Maxtorka 06.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Co tu się dzieje!!!!!!! Jedną nockę na własnych pryczach spędzili i już takie dewiacyje sie ujawniajo Długi...................to jest wstrętne ble.................... podobno tak wyglądał pierwszy mężczyzna Dziwne, mi się raczej wydaje że to zdjęcie z dalekiej PRZYszłości - ewolucja mężczyzn do tego doprowadzi ewolucja zatacza koło Może to brakujące ogniwo ? Albo .......kropka nad i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Hej pacjenty, obchody zara bedom... od jutra latryna w remoncie bedzie, uprasza się o wydalanie do kaczki...sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Co tu się dzieje!!!!!!! Jedną nockę na własnych pryczach spędzili i już takie dewiacyje sie ujawniajo Długi...................to jest wstrętne ble.................... podobno tak wyglądał pierwszy mężczyzna Dziwne, mi się raczej wydaje że to zdjęcie z dalekiej PRZYszłości - ewolucja mężczyzn do tego doprowadzi Prawdę mówisz Już teraz czasem mi się wydaje, że mężczyźni myślą tylko tym dolnym organem......a jak wiadomo, narządy nieużywane zanikają (czyt. mózg) Idac dalej tym tropem, wniosek nasuwa się sam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ty to kuleczka, nie fantazjuj za mocno, bo Ci się bendom zmory śniły, ruja i porubstwo szerzy siem na oddziale mocnej renki wam cza, sielanki im siem zachciewa, w lutym, to przechodzi ludzkie pojęcie, do łóżek!!!!!!!!!! zara przychode z lewatywom, OSOBIśCIE i nie ważne, że latryna rozwalona , bedziecie z gołom d.upom na mrozie w nocy latać, odechce Wam siem gupich myśli, nawet dojśc nie dadzą wystarczy odpuścić trocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Olaboga Jaki zły Czyli co..........z mojej operacji nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No właśnie - nici z operacji bo nici zabrakło Na szczęście maszyna do elektowstrząsów działa (dopóki nam nie odłączą prądu za nie płacenie rachunków - komornik na koncie, szpitalika na liście Religy nie ma - oj niedobrze, panowie, niedobrze, jak maszyny nie będzie ... ) To jak jeszcze działa to kto by chciał skorzystać? Nie ma to jak 230 V na rozbudzenie. No chyba że lewatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Olaboga Jaki zły Czyli co..........z mojej operacji nici nie kuleczko, operacja będzie, napewno, ale musiałem zareagować, bo zaczął się robić oględnie mówiąc bałagan, kuleczka, proszę do gabinetu, zrobimy obmiary, zastanowimy się razem na kozetce gdzie i jakie zmiany powstaną, muszę dobrze poznać Twoją topografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ktos mi zaje...avanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ktos mi zaje...avanta Może się do dymisji podał To takie modne ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jaaa...mu sie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 07.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 A może zapomniałeś gdzie go zostawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Co tu się dzieje!!!!!!! Jedną nockę na własnych pryczach spędzili i już takie dewiacyje sie ujawniajo Długi...................to jest wstrętne ble.................... podobno tak wyglądał pierwszy mężczyzna Dziwne, mi się raczej wydaje że to zdjęcie z dalekiej PRZYszłości - ewolucja mężczyzn do tego doprowadzi ewolucja zatacza koło Może to brakujące ogniwo ? Albo .......kropka nad i Ciekawe jakbyś sie czuła bezemnie... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Co tu się dzieje!!!!!!! Jedną nockę na własnych pryczach spędzili i już takie dewiacyje sie ujawniajo Długi...................to jest wstrętne ble.................... podobno tak wyglądał pierwszy mężczyzna Dziwne, mi się raczej wydaje że to zdjęcie z dalekiej PRZYszłości - ewolucja mężczyzn do tego doprowadzi ewolucja zatacza koło Może to brakujące ogniwo ? Albo .......kropka nad i Ciekawe jakbyś sie czuła bezemnie... sebo8877 Nooooo jak i .....bez kropki , albo bez kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ciekawe jakbyś sie czuła bezemnie... sebo8877 Nooooo jak i .....bez kropki , albo bez kulki Powiem Ci że i raczj bez kulkeczki Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ciekawe jakbyś sie czuła bezemnie... sebo8877 Nooooo jak i .....bez kropki , albo bez kulki Powiem Ci że i raczj bez kulkeczki Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego sebo8877 Święto prawdo kumie , święto prawdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 czy juz 10 dni minelo_ literz mi sie popiernicyzlz w kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Majka - zdecydowanie mineło 10 dni. od tej daty która była 10 dni temu. Ale jeśli chodzi Ci o poczatek świata, to myślę że nawet nasz ukochany Romcio Zdolniacha - to co nawet w ewolucję nie wierzy - miałby wątpliwosci czy 10 dni to trochę nie za mało??(Pewnikiem włączyłaś sobie klawiaturę polską - zamiast tzw. polskiej programisty. Wiedziałaś że normalnie to programistą jesteś? Jak masz Windows XP - kliknij na taka klawiaturkę na pasku na dole ekranu po prawej stronie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 czy juz 10 dni minelo_ literz mi sie popiernicyzlz w kompie Jak Ci Sie tak litry popirdzielom to naciśnij razem lewy ctrl+ lewy shift zmieniły Ci sie poprostu klawiatury z polskij na anielskom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 trza było szybciej napisać, zrestartowałam już kompa 10 dni od czasu jak rrmi zapowiedziała kambek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.02.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jakie 10, co najmniej 100 już mineło. Jak dla Dziennkia to bez kozery powiem że pińset To gdzie ona? Ukrywa się pod psełdonimem? W zorro się bawi? Maseczkę nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts