Aggi 19.02.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 A sikacie do zlewu? ... ale tylko jak się nawalimy , bo normalnie to w doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ma ktos tak samo fajnie? jo pies co nigdy nie szczekał - szczeka w bidecie zeby się myje muza gra - a akustyka taka, że fiu fiu Eeeee, co Wy wiecie o dobrej zabawie Tu harmoszka gra, Zenek nogą przytupuje, Rysio fioletowe przecedza przez chlebek..........już prawie gotowe Sikanie mamy w kącie uszkowane, znaczy żwirku kociego nasypalim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Sikanie mamy w kącie uszykowane, znaczy żwirku kociego nasypalim przysiegam to lepsze niz sranie po krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Sikanie mamy w kącie uszykowane, znaczy żwirku kociego nasypalim przysiegam to lepsze niz sranie po krzakach Sie nie ma z czego śmiać..... Podyktowały to względy ekonomiczne Jak tylko ktoś wyjdzie na siku, zaraz inni oszukują na kolejce a tak masz na oku delikwentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kulka chyba to samo dzis pijemy , bo slowo daje , ze widze to o czym gadasz.Ja to nie lubie tylko jak w tym czasie kiedy ktos jest w piasku- jesc biszkoptow .Jakos tak mi to rozmiekcza konsumpcje spozywana wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Sikanie mamy w kącie uszykowane, znaczy żwirku kociego nasypalim przysiegam to lepsze niz sranie po krzakach Sie nie ma z czego śmiać..... Podyktowały to względy ekonomiczne Jak tylko ktoś wyjdzie na siku, zaraz inni oszukują na kolejce a tak masz na oku delikwentów Uprawiacie sporty extremalne ? No, No, no !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Sikanie mamy w kącie uszykowane, znaczy żwirku kociego nasypalim przysiegam to lepsze niz sranie po krzakach Sie nie ma z czego śmiać..... Podyktowały to względy ekonomiczne Jak tylko ktoś wyjdzie na siku, zaraz inni oszukują na kolejce a tak masz na oku delikwentów tutaj naprawdę nie ma nic do śmiacia co za lanie po krzakach, załatwiłem latrynę, co siem znowu nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 co siem znowu nie podoba ale ja nic nie mowie Tylko Aggi nie zdazyla do latryny i popuscila w zabiegowym , jak Jej podlaczalam , bo musialam podlaczyc , no bo jak mialam nie podlaczyc jak miala wzdecie , ajak juz miala te wzdecie to sie balalam , ze bedzie po ptakach jak Jej nie podlacze, wiec jak juz podlaczyla to sie okazalo , ze nie ten rozmiar i wywar , a potem to juz sprawy potoczyly sie tak szybko , ze nawet gdyby zdazyla to i tak miala juz troche w pampersie , a jak juz miala to i tak musialam Ja przewinac , to jak juz przewiajalam to zoabaczylam , ze Ona juz ma tam to wlasnie i sie okazalo , ze jak wyjdzie szydlo z worka to bedzie za pozno , a jak juz to szydlo wyszlo towtedy wlasnie przyszedl dlugi i powiedzial , zeby Jej nie podlaczqac do kroplowki , ale jak ja mialam nie podalaczac , przeciez Ona juz byla podlaczona.A jak sie okazalo , ze jest za pozno to byla jedna wielka cholerna kicha To tak w skrocie bym to tak opoweidziala co bylo wlasnie kilka minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 ...Jak tylko ktoś wyjdzie na siku, zaraz inni oszukują na kolejce a tak masz na oku delikwentów i to z przyleglosciami Wy tu gadu gadu, a pacjenty w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wy tu gadu gadu, a pacjenty w trasie widze , ale cos tak nie daje sie zaczepic .Tyle bzdur bylo napisanych wczesniej i zero komentarza.Moze zaniemogla biedna? Moze leki silniejsze podaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wy tu gadu gadu, a pacjenty w trasie a nawet w transie gdzie moja kroplowka, gdzie ? pewnie znowu Aggi ja dostala...rozczarowana jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 co siem znowu nie podoba ale ja nic nie mowie Tylko Aggi nie zdazyla do latryny i popuscila w zabiegowym , jak Jej podlaczalam , bo musialam podlaczyc , no bo jak mialam nie podlaczyc jak miala wzdecie , ajak juz miala te wzdecie to sie balalam , ze bedzie po ptakach jak Jej nie podlacze, wiec jak juz podlaczyla to sie okazalo , ze nie ten rozmiar i wywar , a potem to juz sprawy potoczyly sie tak szybko , ze nawet gdyby zdazyla to i tak miala juz troche w pampersie , a jak juz miala to i tak musialam Ja przewinac , to jak juz przewiajalam to zoabaczylam , ze Ona juz ma tam to wlasnie i sie okazalo , ze jak wyjdzie szydlo z worka to bedzie za pozno , a jak juz to szydlo wyszlo towtedy wlasnie przyszedl dlugi i powiedzial , zeby Jej nie podlaczqac do kroplowki , ale jak ja mialam nie podalaczac , przeciez Ona juz byla podlaczona.A jak sie okazalo , ze jest za pozno to byla jedna wielka cholerna kicha To tak w skrocie bym to tak opoweidziala co bylo wlasnie kilka minut temu Nasza przyłożona to się umie poswięcić Trzeba było wołać, bym naszego żwirku przyniosła A długi jak zwykle wszedł nie w porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 widze , ze Panie rozrywki spragnione Moze sie dam podpuscic , ale jak mnie zbanuja to co? ech te zadymy z zeszlej jesieni , to byly czasy , normalnie sie zruszam Trzeba było wołać, bym naszego żwirku przyniosła bym Jej zatrzec mogla tym zwirkiem ps.jakis zapozniony dlugi jest ostatnio , moze sie zadurzyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 widze , ze Panie rozrywki spragnione Moze sie dam podpuscic , ale jak mnie zbanuja to co? ech te zadymy z zeszlej jesieni , to byly czasy , normalnie sie zruszam To nie moje czasy ale zruszyć się mogę dla towarzystwa Aggi sie nie odzywa.......może za mocną kroplówkę jej dałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 ps.jakis zapozniony dlugi jest ostatnio , moze sie zadurzyl? Słyszałam, że go te baby finansowo wykańczają Ale żeby się zadłużać................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 ps.jakis zapozniony dlugi jest ostatnio , moze sie zadurzyl? Słyszałam, że go te baby finansowo wykańczają Ale żeby się zadłużać................................................... Kulka dość na dzisiaj......późno już......gaś światło przytul się i śpimy.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 ps.jakis zapozniony dlugi jest ostatnio , moze sie zadurzyl? Słyszałam, że go te baby finansowo wykańczają Ale żeby się zadłużać................................................... Kulka dość na dzisiaj......późno już......gaś światło przytul się i śpimy.............. Typowy facet...............naobiecuje, a potem "śpimy"......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 typowa kobieta .....wszystko musi rozgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Nawet już poplotkować nie można Cóż, pozostaje mi tylko położyć się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Nawet już poplotkować nie można Cóż, pozostaje mi tylko położyć się spać posmyrać Cie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts