rrmi 20.02.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ja to teraz moge pociac nawet drzewo do pieca , bo mam nowa pile Nawet nia operowalam dzisiaj Taka jestem dumna z siebie. Czy ktos moze mnie popodziwiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ja to teraz moge pociac nawet drzewo do pieca , bo mam nowa pile Nawet nia operowalam dzisiaj Taka jestem dumna z siebie. Czy ktos moze mnie popodziwiac? ja cię nie będę dziwał bo lubię twojego męża ale popatrzeć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 rrmi Znowu ćwiczyłaś na wrrednej obiecałaś, że nie będziesz już, bo doprawdy coraz trudniej ją uruchomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.02.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 na wrrednej to dopiero będziem ćwiczyć i to z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 rrmi Znowu ćwiczyłaś na wrrednej tak jakos wyszlo , mialam slabosc dlugi moj Maz nie ma z tym nic wspolnego dal mi tylko potrzymac na wrrednej to dopiero będziem ćwiczyć i to z przyjemnością moge jej flaki wypruc , tej francy lysej francy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 , A długi jak zwykle wszedł nie w porę a w co wszedł mam nadzieję, że nie w kapustę kozy Fizyk, czy Ty się przypadkiem nie rozpędziłes za bardzo z tymi dzieciskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 dal mi tylko potrzymac rany uciełaś mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 rrmi Znowu ćwiczyłaś na wrrednej tak jakos wyszlo , mialam slabosc dlugi moj Maz nie ma z tym nic wspolnego dal mi tylko potrzymac O Łaskawy Majka jak to w co wszedł wiadomo, jak to długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 O Łaskawy u nas to rodzinne Poza tym to nie jestem z tych , trzymalam pile przeciez Nawet uzywalam Raz widzialam jak dlugi wchodzil wlasnie w to co mysli Kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 O Łaskawy u nas to rodzinne Poza tym to nie jestem z tych , trzymalam pile przeciez Nawet uzywalam Raz widzialam jak dlugi wchodzil wlasnie w to co mysli Kulka Piłę powiadasz Ps. gdzie to widziałaś, ja bym też chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 na wrrednej to dopiero będziem ćwiczyć i to z przyjemnością no myślę, że nie z obrzydzeniem tylko ona już będzie parę tygodni, jak w studni siedzi musicie jąi chłopcy wpierwej chociaż przewietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 na wrrednej to dopiero będziem ćwiczyć i to z przyjemnością moge jej flaki wypruc , tej francy lysej francy eee tam łysej w tym cały problem, że szczecinasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 kto zabrał internet Warszawie? rezerwacje mi utknęły w niebycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 eee tam łysej w tym cały problem, że szczecinasta... znaczy , ze ma nozki jak sarenka? Majka ja nie mam z tym nic wspolnego .' Jestem ze wsi podstolicznej ps.Ty idz sie lepiej ciesz z Ludwikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 eee tam łysej w tym cały problem, że szczecinasta... znaczy , ze ma nozki jak sarenka? Majka ja nie mam z tym nic wspolnego .' Jestem ze wsi podstolicznej ps.Ty idz sie lepiej ciesz z Ludwikiem nóżki nózkami ale z nio to napewno krzaków nie trza szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 nóżki nózkami ale z nio to napewno krzaków nie trza szukać Nie to chyba nie prawda . Nie mozna poza tym tak mowic o artystkach. Jest mistrzynia gry na flecie W igrzyskach brala ponoc udzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 mam szczura w biurze szary ogonek miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wpadłam tylko na chwilę! Idę się rychtować, bo zaraz gosci mamy, tak przy ostatkach Żwirek nasypany, Heniek fioletowe przecedza Zapowiada się fajnie rrmi, z tą wrredną, to mi zadałaś ćwieka patrz, codziennie ją w studni oglądam, a nie wiedziałam, że artyska I to umuzykalniona zastanawiam się tylko na jakim flecie gra: prostym, czy poprzecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 zastanawiam się tylko na jakim flecie gra: prostym, czy poprzecznym flety jakie chcesz i jeszcze fujarka Lyknij zdroie pacjentow , a kiedy te ostatki w koncu sa? Majka nie wytrzeszczaj sie tak , szczur to nie koniec swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 flety jakie chcesz i jeszcze fujarka no wiec jezeli sie rozchodzi o filety to ja moze wezne flondre z tym ze dzisiaj sa sledzi chcialabym sie podjac jakich-s zadan ale moze kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts