Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nasze chłopaki juz nie moga wydolić

Czuje sie jak Nagab spacyfikowany przez Antka.

Nie zazdrosze - musisz czuć sie jak rozjechana glizda:(

dla pocieszenia mmad :)

http://img.hotjpg.pl/2007-01/6bcd586ae707cc695ce6cc4ba9e425d6.jpg

Nowa sprzątaczka daggulka :wink: zapodaje Ci soka z weronki :wink:

wiem wiem - zaraz wszyscy do niej zapałaja miłościom - ale nie ja - mam swoje kobietki :)

Sebo8877

ściema !!! :evil: To nie jest daggulka - daggulka ma D a ta pannica ewidentnie C :-?

No i mleko się wylało :roll:

Kogoś tu przywlekł. Przyznaj się. Badania ma? szczepienia?

Przeca my w szpitalu som... To się jej badania zrobi. Właściwie to na ochotnika ja mogę przebadać. Dogłębnie. Ot, taki ze mnie samarytanin ;-)

No żesz kurrrde....pewno że to nie ja....ja jezdem blond, noszę na nosie bryle a'la denka od butelek, jak już ktoś wcześniej wspomniał mam D .....i jestem smoczyca. No powiedzcie kochani czy ta lala na zdjęciu jest podobna do smoka? nie , nie , i jeszcze raz nie.....Sebuś.....pudło :D :D :D .

Aaaaaale się uchichrałam....dopiero teraz przeczytałam coście nawyrabiały na "co Was wkurza" :D :D :D .

Nooooo norrrrmalnie tak faceta nie umiec podejść....aggi....gupia....co Ty mu....stanowisko obiecywałaś????? :o ....noż , aggi....to nie wiesz co się facetowi obiecuje coby za tobą poszedł :wink: :D

no i taaaaaki sanitariusz nam przeszedł....koło....naszego szpitala....to straszne :(

Jezzzzusie....gdybym tak wyglądała to.....no....kurcze.... no sama nie wiem co bym zrobiła....pewnie byłabym modelką :wink: ....a nie pracoowała za jakąś marną kaskę w biurze :cry: . No i oczywiście kiedy już byłabym sławna i bogata to miałabym wille z basenem , sauną i solarium za milionek, innego faceta co drugi dzień...... no kurrrrna.....życie jest niesprawiedliwe :cry: :cry: :cry: .