Zochna 01.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a gajowy mial trzy glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a gajowy mial trzy glowy do wycinki był gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.03.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a gajowy mial trzy glowy do wycinki był gotowy a wycinka była krzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a wycinka była krzywa...i trafila mu sie dziwa dla Bogusa , ma dzisiaj urodziny .0-te http://www.spirituosenworld.de/produkte/bourbon/details/smallbatch_bookers_gr.jpg A kto z nami nie wypije .. dobre to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 _bogus_ Wszystkiego Najlepszego Poniżej fotki sanatorium, do którego jedziesz, na kasę chorych oczywiście Podobno możesz kogoś zabrać ze sobą Wybierz pacjenta, będącego w najwiekszej potrzebie http://www.traveligo.pl/repository/thumbnails/malediwy2.188354.230x200.jpg http://img.interia.pl/encyklopedia/nimg/malediwy.jpg http://www.tui.pl/images/A_W_0607/DK420na210/MLE-00000-(DE277491).jpg Sto lat sto lat................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 mhm...i kasa daje jeszcze kieszonkowe. na gume i masaz. do zucia oczywiscie. STO LAT BOGUS ) I JESZCZE STO ! Z TEGO NA KILKA ODDZIALE ) a kto tam lezy na ziemi w tym sanatorium ? z biednej kasy oni sa. nawet materacy im nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a kto tam lezy na ziemi w tym sanatorium ? z biednej kasy oni sa. nawet materacy im nie dali to kochankowie z Verony popatrz jak marnie skonczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 - BOGUS - to dla Ciebie tzn same gacie, bez wkladki. jakbys chcial to mozesz zabrac do sanatorium przewiewne sa http://24underwear.com/images/77-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 to kochankowie z Verony popatrz jak marnie skonczyli to oni ja zaraz wierszem gadam jak ich wspomne ale na szczescie nie calym. Spłukane deszczem, poruszone gromem, Łagodne oko błękitu. (....) A ludzie mówią, i mówią uczenie Że to nie łzy są, ale że kamienie, jeszcze wilka dostana czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ej , a ta delegacja to byla ? bo mi to zginela ledykimacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no ja to sie tak rozgadam czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ze nawet nie widze ze rrmi juz poszla ...i bogus jeszcze nie przyszedl..a kuleczka rozmarzona...a nie, to nie ona.a Aggi to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Aggi na chorobowym jest Dochodzi I cycek zgubila na dodatek Fajtlapa no ja to sie tak rozgadam czasem no gadasz jak za pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Zośka siadaj i oddychaj głęboko co Ci ten jubilat dał do picia ' złap kozę za ogon to podobno bardzo wycisza jak nie pomoże to może rrmi pomoże................ o Boże!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 rrmi ... o Boże!!!!!!! Ja nie jestem Boze(ale milo mi , ze masz dla mnie taki szacunek) , ja jestem zwyczajna skromna siostra przylozona wielokrotnie (ale to niewazne) Zawsze mozesz do mnie mowic prosze Pani ps.Kulka tak pieknie powiedzialas Sebusiowi z tymi blizniakami , tak madrze , ze az mi sie glupio zrobilo Chyba naprawde masz cos ku Niemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 rrmi ... o Boże!!!!!!! Ja nie jestem Boze(ale milo mi , ze masz dla mnie taki szacunek) , ja jestem zwyczajna skromna siostra przylozona wielokrotnie (ale to niewazne) Zawsze mozesz do mnie mowic prosze Pani ps.Kulka tak pieknie powiedzialas Sebusiowi z tymi blizniakami , tak madrze , ze az mi sie glupio zrobilo Chyba naprawde masz cos ku Niemu ano, ja mu seguruje i seguruje, a łon jakiś niezrozumny a gdzie on znajdzie takom drugom mondrom i zrozumnom kobiete i ugodnom, spolegliwom, uczynnom, robotnom i chentnom ......... no gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kulka ale czy Ty na naiwna nie wyjdziesz , bo zobacz sama , ze On cos na boku z tymi blizniakami kombinuje? Moze doradz Mu zeby poprosil kogos kto ma doswiadczenie w blizniakach? do pomocy znaczy niech wezmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kuleczka no ale Ty Mu o tej dwujajecznosci zaimputowalas z blizniakami tez - ja myslalam ze sebo cos ze zbychem kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Zosiu to niekoniecznie trzeba na boku majstrowac , ale w sumie ja nie wiem jak Sebo woliI ZbychKulka powinna wiedziec , albo Maxti , ale Ona sie na razie przedziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 albo Maxti , ale Ona sie na razie przedziera We wzdluz czy w poprzek? Bo jak w poprzek to bedzie problem kto bierze gore, a kto dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts