Majka 17.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mrrrrrrrrr, to jest to, co tygryski lubią najbardziej Ps. kiedyś mi się nieźle dostało za to w pewnym wewątku obu nam się dostało pamiętasz? chyba nie za mocno, bo wstałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mrrrrrrrrr, to jest to, co tygryski lubią najbardziej Ps. kiedyś mi się nieźle dostało za to w pewnym wewątku obu nam się dostało pamiętasz? Ano coś tam się koliboce po łepetynie nawet mnie pocieszłaś wtedy, bo mi z płaczu, szlochu gile do pasa wisiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 o, nowe standardy gdzies Ty sie ukrywala Zeljko do tych por a co??? Nie dawali wczesniej pic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Czy to maskotka watku http://www.strykowski.net/zdjecia_lesne_zwierzeta_fotografia/Koza_-_zdjecie,_zdjecia_-_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Czy to maskotka watku http://www.strykowski.net/zdjecia_lesne_zwierzeta_fotografia/Koza_-_zdjecie,_zdjecia_-_ chyab tak bo faktycznie koza czesto ginie i nie mozna jej odnalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gdzieś była Zielona Już myślałam, że Cię porwał ten Twój osobisty nagab Zelijka a mi się nie otwiera ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Z nagabem - finito!!! nie chce tu smiecic i sie wywnetrzac wiec odsylam do wewatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zelijka a mi się nie otwiera ten link no mi tez wiec dlatego mowie - to na pewno ta koza tylko sie zgubila i nie mozna znalesc strony...tfu!!! kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No, to potwierdza moja teze, ze to wlasnie TA koza jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Z nagabem - finito!!! nie chce tu smiecic i sie wywnetrzac wiec odsylam do wewatku dla niewtajemniczonych.., a ciekawskich to podasz dokladniejsze dane...,co...pleaseeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 "co Was wkurza" (ost. strona) i... wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ciekawosc moja byla taka wielka, ze sie wkurzylam i znalazlam... Oj, piekna byc nie latwo jest...Jak to dobrze, ze naleze do przecietniakow... Ile problemow mnie przez to ominelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 to akurat ma najmnmiejsze znaczenie nagab byl (jest ?) pomylony na umysle i tyle.... mam nadzieje ze do szpitala tu nie trafi... trzeba by go bylo do wreonki wrzucic do studni ewentualnie dac wrednej na zarcie-pozarcie albo na mielonke przerobic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 albo na zacier do Aggi ostatnio jej się skwasił i cały oddział nawalony chodził przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 o!! dobry pomysl juz by A. go "przetarła" przez sitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zielona, gratuluję załatwienia sprawy - ulga, co? A co do mnie....umięśniony szofer by się przydał . Jeżdżę według mnie spoko.... radzę sobie na drodze, patrzę na znaki i się do nich stosuję.... a na egzaminie takiego stresa dostaję że szok i wydaje mi się wtedy że nic nie potrafię i w ogóle....lęki jakieś .... . Mój instruktor mówi że naprawdę sobie nieźle radzę i żeby zdać tylko ten stres mi przeszkadza . Następny termin to początek marca.....dopiero . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 o!! dobry pomysl juz by A. go "przetarła" przez sitko tiaa a farfocelki mozna by odsmażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 o!! dobry pomysl juz by A. go "przetarła" przez sitko tiaa a farfocelki mozna by odsmażyć ino zeby sie nikt nie zatrul bo wegla na zoladek nie ma wszystko idzie na opal daggulka - ty sie nie martw - ty wyjedz na droge jak nagab bedzie szedl i go postrasz soba za kierownica dam ci grafik gdzie i kiedy mozna go spotkac a tak serio - wiesz... ja mam lustrzane odbicie - prawo mam (legalnie zdane) a jezdzic - jak d...pa wolowa jezdze no chyba ze nasza karetka psychiatryczna - ooo to lubie sobie zrobic pare kolek ---- specjalnie dla mnie wycieli otworki w podlodze (zebym nozkami przebierala - rozwiazanie napedowe cos jak w jaskiniowcach ) raz ze benzyny nie zuzywam a dwa - dbam o kondycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 zielona....dobre....a jaka kondycha po takim jeżdżeniu....a mówią że jak się ma prawko to się tyje bo się chodzić nie chce....no i to byłoby wyjście z sytuacji idę lulać....życzę kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 brakuje mi tu czegoś ... chodze i szukam... ale nie ma czyżby nastapił zabór mienia na moją szkodę ? aaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts