Żelka 31.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 http://www.gify.amor.pl/dzieci/dzieci13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 długiegojak zwykle poniosła fantazyja - bo majster mi się śnił całą noc, a nie pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a kto by tam spał http://www.funpic.hu/files/pics/00015/00015281.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 długiegojak zwykle poniosła fantazyja - bo majster mi się śnił całą noc, a nie pół I wstałaś wyspana ? I nic Cię nie boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.01.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 I wstałaś wyspana ? I nic Cię nie boli ? wstałam niewyspana i bardzo mnie boli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 I wstałaś wyspana ? I nic Cię nie boli ? wstałam niewyspana i bardzo mnie boli .... .....może to po Premium ? ( jak pewną wiewióreczkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 31.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a kto by tam spał http://www.funpic.hu/files/pics/00015/00015281.jpg Widzisz jea, ktoś cię widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.01.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 I wstałaś wyspana ? I nic Cię nie boli ? wstałam niewyspana i bardzo mnie boli .... .....może to po Premium ? ( jak pewną wiewióreczkę ) niewyspana bo po pijaku źle sypiam a boli, bo się wczoraj zakopałam 2 razy - za pierwszym pomogli przygodnie poznani panowie , ale jak po 500 m zakopałam się na bezludziu po raz drugi, to jak mnie piorun strzelił, jak wyskoczyłam z samochodu... , to go wypchnęłam sama - teraz mam zakwasy nawet w mięśniach pośladków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.01.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 I wstałaś wyspana ? I nic Cię nie boli ? wstałam niewyspana i bardzo mnie boli .... .....może to po Premium ? ( jak pewną wiewióreczkę ) niewyspana bo po pijaku źle sypiam a boli, bo się wczoraj zakopałam 2 razy - za pierwszym pomogli przygodnie poznani panowie , ale jak po 500 m zakopałam się na bezludziu po raz drugi, to jak mnie piorun strzelił, jak wyskoczyłam z samochodu... , to go wypchnęłam sama - teraz mam zakwasy nawet w mięśniach pośladków Stanowczo nie możesz sama jeździć To szkodliwe dla zdrowia I te pośladki , trochę mnie martwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a przyłożonej to się sex śnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.01.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a przyłożonej to się sex śnił Kameralny czy grupen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a przyłożonej to się sex śnił Kameralny czy grupen ? kameralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a przyłożonej to się sex śnił Kameralny czy grupen ? kameralny To może nie był sen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 I wstałaś wyspana ? I nic Cię nie boli ? wstałam niewyspana i bardzo mnie boli .... .....może to po Premium ? ( jak pewną wiewióreczkę ) niewyspana bo po pijaku źle sypiam a boli, bo się wczoraj zakopałam 2 razy - za pierwszym pomogli przygodnie poznani panowie , ale jak po 500 m zakopałam się na bezludziu po raz drugi, to jak mnie piorun strzelił, jak wyskoczyłam z samochodu... , to go wypchnęłam sama - teraz mam zakwasy nawet w mięśniach pośladków Mój poldek wczoraj nieproszony o nic takiego pojechał sruuuu w pole 1 godzina dwóch leśników i łańcuchy i znów na odpowiednich torach jestem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Mój poldek wczoraj nieproszony o nic takiego pojechał sruuuu w pole 1 godzina dwóch leśników i łańcuchy i znów na odpowiednich torach jestem Sebo8877 Sebuś toż Ty drezynę posiadasz , skoro po torach jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Mój poldek wczoraj nieproszony o nic takiego pojechał sruuuu w pole 1 godzina dwóch leśników i łańcuchy i znów na odpowiednich torach jestem Sebo8877 Sebuś toż Ty drezynę posiadasz , skoro po torach jeździsz A jak poldek na dizlu - chodzi jak żyleta - tylko ten tylny napęd... Auto na budowe - nie wiem jak bym bez niego dał radę... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nooo, a ja dzisja jadę ogladać cinkusia....jak kupie to już nie mam wyjścia...muszę zdać to cholerne prawko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nooo, a ja dzisja jadę ogladać cinkusia....jak kupie to już nie mam wyjścia...muszę zdać to cholerne prawko... Dagmara a nie chcesz kupic Reanulta megane 1.4 b 97 rok mam do sprzedania - 2-gi właściciel Mój prywatny osobisty - muszę sprzedac - i kupic cos 4x4 - inaczej bym nie sprzedawał - stan igła Szczegóły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.01.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Długi ten ruchomy obrazek jest straszny Ja rozumiem, ze tęsknisz za kozą, co ją zielona wzięła do tobołków noszenia ale ja nie wiedziałam, że aż tak chodź się przytul bidulo............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.01.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Długi ten ruchomy obrazek jest straszny Ja rozumiem, ze tęsknisz za kozą, co ją zielona wzięła do tobołków noszenia ale ja nie wiedziałam, że aż tak chodź się przytul bidulo............... z przodu czy z tyłu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts