kuleczka 07.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Olaboga Jaki zły Czyli co..........z mojej operacji nici nie kuleczko, operacja będzie, napewno, ale musiałem zareagować, bo zaczął się robić oględnie mówiąc bałagan, kuleczka, proszę do gabinetu, zrobimy obmiary, zastanowimy się razem na kozetce gdzie i jakie zmiany powstaną, muszę dobrze poznać Twoją topografię Oj, to dobrze, bom już sie obawiać zaczęłła No to idę, proszę mnie obmierzyć i zadecydować co i jak Czekam na sugestie Ps. o trzecim cycku to nawet nie marzę bo Aggi zastrzegła w biurze patentowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jestem po wlewie.Cos mi sie zdaje, ze zamiast wtebylo wewte.Czekam na skutki uboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jakie 10, co najmniej 100 już mineło. Jak dla Dziennkia to bez kozery powiem że pińset To gdzie ona? Ukrywa się pod psełdonimem? W zorro się bawi? Maseczkę nosi? Cp prawda, to prawda. Nadejszły cienżkie czasy. Musim sie trzymać w kupie. Reszte miejmy głęboko.....w d.upie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 trza było szybciej napisać, zrestartowałam już kompa 10 dni od czasu jak rrmi zapowiedziała kambek ja tez zawsze resetuje zaczynam wtedy jakby od nowa. tajm for ze fajnal kauntdałn : ..odin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Szefostwa nadal ni ma ? rrmi czeka na net..,ale co z Aggi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 [ tajm for ze fajnal kauntdałn : ..odin...[/quote] ...dwa ..... Ciekawe do ilu trzeba będzie liczyć Do dziesięciu to z pamięci policzę , potem może być różnie A może szefostwo zdymisjonowane zostało ? To teraz taka nowa świecka tradycja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A może szefostwo zdymisjonowane zostało ? To teraz taka nowa świecka tradycja .... ...tri... Nie gadaj, nawet tutaj dokwakali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A może szefostwo zdymisjonowane zostało ? To teraz taka nowa świecka tradycja .... ...tri... Nie gadaj, nawet tutaj dokwakali? Ptasia grypa nie wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Szefostwa nadal ni ma ? rrmi czeka na net..,ale co z Aggi ? może u Aggi śnieg pada i wypycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Szefostwa nadal ni ma ? rrmi czeka na net..,ale co z Aggi ? może u Aggi śnieg pada i wypycha Aggi to albo na nartach pomyka albo męża za kijek trzyma Azę w te wyższe góry pojechała to i cięzko z netem ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 ... czetyrie.... Obie za kijki 3-miom niekoniecznie męzów Dostały nagroda za nasz szpital z NFZ-tu - bo Religa dofinansowoł nasz podupadający burdello boom boom - to szefostwo pojechało w piz...du Kulka Ty wiesz co -teraz nie ma dyrektorek to se możemy poużywać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kota nie ma to myszy harcują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ale bedom kotki, bedom!!!! A wtedy kukunamuniu...., nam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja bardzo przepraszam,ale ja dzisiaj pampersow nie piore.Teraz jest kolej Aggi,a ze gdzies tam na jakis kijkach jezdzi,to nie moja fina. Ja mam skutki uboczne,ja nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja bardzo przepraszam, ale ja dzisiaj pampersow nie piore. Teraz jest kolej Aggi, a ze gdzies tam na jakis kijkach jezdzi, to nie moja fina. Ja mam skutki uboczne, ja nie moge. Aggi przed lawiną ucieka i kijków się trzyma... Ty masz kaczki zapodawać pacjentom Skutki boczne nie bendom przeszkadzać, bo pod pacjenta kakę się daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty masz kaczki zapodawać pacjentom Ale z powodu "brak latryny" som tylko nadziewane. Mogom byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.02.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja bardzo przepraszam, ale ja dzisiaj pampersow nie piore. Teraz jest kolej Aggi, a ze gdzies tam na jakis kijkach jezdzi, to nie moja fina. Ja mam skutki uboczne, ja nie moge. I dobrze. Ostatnioś nie doprała i cuchnęło na całym oddziale ps na skutki uboczne najlepsze są wątki poboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 na skutki uboczne najlepsze są wątki poboczne Pobocznie to dlugi robi. W pampersa trafic nie moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 To ja , Wasza siostra przylozona . Dlaczego nie ma tutaj nikogo i kto dal zgode na opuszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 siostra zeby byla przelozona musi najpierw do dziennika zasuwac i spelnic obowiazek przelozony tz nadrzedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts