daggulka 19.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nie wiem, Sebuś jak ze stratami bo nie zdążyłam w telewizji pooglądac a teraz nie umiem złapać ani zetki ani rmf w radio coby se posłuchać w robocie. Ale faktem jest że chwilami zastanawiałam się czy te dziesięciopiętrowe zabytki komunistycznej architektury przetrwają taka haję....ale nic się nie stało na szczęście....ale naprawdę czegos takiego jeszcze nie widziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 gdzie kibel ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 gdzie kibel ??? zabral sie z Cyrylem. Widzialam przez dziurke od klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 gdzie kibel ??? zabral sie z Cyrylem. Widzialam przez dziurke od klucza. ot znalezisko!!! słuuuuchajcie - ze schowka na szczotki mi wypadła !!!!! na moje oko może zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 gdzie kibel ??? zabral sie z Cyrylem. Widzialam przez dziurke od klucza. ot znalezisko!!! słuuuuchajcie - ze schowka na szczotki mi wypadła !!!!! na moje oko może zostać Dobra. Ale bez lewatywy. (Sprzatac i tak juz nie ma co .) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie wiem czy się obejdzie bez lewatywy.. możesz przecież mieć jakieś niepożądane ciało obce dane do karty potrzebne, wiesz... w biuście, pod biustem i pozostałe też nie znasz jakiegoś bezrobotnego sanitariusza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ... juz nie jezdem nowa...tera bosia z ns sprząta latrynę ....bosia...tylko se uważaj na ns bo to niezły lowelas jest ...acha, i nie wierz mu że coś Ci pokaże bo mi obiecał i nie pokazał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 gdzie kibel ??? zabral sie z Cyrylem. Widzialam przez dziurke od klucza. ot znalezisko!!! słuuuuchajcie - ze schowka na szczotki mi wypadła !!!!! na moje oko może zostać Dobra. Ale bez lewatywy. (Sprzatac i tak juz nie ma co .) dół po latrynie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie no....latryna musi być...bo gdzie..... ten tego.... no wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie no....latryna musi być...bo gdzie..... ten tego.... no wiecie ten tego to w zabiegowym można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.01.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chciałam powiedzieć, że mi się ckni za Pawsonem Gdzie on polazł............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie wiem czy się obejdzie bez lewatywy.. możesz przecież mieć jakieś niepożądane ciało obce dane do karty potrzebne, wiesz... w biuście, pod biustem i pozostałe też nie znasz jakiegoś bezrobotnego sanitariusza ??? Niech bedzie. Ale tylko doustnie i z %. Dane sa w schowku. Ze szczotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 poszło ... dlaczego tak bulgotałaś przy wlewce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dzięki bogu mnie sie obyło bez..... ...na pewno w tej chwili nie mam w sobie żadnego ciała obcego....wiedziałabym o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chciałam powiedzieć, że mi się ckni za Pawsonem Gdzie on polazł............................... nie wiem moze on wygral te 9 milionow co byly w totka??? i gardzi juz nami maluczkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zielona.., jest już 12!!! czy ja tez z pewna nieśmiałością ..... Majka może za mnie poręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 na sanitariusza.... czy pomoc ......( byle nie ostatnią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.01.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Tak na poważnie to stawiam że Pawson jest na odwyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 na sanitariusza.... czy pomoc ......( byle nie ostatnią) chciałbyś najpierw trzeba przejśc ścieżkę awansu latryne porwało, trza nową zbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Sam od siebie czy zona mu kazała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts