długi 18.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 boszzzz , przeciez ta dziewczyna sie wykonczy z braku uczucia i strawy Kulka jak bylo? a mnie nie zapytasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 a mnie nie zapytasz????? a co Ty z Kulka wczoraj w nocy byles na Kulcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.02.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 a mnie nie zapytasz????? a co Ty z Kulka wczoraj w nocy byles na Kulcie? niestety nie musiałam sobie radzić sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 a mnie nie zapytasz????? a co Ty z Kulka wczoraj w nocy byles na Kulcie? niestety nie musiałam sobie radzić sama następną razą wcześniej mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 a mnie nie zapytasz????? a co Ty z Kulka wczoraj w nocy byles na Kulcie? niestety nie musiałam sobie radzić sama następną razą wcześniej mów Mówiłam, ale mnie nie słuchałeś Po tym szczepieniu to w ogóle jakiś dziwny jesteś......... i barwy klubowe Ci wyblakły..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 kult kulki ?? czy to jest aktualny stan długiego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 kult kulki ?? czy to jest aktualny stan długiego ??? Niestety nie kulki, ale też na "k" Nie mam z nią szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Niestety nie kulki, ale też na "k" Nie mam z nią szans nikt nie ma ale do rezerwy się można załapać a poza tym długi jakby nieco zauroczony.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Niestety nie kulki, ale też na "k" Nie mam z nią szans nikt nie ma ale do rezerwy się można załapać a poza tym długi jakby nieco zauroczony.... hmmm Zawsze to lepiej, niż nic............załapać się do rezerwy Się zastanawiam, gdzie pacjentów wywiało zero dyscypliny na oddziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.02.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Się zastanawiam, gdzie pacjentów wywiało zero dyscypliny na oddziale mnie przywiało to wszyscy dali dyla wiadomo - zasobniki mam pełne, czekam tylko na pretekst żeby opróżnić, bo juz mi ciężko na d.pie Wrrrrrrreeeedna !!!!!! Melduj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 zrzucasz dzisiaj z desantu, czy bardziej rozpryskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Mnie ni bedzie przez jakis czas. Obrazilam sie na Kulke, bo tylko wybrancom pokazuje swoje fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Zeljka nie chrzan Kulke sie upije i zdjec narobi przy okazji Pakujcie sie , mozemy jechac. Tylko Aggi zostaje , bo sie skasztanila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Zeljka nie chrzan Kulke sie upije i zdjec narobi przy okazji Pakujcie sie , mozemy jechac. Tylko Aggi zostaje , bo sie skasztanila eeee a do mnie ?!?!?! Wrrreeedna !!!!! Polubiłam dziewczę i tęsknię jak w tym trenie o Urszulce .... no i oporządzic mnie ktos powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 eeee a do mnie ?!?!?! Do Ciebie przyjade w sobote i nagotuje obiadu. Wredna cip cip cip kuda cip cip Mam ochote sie nad nia poznecac, jakas taka pasowna byla do znecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 No, tak ale jak sie upije to tez kuchnie bedzie zmieniala.., a to mi sie tez nie podoba...i znowu zla bede...nie, nie,nie...ja ide stad..., bo zaraz Kulka bedzie..,bez fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 No, tak ale jak sie upije to tez kuchnie bedzie zmieniala.., a to mi sie tez nie podoba...i znowu zla bede...nie, nie,nie...ja ide stad..., bo zaraz Kulka bedzie..,bez fotek... też uważam że "nie" "nie" - gdzie idziesz? moge się z Tobą zabrać? rrmi - Wrredną to długi lubił wyobracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To z innej beczki. Siedze sobie przy stole , ogladam film z Van Damem , pale papierosy (ale wychodze) pije piwo i jest zaje...scie. Jeszcze pluje lupinami od pestek Normalnie Ma ktos tak samo fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.02.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ma ktos tak samo fajnie? jo pies co nigdy nie szczekał - szczeka w bidecie zeby się myje muza gra - a akustyka taka, że fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 a akustyka taka, że fiu fiu zwlaszcza w lewej nawie A sikacie do zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts