michal_m 01.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ta latrynka z ogłoszenia to coś za bardzo wypasiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 eeeee tam, nie warto odkupywać bo w tej latrynie to co chwile się ktoś gzi ....i po co to naprawiać skoro baby nogami fikają po ścianach ..... potem się latrynka rozwala....i tak w koło....nie ma sensu Ja sie przychylam so Sebusia.... pokoje by się zdały do szekszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 01.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 chcecie te latryne? Trza zwabic do oddzialu Misia Uszatka z calym dobrodziejstwem inwentarza. Moze dac mu jakis etacik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 chcecie te latryne? Trza zwabic do oddzialu Misia Uszatka dobra myśl! Misiem bedziemy latrynę wycierać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 01.02.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 chcecie te latryne? Trza zwabic do oddzialu Misia Uszatka dobra myśl! Misiem bedziemy latrynę wycierać ! A co z uszami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 latryna wolna, bo mi się bardzo kce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 chcecie te latryne? Trza zwabic do oddzialu Misia Uszatka dobra myśl! Misiem bedziemy latrynę wycierać ! A co z uszami ? dobre ucho wszędzie się przyda. Trza wiedzieć, co się u ludzi dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 chcecie te latryne? Trza zwabic do oddzialu Misia Uszatka dobra myśl! Misiem bedziemy latrynę wycierać ! A co z uszami ? Uszy za er kondyszyn robić będą Albo ten wymuszony obieg , co się tak Zochnie marzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.02.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko te uszka to małe Som i airkondyszyn bydzie mało wydajne Chyba że zastosujemy jakis wydajny silnik np z kozy?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko te uszka to małe Som i airkondyszyn bydzie mało wydajne Chyba że zastosujemy jakis wydajny silnik np z kozy?? Sebo8877 Poczeba matkom wynalazku Tylko nie wiem czy długi się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 01.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dobre ucho wszędzie się przyda. Trza wiedzieć, co się u ludzi dzieje Dobre to tak, ale takie klapnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko te uszka to małe Som i airkondyszyn bydzie mało wydajne Chyba że zastosujemy jakis wydajny silnik np z kozy?? Sebo8877 Poczeba matkom wynalazku Tylko nie wiem czy długi się zgodzi Przeca koze zielona porwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko te uszka to małe Som i airkondyszyn bydzie mało wydajne Chyba że zastosujemy jakis wydajny silnik np z kozy?? Sebo8877 Poczeba matkom wynalazku Tylko nie wiem czy długi się zgodzi Przeca koze zielona porwała To co ja wczoraj za latryną w porzeczkach widziałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko te uszka to małe Som i airkondyszyn bydzie mało wydajne Chyba że zastosujemy jakis wydajny silnik np z kozy?? Sebo8877 Poczeba matkom wynalazku Tylko nie wiem czy długi się zgodzi Przeca koze zielona porwała sądzisz, że długi w wielkiej rozoaczy jest michal_m napisał: Majka napisał: dobre ucho wszędzie się przyda. Trza wiedzieć, co się u ludzi dzieje Dobre to tak, ale takie klapnięte? nie ważne co usłyszy, ważne aby bylo co udokumentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko te uszka to małe Som i airkondyszyn bydzie mało wydajne Chyba że zastosujemy jakis wydajny silnik np z kozy?? Sebo8877 Poczeba matkom wynalazku Tylko nie wiem czy długi się zgodzi Przeca koze zielona porwała To co ja wczoraj za latryną w porzeczkach widziałam ? To długi był schylony czy wypięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.02.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 [ sądzisz, że długi w wielkiej rozoaczy jest No to nie widzisz Biedny siedzi za latryną w krzakach i wielce markotny jest jakby czegoś wypatruje nieobecny wzrok Źle z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.02.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 kuleczka - wiesz, dla Ciebie zrezygnuję z męskiej solidarności, i wyjaśnię że to po prostu jest nowy styl podrywania jaki stosuje długi. Na sierotkę. Marysię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Marysia protest na styropianie załozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 kuleczka - wiesz, dla Ciebie zrezygnuję z męskiej solidarności, i wyjaśnię że to po prostu jest nowy styl podrywania jaki stosuje długi. Na sierotkę. Marysię. Znaczy on skacze na tą sierotkę Marysię, czy jak.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 kuleczka - wiesz, dla Ciebie zrezygnuję z męskiej solidarności, i wyjaśnię że to po prostu jest nowy styl podrywania jaki stosuje długi. Na sierotkę. Marysię. Znaczy on skacze na tą sierotkę Marysię, czy jak.............. Dokładnie tak. Jak sierotka Marysia, wiedziona wsółczuciem, zbliży się by go pocieszać, to on na nia .... i na tym styropianie co to go Majka wynalazła ... Tak że się nie ma co do niego zbliżać. Natomiast ja na ten przykład, jestem absolutnie łagodny, milutki i bezpieczny. Zaufanie to moje drugie imię. A właściwie, po zastanowieniu, to nawet pierwsze. Choć, przysiedzimy sobie tu na tym styropianie, wyjaśnię Ci dokładnie jaki ten długi jest wrredny dla kobiet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts