kuleczka 03.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Hmmmmm, ale przydałby się dobry aplikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Hmmmmm, ale przydałby się dobry aplikator Tutka z kozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Oświadczam, że kulki to tylko ekspozycja, a ekspozycja nie podlega sprzedaży 1950 ja bym chciała tochę z prawa i z lewa zresztą będziesz wiedział co czynić, spojrzysz fachowym okiem i będzie kulka jak nowa Kuleczka... kto Ci mówił że chce kupić ? Źle słyszałaś Jea chce na wymianę na to co ma miętkiego a najlepszego. Ty sie zastanów. Przemyśl to jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 na etykiecie stoi ze to trzeba spozywac z serem kozim albo cala koza. inaczy nie ma dzialania. http://www.wineonline.pl/wina/rioja_reserva.gif Znaczy koza do towarzystwa może być ? A ona nalewać umi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Hmmmmm, ale przydałby się dobry aplikator Tutka z kozy... daj spokój kozie, trza by coś inszego znaleźć Byłaby oddziałowa, to by co wymyśliła....a tak bieda babajaga mówisz, że ma miętkiego....i jescze się przyznaje.......zaimponował mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi jesteś chętna na dowcipną popijawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 na etykiecie stoi ze to trzeba spozywac z serem kozim albo cala koza. inaczy nie ma dzialania. http://www.wineonline.pl/wina/rioja_reserva.gif Znaczy koza do towarzystwa może być ? A ona nalewać umi ? Tutka z kozy wystaczy .Cała koza za dużo by wypiła albo wylała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dajcie spokój tej kozie odkąd się Zielonej zerwała ze sznurka, jest jakaś nieswoja. tyle kilosów przeczłapała, a po tym wszystkim, jak ją długi dorwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babajaga mówisz, że ma miętkiego....i jescze się przyznaje.......zaimponował mi No..... ciekawe co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi jesteś chętna na dowcipną popijawę Ha ha ha A kto polewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babajaga mówisz, że ma miętkiego....i jescze się przyznaje.......zaimponował mi No..... ciekawe co to może być ja myślę,że to podstęp tylko się zbliżysz.....a wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi jesteś chętna na dowcipną popijawę Ha ha ha A kto polewa ? właśnie w tym problem dobry aplikator poszukiwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babajaga mówisz, że ma miętkiego....i jescze się przyznaje.......zaimponował mi No..... ciekawe co to może być ja myślę,że to podstęp tylko się zbliżysz.....a wtedy Ugryzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... Ha ha ha A kto polewa ? właśnie w tym problem dobry aplikator poszukiwany No...pomysly wyczerpane wszystkie ciurkiem...jak nie koza, ani tutka... no to... moze...Borys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Borys Poliwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 To pacjenty pijom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 To pacjenty pijom? No nie Spotkanie literackie tylko majom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 i spekulujom polecam lekturę....parę postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 To pacjenty pijom? No nie Spotkanie literackie tylko majom Co niektórym już półliterackie albo i ćwierćliterackie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Pacjenty - sursum corda....byleby nie powyzej mozgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts