kuleczka 05.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ja bym powiedziała, że ona d.upę to ma nawet niezłą Gorzej prezentują się te kościste plecy D..pe to ona ma jak trza a te plecy to tak wyszły jakoś bo się wygła za mocno Eeee tam, co Ty.......ona się za mocno wypła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 kuleczko d.upę jako taką to ona ma ok. ale to określenie odnosiło się do całości przywracasz mi wiarę w męski ród bom już myślała, że wszyscy gustują w wystających kręgosłupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ja bym powiedziała, że ona d.upę to ma nawet niezłą Gorzej prezentują się te kościste plecy D..pe to ona ma jak trza a te plecy to tak wyszły jakoś bo się wygła za mocno Eeee tam, co Ty.......ona się za mocno wypła Po mojemu to ona się przegła I na zdrowie jej to nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Eeee tam, co Ty.......ona się za mocno wypła a wiesz..może masz i rację - matko do czego to doszło, ze ja się żeńskim d.upom przygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Po mojemu to ona się przegła I na zdrowie jej to nie wyszło przegła mówisz może Sebo za mocno się do niej przytulał i przegiął dziewuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Po mojemu to ona się przegła I na zdrowie jej to nie wyszło przegła mówisz może Sebo za mocno się do niej przytulał i przegiął dziewuchę I potem jej nie odgiął spowrotem Ale kto by miał na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Może on jej doradził, że w wygięciu ładniej wygląda............. w końcu to najlepszy doradca.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ona siem chyba przegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Znow kogos obgadujom...A ja myslalam, ze pracujom... Szefostwa ni ma to sie nic nie chce.... Arcobaleno, gdzies Ty taki pikny awatarek znalazla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Arcobaleno, gdzies Ty taki pikny awatarek znalazla? se zrobiłam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 cwaniara...,se zrobilam... mysli, ze uwierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Boshe...a oni zaś o d.upach....ciekawe czy marynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pacjenty, trza się do snu rychtować.....nie łazić po cudzych salachnie gadaćnie drapać się po tyłkachnie iskaćnie domagać się kolacjinie używać latrynydowysikać się do końcaGasimy światło!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pacjenty, trza się do snu rychtować..... nie łazić po cudzych salach nie gadać nie drapać się po tyłkach nie iskać nie domagać się kolacji nie używać latryny dowysikać się do końca Gasimy światło!!!!!!!! Nowi też!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 nowi przede wszystkim sie towarzystwo rozbestwiło.... oświadczam, że od dziś każdy się budzi w swoim łóżku! koniec rozpusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.02.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ale kto mnie tam udźwignie, żeby po ćmoku przetaszczyć przed rankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Widzę kuleczka, że dobrze się sprawdzasz w roli siostry niejednokrotnie przełożonej, goń to całe towarzystwo... a jak przyjdzie elektryk i zaświeci ciemnością, to zajrzyj za latryne, bede czekał z zacierem wrrednej...tak dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 jaki elektryk, jaki elektryk........... to zegarmistrz światła purpurowy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 jaki elektryk, jaki elektryk........... to zegarmistrz światła purpurowy będzie tam czasu ani światła nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy mi sie wydaje, czy tu ktos spac nie moze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts