Majka 02.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Nie ważne ile ważne jak ooooooooooooooooooooo może jakaś gradiacja była, tej jakości znaczy się długi zaniemówił w ekstazie i musimy sie domyslać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Nie ważne ile ważne jak ooooooooooooooooooooo może jakaś gradiacja była, tej jakości znaczy się długi zaniemówił w ekstazie i musimy sie domyslać Temu wnioskuję że było prima sort Ciekawe tylko kto wykorzystywał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Przepraszam , ze tak wpadne Panstwu w slowo.Widze ,ze tu kwarantanna i atmosfera jak w Betlejem, wiec ja tylko na chwileczke, kaftanik sobie lekujchno rozluznie i przekaze informacje od rrmi.Matka niejednokrotnie przelozona , z ktora mialem niedawno bliski aczkolwiek zupelnie niecielesny kontakt, polecila moi zebym pozdrowil szanowne kolezenstwo z personelu tej szlachetnej kliniki i przebywajacych w niej na rekonwalescencji pensjonariuszy.Poniewaz nieboga rrmi nasza, odcieta od swiata na tej daleko wysunietej rubiezy, gdzie los Ją rzucil by pelnic mogla milosierną posluge , nie moze osobiscie zrobic obchodu, zaleca wiec :1. posprzatac latryne2. zrobic porzadek z resztkami mielonki3. uporczywych pacjentow wiazac na noc.4. czesciej niz dotychczas zmieniac upierdliwcom nie tylko leki ale takze pampersy.5. zabronic ciezko chorym czytanie bloga W. Wierzejskiego Jednoczesnie siostra rrmi zapowiada, ze lacznosc elektroniczna przywroca Jej prawdopodobnie za dni 10 jak tylko wilki odejda od progu, wiec tuz po uzyskaniu conections niezwlocznie zrobi osobiscie obchod i jak zobaczy okruszki to sie chyba wk..wi.A tym czasem zyczy szybkiego dochodzenia do zdrowia, smacznych podwieczorkow , luźnych stolców i przydzialu pachnacego papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 eno znaczy rrmi zasiedliła pustostan idę zerknąc do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A tym czasem zyczy szybkiego dochodzenia do zdrowia Niee no tu kolega cosik przekręcił był albo istoty wywodu siostry wielokrotnie przełożonej nie paniał Przecie tu właśnie chodzi o to co by nie dojść Cały wysiłek personelu w tym kierunku idzie Znaczy 10 dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.02.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A tym czasem zyczy szybkiego dochodzenia do zdrowia Niee no tu kolega cosik przekręcił był albo istoty wywodu siostry wielokrotnie przełożonej nie paniał Przecie tu właśnie chodzi o to co by nie dojść Cały wysiłek personelu w tym kierunku idzie Znaczy 10 dni .... Ja tam nie wiem o co niekednokrotnie przelozonej Siostrze sie wywodzilo. Ja tu nie zgladam, po oddziele sie nie szwendam to i nie wiem, przekazalem ino co mi kazali. przepraszam Tfu! Wyksztalciuchy jedne nawet za fatyge nie dali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A tym czasem zyczy szybkiego dochodzenia do zdrowia Niee no tu kolega cosik przekręcił był albo istoty wywodu siostry wielokrotnie przełożonej nie paniał Przecie tu właśnie chodzi o to co by nie dojść Cały wysiłek personelu w tym kierunku idzie Znaczy 10 dni .... Ja tam nie wiem o co niekednokrotnie przelozonej Siostrze sie wywodzilo. Ja tu nie zgladam, po oddziele sie nie szwendam to i nie wiem, przekazalem ino co mi kazali. przepraszam Tfu! Wyksztalciuchy jedne nawet za fatyge nie dali. Kto rzadko przychodzi ten ...... No bo jakbyś się tak czasami poszwendał po oddziale , za latrynkę zajrzał , to i bez fatygi leczniczego wywaru ze sławetnej weronki byś pokosztował , o mielonce nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 02.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Tfu! Wyksztalciuchy jedne nawet za fatyge nie dali. Mam gume do zucia calkiem dobrze rozciagnieta, moge dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Tfu! Wyksztalciuchy jedne nawet za fatyge nie dali. Ja moge dac parke rozplodowa soliterow, dorodne, wypasione, z doskonalym kodem genetycznym, Jak bedziesz je dobrze karmil, wnet potomstwa wzorcowego sie doczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Jednoczesnie siostra rrmi zapowiada, ze lacznosc elektroniczna przywroca Jej prawdopodobnie za dni 10 jak tylko wilki odejda od progu, wiec tuz po uzyskaniu conections niezwlocznie zrobi osobiscie obchod i jak zobaczy okruszki to sie chyba wk..wi. Biedna rrmia ona tam na deszczu sama..... wilki jakieś.......... Przyobiecuję posprzątać latrynę i zmienić pampersa....no .....wiadomo komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Fajnie, ze som wiesci z terenu... Pozdrawim odzial i ide spac...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 [ Przyobiecuję posprzątać latrynę i zmienić pampersa....no .....wiadomo komu Ja się ładnie ubiorę i warkoczyki zaplotę Tylko proszę o cynk ździebko wcześniej , co bym się obudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 klinika podupada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 klinika podupada... NFZ nie dofinansował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 klinika podupada... NFZ nie dofinansował... Personel wyemigrował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babajaga napisał: jea napisał: klinika podupada... NFZ nie dofinansował... Personel wyemigrował .... Latrynka się schowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 jestem, ale za moment idę się robić na bóstwo .....zostało mi tylko 2 godziny do wyjścia....na operację plastyczną trochę mało czasu .....dzisiaj się schleje jak prosię.....trza odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 klinika podupada... NFZ nie dofinansował... Personel wyemigrował .... nie tak do końca, personel legł do łoża, złożon paskudnym choróbskiem ale już jest lepiej, od poniedziałku zapisy na operacje plastyczne, chyba kuleczka chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 [ od poniedziałku zapisy na operacje plastyczne, chyba kuleczka chciała Ja też , ja też , ale jeszcze się nie decydowałam co by tu polepszyć żeby nie popieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 [ od poniedziałku zapisy na operacje plastyczne, chyba kuleczka chciała Ja też , ja też , ale jeszcze się nie decydowałam co by tu polepszyć żeby nie popieprzyć malwersacje były, nici do operacji ino zostały... chiba, że wymianka jakaś bedzie...jak by co, to ja biere kulki od kuleczki, ino co ja jej dam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts