Maxtorka 28.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 [... ale brzęczą niektóre Jezu , ale to nie gniazda os , co ? To jutro jest godzina W ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 dżizes....ale macie schizy....mnie tylko szeleszczą bo jeszce nie wrzuciłaś do nich 234 figurek bogów egipskich, 2 cukiernic napękniętych, 7 kubków z których nikt nie pije, wazoników-pierdolników kaset magnetofonowych wszystkich 500... ekierek złamanch, koników bujanych, cukrowej waty i koszuli w łatyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 To gorsze niż inwazja mydełek ... załatwić faceta z miotaczem ognia? moze pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Kto mi wypisał przepustke na łyżwy ...jak mnie du-pa boooooli................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Lyżwy okleja się taśmą. klejącą. dwustronną. Wtedy du-pa nie boli. przynajmniej łyżwiarza . To jest jedyny sposób. Nie znałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Kto mi wypisał przepustke na łyżwy ...jak mnie du-pa boooooli................ zawołać kogoś żeby pocałował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Samarytanka? no to mnie bolą mięśnie. rąk - od odśnnieżania. nóg - od jazdy na koniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Samarytanka? no to mnie bolą mięśnie. rąk - od odśnnieżania. nóg - od jazdy na koniu. No wiesz bogus.....................takie bezeceństwa facet....................na koniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.01.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Samarytanka? no to mnie bolą mięśnie. rąk - od odśnnieżania. nóg - od jazdy na koniu. No wiesz bogus.....................takie bezeceństwa facet....................na koniu kulki SPAĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Kto mi wypisał przepustke na łyżwy ...jak mnie du-pa boooooli................ zawołać kogoś żeby pocałował ?? trochę się boję .....bo nie wiem w co się zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.01.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Samarytanka? no to mnie bolą mięśnie. rąk - od odśnnieżania. nóg - od jazdy na koniu. No wiesz bogus.....................takie bezeceństwa facet....................na koniu kulki SPAĆ!!!! Człowiek sobie nawet pofantazjować nie może, bo od razu wiadro zimnej wody na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.01.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Kto mi wypisał przepustke na łyżwy ...jak mnie du-pa boooooli................ zawołać kogoś żeby pocałował ?? trochę się boję .....bo nie wiem w co się zmienię Obyś się nie zamienił w konia bogusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.01.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kto mi wypisał przepustke na łyżwy ...jak mnie du-pa boooooli................ zawołać kogoś żeby pocałował ?? trochę się boję .....bo nie wiem w co się zmienię Obyś się nie zamienił w konia bogusa lepiej się obudź ....bo ci się koszmary śnią POBUDKA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Długi co się drzesz - tak mi się fajnie spało ptzytulony byłem do Maxi... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Długi co się drzesz - tak mi się fajnie spało ptzytulony byłem do Maxi... Sebo8877 jedna ma koszmary a drugi zmazy..... odstaw lepiej te tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.01.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 długi - ale to z twojego punktu widzenia był koszmar, kuleczce to się może podobało, a ty ją budzisz... Te prochy niezłe som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 To nie prochy były ino koza bobki zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 To nie prochy były ino koza bobki zostawiła To mówisz że tak tanie w produkcji? Oj widzi mi się że długi to wszystkie długi spłaci wkrótce ... nawet te dla Klubu Paryskiego (Kiedyś była - przepraszam za wyrażenie - kaczka znosząca złote jajka, to teraz jest koza znosząca bobki na wagę złota ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Za tych co jutro.., tego.. ,no sami wiedza...co...Życzę samych szczęśliwych chwil ... http://www.gify.amor.pl/wybuchy/wybuchy14.gifhttp://www.gify.amor.pl/muzyka/muzyka13.gifhttp://www.gify.amor.pl/napoje/napoje13.gifhttp://www.gify-animowane.pl/gify/Milosne/Rozne/12.gifhttp://www.gify-animowane.pl/gify/Przyroda/Kwiaty/7.gifhttp://www.gify.amor.pl/wybuchy/wybuchy14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa, Ziejka zmieniła se na osła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts