jea 22.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a ja żabkom współczuję...niedobre dzieciaki wyrywają im łapki ja tam .......dmucham przez słomke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a ja żabkom współczuję...niedobre dzieciaki wyrywają im łapki ja tam .......dmucham przez słomke... przez ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no żesz....sami sadyści..... biedne żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.01.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A żaby mozna poprzybijac nózkami do deski - sruu na środek jeziora- wiecie że się potopiły. Doświadczenie traumatyczne z mojego dziciństwa ... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 jezzzzu, sebuś...myslałam że chociaż ty.....jakiś taki wrażliwszy.....buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Sebo jest z tych wrazliwszych - on nie przybijal, on tylko trzymal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Boszszsz , co się tu dzieje ? Ruch jak na Marszałkowskiej w południe Wszystkie przyjemne kątki i zakątki pozajmowane , w latrynie straszy , koza zzieleniała , kanapki latają po Polsce stwarzając zagrożenie dla ruchu powietrzenego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Boszszsz , co się tu dzieje ? Ruch jak na Marszałkowskiej w południe Wszystkie przyjemne kątki i zakątki pozajmowane , w latrynie straszy , koza zzieleniała , kanapki latają po Polsce stwarzając zagrożenie dla ruchu powietrzenego Ciężkie czasy nastały i jak tu się leczyć gdzie spokój i cisza............. Chodź tu do mnie......siedzę cicho w krzakach koło latryny (mam zacier z wrednej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja nie wiem co się tu stało Leżę sobie i rozmyślam o s..e z kulką i Maxi a tu sami nowi... Kurcze czy oni coś robią. Biega ta chalastra tu i tazm wieszjaa sie na żyrandolach a ten w tej piwnicy siedzi i się smieje - cały sok z weronki co się ostał tam schowałwm (na specjalnom okazjem) a ten wypił cham jeden sam wszystko. KTO GO TAM WPUŚCIŁ !!!! Sebo8877 kolega do mnie pije??? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nie macie jakiejs wolnej izolatki, tak powiedzmy na tydzień (na początek), ale żeby żadnych odwiedzin nie było... no to jak będzie?? da się coś załatwić? pozdrawiam m. ps. tylko bez żadnych igieł prosze... pospać chciałeś na koszt podatnika ??? jakiego podatnika? napisalem przeciez ze buteki do zwrotu przyniose... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jakby co to ja siedzę w porzeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 napisalem przeciez ze buteki do zwrotu przyniose... m. przynieś słoiki - do butelek ciężko się zwraca, fi(phi) szyjki maja za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 napisalem przeciez ze buteki do zwrotu przyniose... m. przynieś słoiki - do butelek ciężko się zwraca, fi(phi) szyjki maja za małe przeciez nikt nie każe Ci wkładać całej głowy do buteki... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 przeciez nikt nie każe Ci wkładać całej głowy do buteki... m. ale jak zrobię dziubek to ciśnienie może mi urwać głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 przeciez nikt nie każe Ci wkładać całej głowy do buteki... m. ale jak zrobię dziubek to ciśnienie może mi urwać głowę nie trzeba tak pośladków mocno ściskać... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nie trzeba tak pośladków mocno ściskać... m. oj maksiu, ale się rozbrykałeś wtedy będą tynki natryskowe i ja nie wiem czy to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 przeciez nikt nie każe Ci wkładać całej głowy do buteki... m. ale jak zrobię dziubek to ciśnienie może mi urwać głowę nie trzeba tak pośladków mocno ściskać... m. lepiej żeby ich zbytnio nie rozluźniała... latryne może rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nie trzeba tak pośladków mocno ściskać... m. oj maksiu, ale się rozbrykałeś wtedy będą tynki natryskowe i ja nie wiem czy to dobrze jak bedziesz uważnie dobierac to co jesz, to może być nawet ciekawe... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 to trzeba zamknąć szczelnie układ zebowy i przez szpary dozować tylko rzadkie a gęste zatrzymywać i łykać spowrotem bo może sie sprzydać na poźniej.. Dropsiak - to nie sa porzeczki (dawno je wycielismy!!) - to sa pokrzywy!!!!! sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mogą być Na reumatyzm /w koncu to szpital/ jak znalazł. Pożywne tak samo /witaminy/ a i tłoczno nie bedzie jak za latrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts