rrmi 27.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 jak sie tak dobrze zmowimy to mozemy nawet jakas zadyme u Kulki wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 znaczy zadmę ?? czy zadymę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Zadymę to ja zawsze chętnie przyjmę w każdej ilości rrmia Ci nie wybaczę, że nie przyszłaś wprawdzie ja w niedzielę z lekka miałam objawy, znaczy syndrom dnia eeeee.......tego.......ale byś kroplówką wspomogła, albo dobrym słowem następnym razem wal smiało, bardzo bym się ucieszyła, tel. ma wiesz kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 jestem, jestem, udało się, przedarłam się !!!!! mam nadzieje , ze nie porwalas majtek w tym przedzieraniu sie nie porwałam bo już wcześniej były porwane Wrredna mi porwała jak się chciała obsłużyć coś jej się pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 rrmia Ci nie wybaczę, że nie przyszłaś jak mialam przyjsc jesli jechalam Zorganizuj jakies sex party to chetnych bedzie dostatek Aggi pierwsza bez majtek porwanych dlugi drugi w gaciach ja trzecia kompletna moj Stary (wlasny) tez zawsze gotowy Zosia bez woreczka , ale jakos poradzi 1950 zawsze zwarty i cala reszta jak np Majka ze swoim szczurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mogę przyjść z Wrredną ?? Ona lubi bez gumy ... i nie jest kłopotliwa, wszystkich obskoczy.... tylko nie wiem czy jej nie trzeba podleczyć najsampierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 dobra , dobra wezme mmmada ze soba , sie buntuje cichaczem Siedzi na fotelu , juz z walizka gotowy W kalesonach a wrrrredna to moge do drzewa przywiazac i glodzic co najwyzej , bo ma gruba ta , ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 wybaczcie, ze ja znow wpadne Wam w slowo... Czy ktos wie, gdzie w warszawie mozna kupic taki sprzet http://www.alkon.pl/sprz/plik/stro/sdzieci.htm jest o tym w "porady zyciowe" .., jesli wiecie cos.., to prosze aby tam zerknac i odpowiedziec... dzieki i juz znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie znikaj , impreza sie szykuje . Widzialam ten wewatek , ale nie mam pojecia . Gdybym mogla jednak w czyms pomoc to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ... impreza sie szykuje . No tak, dzisiaj wtorek czas na korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie znikaj , impreza sie szykuje . Musze znikac bo roboty troche mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kulka !!! ja na te sex party to zabiore ze sobom Maxi - co by fajnie bylo - Ty wiesz jak to jest no nie - My razem we trojeczke...?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kulka !!! ja na te sex party to zabiore ze sobom Maxi - co by fajnie bylo - Ty wiesz jak to jest no nie - My razem we trojeczke...?? Sebo8877 No a jak bez Maxi wszystko straciłoby smaczek tylko nie wiem, co ślunby na to mam niejasne przeczuczcie, że moze się poczuć lekko dotknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 dlaczego Aggi już nie pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 bo kobieta zawsze co miesiąc ma awarie ..no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 bo kobieta zawsze co miesiąc ma awarie ..no ! krwiobieg ma otwarty jak żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kulka !!! ja na te sex party to zabiore ze sobom Maxi - co by fajnie bylo - Ty wiesz jak to jest no nie - My razem we trojeczke...?? Sebo8877 No a jak bez Maxi wszystko straciłoby smaczek tylko nie wiem, co ślunby na to mam niejasne przeczuczcie, że moze się poczuć lekko dotknięty to ktoś go tykał będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 idę pogadać z nadobnie przyłożoną w sprawie kar za seksistowskie teksty jea a miałbyś ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 jea a miałbyś ochotę jeżeli on, to on, to ino zirne a jeśli postawić tezę, że on, to ona, to w takim tumulcie wszystko zdarzyć się może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzisiaj impreza jest odwolana. Jutro rano wszyscy maja trzewi byc na apelu . I ubrani Bedzie wizytacja ze zwiazku radzieckiego ps.Zosia tez ma byc ps2 a gdzie Maxti jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts