bosia 27.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bedzie wizytacja ze zwiazku radzieckiego Gdzie ich znalazlas rrmi ? Chyba w archiwum X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzisiaj impreza jest odwolana. Jutro rano wszyscy maja trzewi byc na apelu . I ubrani Bedzie wizytacja ze zwiazku radzieckiego ps.Zosia tez ma byc ps2 a gdzie Maxti jest? Jezdem ale jakoby mnie nie było Nie miała baba kłopotu to się jej zmiany neta zachciało No i tak się od tygodnia prawie zmienia i się zmienić nie może Ale jak już się przepoczwarzy to ........ W każdym razie miejsce na długą kroplówkę ładnie proszę przyszykować Tymczasem kroplówkujcie się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Masz Maxti szczescie , ze sie zameldowalas hallo , hallo gacie sie palO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Maxtorka wraaaacaj!!!! bo mnie sebo zamęczy, taki drazliwy się stał bez Ciebie Co z tą delegacją? Mam 3 czerwone goździki........wręczać miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Co z tą delegacją? Mam 3 czerwone goździki........wręczać miałam a dlaczego stoisz w toplesie? zgorsza sie jeszcze Ja mam gacie z golfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No co Ty przecież mam stringi, tylko w pośpiechu założyłam tył na przód No dobra, maxi nie ma, to sobie pożyczę jej wyjściowe pantalony z klapką i futro z nutrii kurde, korcą mnie jeszcze te walonki z pomponem, ale to jej ulubione.........może się wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ale gołe jesteście Wrredną ktoś widział ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ostatnio ją selimm obracał w latrynie jak go przyłapałam, to stwierdził, że pomaga jej w sprzątaniu bo serce ma na dłoni ja tam widziałam, że co innego miał na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wrredną ktoś widział ?? to juz nie wrredna to szkielet czlowieka , ponoc jakis zawod miala milosny czy sercowy (nie wiem jak to sie mowi) I jakies parchy jej wyszly na plecach , fuj , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wrredną ktoś widział ?? to juz nie wrredna to szkielet czlowieka , ponoc jakis zawod miala milosny czy sercowy (nie wiem jak to sie mowi) I jakies parchy jej wyszly na plecach , fuj , ponoć Aggi też ma parcha, jednego, konkretnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ponoć Aggi też ma parcha, jednego, konkretnego... wiem ,dlatego ma zakaz wstepu na oddzial od jutra od 13.00 do Niedzieli w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ponoć Aggi też ma parcha, jednego, konkretnego... no! od Wrrednej mi przelazł przez pośrednika, bo zakażała na prawo i lewo dlatego jej szukam - namoczyć ją chciałam w lizolu...., rrmi - ona nie miała na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 rrmi - ona nie miała na plecach to gdzie? przeciez nie w tym co mysle , a sie wstydze napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 oj!!! żartujemy przecież sobie troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 oj!!! żartujemy przecież sobie troszeczkę ja nie zartuje , bo sie na zartach nie znam Beda chyba darmowe badania cyckow , ale dwa cycki na jedna osobe . Nie wiem co 1950 teraz Tobie powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.02.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 najwyżej jednego mi nie zbada ... albo odpłatnie może?? a może mam jeszcze na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 a może mam jeszcze na gwarancji ? chyba na rekojmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 a może mam jeszcze na gwarancji ? chyba na rekojmi Ja myslalam, ze na pleckach. Widocznie 1950 nie dokrecil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 1950 to solidna marka na pewno dokręcił należycie jednak mógł się poluzować od ciągłego i częstego, że tak powiem, przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzisiaj impreza jest odwolana. Jutro rano wszyscy maja trzewi byc na apelu . I ubrani Bedzie wizytacja ze zwiazku radzieckiego ps.Zosia tez ma byc ps2 a gdzie Maxti jest? Jezdem ale jakoby mnie nie było Nie miała baba kłopotu to się jej zmiany neta zachciało No i tak się od tygodnia prawie zmienia i się zmienić nie może Ale jak już się przepoczwarzy to ........ W każdym razie miejsce na długą kroplówkę ładnie proszę przyszykować Tymczasem kroplówkujcie się zdrowo JA Ci tom kroplówkem podłoczem osobiście Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts