rrmi 01.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 przedziera sie na calego, to Ty nie wiedzialas? I nie pisze sie w poprzek Powinno sie pisac- wew poprzec Jestes kim jestes i powinnas wiedziec takie rzeczy sie no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bry......... parę dni mnie nie było i siem porobiło, r nie wierzę że Aggi coś odpadło, nic nie mogła zgubić, nie dość, że było przyszyte to na dodatek przyklejone butaprenem, nie miała najmniejszej szansy by swą ozdobę zgubić, chyba, że ktoś jej we śnie amputował, oj biedna ona biedna kulka a Ty to też jesteś niezły numer jak seby nie ma to zawracasz mi głowę, a jak mnie nie ma to jego bałamucisz ave matka, zaczynasz znowu częściej zaglądać, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ... kulka a Ty to też jesteś niezły numer jak seby nie ma to zawracasz mi głowę, a jak mnie nie ma to jego bałamucisz ... bała co?..........za trudne słowo ale dla jasności ja się niczego bała nie bendem przejrzałeś mnie 1950, ale nie rozpowiadaj tego, muszem ratować moje dobre imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 r nie wierzę że Aggi coś odpadło, nic nie mogła zgubić, nie dość, że było przyszyte to na dodatek przyklejone butaprenem,: Ale nie dokrecone! ave matka, zaczynasz znowu częściej zaglądać, fajnie Ostatnio zagladnelam nawet jeszcze bardziej. Ale tylko na kfilke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 przedziera sie na calego, to Ty nie wiedzialas? A skad mam wiedziec, jak mnie kazali tylem siedziec i insekty liczyc. I nie pisze sie w poprzek Powinno sie pisac- wew poprzec Jestes kim jestes i powinnas wiedziec takie rzeczy sie no Co i jak sie pisze to ja wiem. Musze sie tylko kamuflowac czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ej , a ta delegacja to byla ? bo mi to zginela ledykimacja widziałem ojca założyciela jak coś podnosił z gleby, tam za latryną, nie była to przypadkiem Tfoja ledykimacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ej , a ta delegacja to byla ? bo mi to zginela ledykimacja widziałem ojca założyciela jak coś podnosił z gleby, tam za latryną, nie była to przypadkiem Tfoja ledykimacja No ta, znowu dupenpapiru nie wylozyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ej , a ta delegacja to byla ? bo mi to zginela ledykimacja widziałem ojca założyciela jak coś podnosił z gleby, tam za latryną, nie była to przypadkiem Tfoja ledykimacja No ta, znowu dupenpapiru nie wylozyli. Wy sugerujecie ze oni zuzyli w celu toaletowym moja ledykimacje ? ze zdjeciem ? a takie ladne bylo w rengenie robilam i chudo wyszlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ej , a ta delegacja to byla ? bo mi to zginela ledykimacja widziałem ojca założyciela jak coś podnosił z gleby, tam za latryną, nie była to przypadkiem Tfoja ledykimacja No ta, znowu dupenpapiru nie wylozyli. Wy sugerujecie ze oni zuzyli w celu toaletowym moja ledykimacje ? ze zdjeciem ? . Nie oni, ino ojciec zalozyciel. Wiec mozesz czuc sie zaszczycona i miec nadzieje, ze uzyl zdjeciem do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Czy Wy już fstydu nie macie jak można podejrzewać Ojca założyciela o użycie Twojej ledykimacji Z tego, co mi wiadomo, to on używa wyłacznie papieru gazetowego i to błyszczącego taki z niego ryzyk fizyk hazardzista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzięki, dziewczyny, za życzenia. Jak tylko NFZ sfinansuje mi sanatorum - zabieram was ze sobą. Będziem sobie leżeć brzuchem do góry (oprócz Aggi oczywiście, no chyba że sobie ten trzeci na plecach odmontuje bo w leżeniu przeszkadza), sączyć driiinki z palemką, uczone dyskusje prowadzić, takie o życiu i w ogóle. W końcu z bagarzu potrzebuję jeno tych gatek co to Zochna zdjęcie zapodała. Jednej rzeczy tylko nie rozumiem - skąd Zochna miała moje foto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ... Jednej rzeczy tylko nie rozumiem - skąd Zochna miała moje foto???? jak to skąd.......z Twojej karty pacjenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.03.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ... Jednej rzeczy tylko nie rozumiem - skąd Zochna miała moje foto???? jak to skąd.......z Twojej karty pacjenta No masz, o tym nie pomyslałem. To znaczy że ma też te inne zdjęcia? Przed i po operacji powiększania? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tak, ale nie masz się czym martwić przecież i tak wszyscy Cię widzieli jak biegałeś bez majtek po oddziale Mimo to, zawsze z bliska lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Się w przerwie między jedną blombą a drugą przedarłam Od jutra się będe przez śniegi przekopywać i zimy szukać I tak cały tydzień zejdzie A wiosną powrócę na łono ( chyba że wcześniej zabiję Netię ) . Dochodźcie powoli bogus i ode mnie wszystkiego najlepszego . http://j.luxlux.pl/l667/e5dfddea002a261044c4e740/172903.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Bogus wszystkiego najlepszego w twej izolatce (na balkonie) czeka preznt załatwiłem na mieście http://img.hotjpg.pl/2007-02/5cf84ed89dea2d13b2b3f78561387e20.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jakos tak nie moge sie w sobie zebrac dzisiaj. Wpadlam tez w bloto na podworku , az mnie tak zassalo. Noge mi w kalosza jakos wyciagnelo. I robilam takie tuneliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pierwsze poważne ostrzeżenia dla: siostry niejednokrotnie przełożonej, za przebywanie na ssaniu oraz rozsiewanie niecnych plotek o mojej niefachowości, chociaż jak jest na ssaniu to w zasadzie nie powinienem się dziwić kuleczki , która tutaj jakieś obsceniczne teksty wstawia, Zochny, za niefrasobliwe podejście do dokumentu, Aggi, za nieusprawiedliwioną nieobecność na forum Maxi, za znęcanie się nad uzębieniem i próbę opuszczenia śpitala na tydzień, moje drogie, nie chciałbym, żeby proroctwo długiego siem spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no ja sie boje , ale nie podskakuj tak , o sie dorobisz Aggi jest usprawiedliwiona , przeca gadam , ze Ja zwolnilam do Niedzieli w nocy Ma dac mi za to lapowke Reszta nie byla wyrywna z kasa nie nie bede za darmo gadala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no ja sie boje , ale nie podskakuj tak , o sie dorobisz Aggi jest usprawiedliwiona , przeca gadam , ze Ja zwolnilam do Niedzieli w nocy Ma dac mi za to lapowke Reszta nie byla wyrywna z kasa nie nie bede za darmo gadala no to Aggi, w tym względzie jest usprawiedliwiona dla innych nie widzę usprawiedliwienia niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts