kuleczka 15.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Koza się do pączków dobiera Jeszcze jej mało po tych malinach 1950 dobrze, że im linka dałeś, tym pączkom nie zmarnują się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Koza się do pączków dobiera Jeszcze jej mało po tych malinach 1950 dobrze, że im linka dałeś, tym pączkom nie zmarnują się znaczy linka w agencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A coś Ty tam robił w tej agencji!!! Znowu Cię będzie trzeba szczepić skaranie boskie z tymi facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Koza się do pączków dobiera Jeszcze jej mało po tych malinach 1950 dobrze, że im linka dałeś, tym pączkom nie zmarnują się znaczy linka w agencji Znaczy koza w agencji na lince ? To jakaś nowa odmiana rury ? Nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Prosze nie robic ze mnie posmiechujek Misje mam Po obejsciu sie juz wytluklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A coś Ty tam robił w tej agencji!!! Znowu Cię będzie trzeba szczepić skaranie boskie z tymi facetami A Ty tylko dużo gadasz - zputowywuje sie dzie som czyny. Długiemu już przesżło czkanie po tych bobach -a z geby mu teraz capi jak fix.... podeszłem do niego chciałem zapytac o cos - ale na bliżej niż 1m nie da rady.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A coś Ty tam robił w tej agencji!!! Znowu Cię będzie trzeba szczepić skaranie boskie z tymi facetami A Ty tylko dużo gadasz - zputowywuje sie dzie som czyny. Długiemu już przesżło czkanie po tych bobach -a z geby mu teraz capi jak fix.... podeszłem do niego chciałem zapytac o cos - ale na bliżej niż 1m nie da rady.... Sebo8877 capi? ja zasłyszałem, że wali jak z murzyńskiej chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 15.02.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A coś Ty tam robił w tej agencji!!! Znowu Cię będzie trzeba szczepić skaranie boskie z tymi facetami A Ty tylko dużo gadasz - zputowywuje sie dzie som czyny. Długiemu już przesżło czkanie po tych bobach -a z geby mu teraz capi jak fix.... podeszłem do niego chciałem zapytac o cos - ale na bliżej niż 1m nie da rady.... Sebo8877 capi? ja zasłyszałem, że wali jak z murzyńskiej chaty przeciez mowilam, ze to nie sa normalne paczki trudno, powiesic go trzeba w przeciagu na dragu, niech sie przewietrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Prosze nie robic ze mnie posmiechujek Misje mam Po obejsciu sie juz wytluklam rrmi mam nadzieję, że misja się udała wracaj do nas, bo nam potrzebna nie misja, ale pełna micha Znów nas dzisiaj do snu nie utulisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A coś Ty tam robił w tej agencji!!! Znowu Cię będzie trzeba szczepić skaranie boskie z tymi facetami A Ty tylko dużo gadasz - zputowywuje sie dzie som czyny. Długiemu już przesżło czkanie po tych bobach -a z geby mu teraz capi jak fix.... podeszłem do niego chciałem zapytac o cos - ale na bliżej niż 1m nie da rady.... Sebo8877 capi? ja zasłyszałem, że wali jak z murzyńskiej chaty przeciez mowilam, ze to nie sa normalne paczki trudno, powiesic go trzeba w przeciagu na dragu, niech sie przewietrzy... to może mu jakąś ssawe do japy wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 to może mu jakąś ssawe do japy wstawić ty mnie lepiej niczego do japy nie przystawiej jak mnie chęć najdzie to i se znajdę coś żeby się przyssać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie rozdzierajmy ran , wezmy sie w garsc . Trzeba nadrobic zaleglosci i dobic slabszych jak mnie chęć najdzie to i se znajdę coś żeby się przyssać ale chyba nie kulkowe cycki zwlaszcza o tym trzecim mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie rozdzierajmy ran , wezmy sie w garsc . Trzeba nadrobic zaleglosci i dobic slabszych jak mnie chęć najdzie to i se znajdę coś żeby się przyssać ale chyba nie kulkowe cycki zwlaszcza o tym trzecim mysle zadławiłby się i kto go ratował będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Prosze nie robic ze mnie posmiechujek Misje mam Po obejsciu sie juz wytluklam rrmi mam nadzieję, że misja się udała wracaj do nas, bo nam potrzebna nie misja, ale pełna micha Znów nas dzisiaj do snu nie utulisz a wczoraj mówiłaś mi, że to ja mam Ciebie utulać la donna e mobile dochodzi już do tego, że co niektórzy myślą, że jesteś już po zabiegu, chcąc się przyssać do tej trzeciej piersi, a jak tak dalej będziesz mnie zwodzić, to chyba poszukasz sobie innego operatora, a z tego co wiem na tym forum nie ma innego chirurga plastycznego, no chyba, że oddasz swe cudne ciało w inne rence a co do michy, wczoraj zeżarłyście tyle tych pączków, że dzisiaj ścisła dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Dotarły do mnie słuchy, że smoczyca rozwaliła nową latrynę i nie ma zamiaru jej naprawić chyba jej gorzej, bo pitoli o jakimś nowym budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ten budżet nie jest z gumy z gumy to są inne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.02.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 eeee , tam....ze dwie sale trza ino odmalować....cudów tam nie wymagam ....jakieś łóżko wodne, prysznic z hydromasażem.....zamek w drzwiach coby wielebna wielokrotnie przełożona nie przeszkadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 coby wielebna wielokrotnie przełożona nie przeszkadzała .Powinnas za kare do weronki isc na lykend , ale laskawa dzis jestem i wybaczam nietaktowna wypowiedz Dzis impreze mamy , normalnie , chlansko do bialego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kto chleje to chleje...ja mam grype i zara idę po antybiotyk do lekarza....kurrrrde...chyba już czas....15 numerek od dziewiątej... ...no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kto chleje to chleje...ja mam grype i zara idę po antybiotyk do lekarza....kurrrrde...chyba już czas....15 numerek od dziewiątej... ...no to pa Chłop ja przegrzał wyszła na pole i sie zaziębila :> Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts