Maxtorka 03.02.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 [malwersacje były, nici do operacji ino zostały... chiba, że wymianka jakaś bedzie...jak by co, to ja biere kulki od kuleczki, ino co ja jej dam? Daj daj daj nie odmawiaj daj To co masz najlepszego daj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 [malwersacje były, nici do operacji ino zostały... chiba, że wymianka jakaś bedzie...jak by co, to ja biere kulki od kuleczki, ino co ja jej dam? Daj daj daj nie odmawiaj daj To co masz najlepszego daj ..... Tera, to ja mientki jestem... wszystko sie na przeszczep nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 [ Tera, to ja mientki jestem... wszystko sie na przeszczep nadaje A co aktualnie spożywasz że Cię tak rozluźniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 co widze , goscie byli i to jakie. z poslaniem od samej oddzialowej proponuje uczcic minuta ciszy. w swietlicy w ramach terapii puszcza sie koncert. Eurowizji Kto 3 godziny wysiedzi dostanie kolacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Gość był, no i posłanie zostało. Co tu robić z tak dobrze zaczętym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 legnac na poslaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 legnac na poslaniu ? W ramach terapii...koncertowo, z wizja albo i bez Dobry pomysl, siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 legnac na poslaniu ? Taaa .... legnąć to wszyscy a kto kroplówkę podłączy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ja to mam juz taką wizje że mi się euro w kieszeni nie zgadzają Pani Chylewska mię rozczula wyglądem swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... Taaa .... legnąć to wszyscy a kto kroplówkę podłączy ? Wypła sie Z reszta...jak sie wypla to niech polezy. Zaprosmy Chylewska, moze nas wszystkich znieczuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... Taaa .... legnąć to wszyscy a kto kroplówkę podłączy ? Wypła sie Z reszta...jak sie wypla to niech polezy. Zaprosmy Chylewska, moze nas wszystkich znieczuli Oby za długo nie leżała bo się zsiądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 juz nie ogladam bo mi wspologladacze wylaczyli nici z terapiiiiii ide Wam nalac w kroplowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 juz nie ogladam bo mi wspologladacze wylaczyli nici z terapiiiiii ide Wam nalac w kroplowki No nareszcie , bo na trzeźwo tej terapii nie przeżyję A co tam dziś NFZ nam refunduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 na etykiecie stoi ze to trzeba spozywac z serem kozim albo cala koza. inaczy nie ma dzialania. nie wiem czy mozemy znowu zjesc dlugiemu koze on ma w koncu wobec niej jakies plany.. http://www.wineonline.pl/wina/rioja_reserva.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Aaaaa da sie to pić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Aaaaa da sie to pić ? Phi... co za pytanie Jak się nie da wypić to zastosujemy wlewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Oświadczam, że kulki to tylko ekspozycja, a ekspozycja nie podlega sprzedaży 1950 ja bym chciała tochę z prawa i z lewa zresztą będziesz wiedział co czynić, spojrzysz fachowym okiem i będzie kulka jak nowa Zochna, nie epatuj tym trunkiem, tylko wyjmij z dyżurki i znieczulaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... Jak się nie da wypić to zastosujemy wlewnie A moze nawet i dowcipnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... Jak się nie da wypić to zastosujemy wlewnie A moze nawet i dowcipnie ale jak.....w czopkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Moga byc i czopki, byleby z kutasikami...znaczy sie rogatywki takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts