiedzią przysługę.

Gdy przybyli na miejsce żandarmi poprosili lekko wystraszonego kierowcę o prawo jazdy, ten utrzymywał, że zostawił je w domu. Dostał więc wezwanie, by nazajutrz stawić się na komisariacie z dokumentem. Dopiero wtedy emeryt wyznał, że go po prostu nie posiada. Podobno zdał odpowiedni egzamin w 1949 roku podczas służby wojskowej, ale armia nie przysłała mu prawa jazdy. Jeździł więc od tego czasu nielegalnie, ale za to bez najmniejszego wykroczenia, i unikając oczywiście kontroli policji.

Może przenieść się do Francji? ;-)

Zeljko :o jesteś FANTASTYCZNA !!!

:D

Smoczyca - nie martw :roll: kiedyś sie uda :wink:

Weź no lepiej nam opowiedz czy lubisz jeździć i czy masz ciężką nóżkę...

nakręcimy Cię pozytywnie. Samochodzik to jest najlepszy przyjaciel kobiety :D

Mrrrrrrrrr, to jest to, co tygryski lubią najbardziej 8)

Ps. kiedyś mi się nieźle dostało za to w pewnym wewątku :-? :roll: