rrmi 22.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 poza tym ten koleś jakis taki cherlawy jest, poszło mu widać w jeden gabaryt Dajmy go kozie, niech ma cos z tego zycia.poobgryzalaby sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dajmy go kozie, niech ma cos z tego zycia. złota z Ciebie kobieta !!!! Piękny pomysł W charakterze zadośćuczynienia za te flaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No! Obiecalam jej jakies wsparcie, bo ja dobrego serca jezdem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No a teraz sie martwie, coby kozie to bokiem nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mozna????? na terapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mozna????? na terapię... żabko, zapraszam do piwniczki... dostałem wczoraj przytulną izolatkę :D we dwójke raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mozna????? na terapię... żabko, zapraszam do piwniczki... dostałem wczoraj przytulną izolatkę :D we dwójke raźniej a jesteś pacjentem, terapeutą czy sanitariuszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No a teraz sie martwie, coby kozie to bokiem nie wyszlo albo zgoła przodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba czyżby aż tak było źle, że z sanatorium prosto do szpitala ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba czyżby aż tak było źle, że z sanatorium prosto do szpitala ??? Aggi, zapodaj jakąś kroplówkę, albo lewatywę i nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mozna????? na terapię... żabko, zapraszam do piwniczki... dostałem wczoraj przytulną izolatkę :D we dwójke raźniej a jesteś pacjentem, terapeutą czy sanitariuszem? a który wariant najbardziej Ci pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba czyżby aż tak było źle, że z sanatorium prosto do szpitala ??? Aggi, zapodaj jakąś kroplówkę, albo lewatywę i nie pytaj kiedy muszę spytać, bo Ci kartę zakładam No bo wiesz - Wy tam w Sanatorium pod wezwaniem "Rekord wpisów" to tak macie kiziu miziu, ach "witaj kochana", ach "nagniotki mi się odnowiły", och "jakie to musi być straszne" - no taka grupa słoneczna społecznego wsparcia i Ty z tej sielanki ładujesz sie tutaj, w ten hardcore, gdzie łajno płynie szerokim strumieniem, gdzie kanibalizm i nekrofilia... hmmm Lewatywa wydaje się nieunikniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 czy Grzegorz 40 już doszedł? nie doszedł... jedno tylko jest piękne - wiecie kim jest Grzegorz 40?! Dopiero teraz zauważyłam - LEKARZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba czyżby aż tak było źle, że z sanatorium prosto do szpitala ??? Aggi, zapodaj jakąś kroplówkę, albo lewatywę i nie pytaj kiedy muszę spytać, bo Ci kartę zakładam No bo wiesz - Wy tam w Sanatorium pod wezwaniem "Rekord wpisów" to tak macie kiziu miziu, ach "witaj kochana", ach "nagniotki mi się odnowiły", och "jakie to musi być straszne" - no taka grupa słoneczna społecznego wsparcia i Ty z tej sielanki ładujesz sie tutaj, w ten hardcore, gdzie łajno płynie szerokim strumieniem, gdzie kanibalizm i nekrofilia... hmmm Lewatywa wydaje się nieunikniona o zoofilii zapomniałaś napomknąć no to laduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 o zoofilii zapomniałaś napomknąć no to laduj istotnie zapomniałam, poświadomość chcesz mydliny, czy sfermentowaną formalinę po wrrednej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 o zoofilii zapomniałaś napomknąć no to laduj istotnie zapomniałam, poświadomość chcesz mydliny, czy sfermentowaną formalinę po wrrednej ? poproszę..... mętny sok wyciśnięty z kiszonki z odrobiną gnojówki..jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 poproszę..... mętny sok wyciśnięty z kiszonki z odrobiną gnojówki..jesli mozna .......................... milczę..... długo milczę............ dup-ę Ci po tym rozerwie, wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 o zoofilii zapomniałaś napomknąć no to laduj istotnie zapomniałam, poświadomość chcesz mydliny, czy sfermentowaną formalinę po wrrednej ? poproszę..... mętny sok wyciśnięty z kiszonki z odrobiną gnojówki..jesli mozna Odważna jesteś takiej petardy nikt tu jeszcze nie przeżył na oddziale ale żabki są wytrzymałe ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts