kuleczka 05.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Bry Kulka idziemy na sex - po drodze zabieramy Maxi.. sebo8877 ale ja jestem niedysponowana a Maxi nas chyba zdradza, ciągle gdzieś się wymyka po kryjomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kompleksowe badania ...a jak ktos nie ma kompleksow to tez moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kompleksowe badania ...a jak ktos nie ma kompleksow to tez moze? daj spokój łaskawa siostro niejednokrotnie przyłożona u każdego coś się znajdzie albo się nie znajdzie..... zależy jakie przyjdą wytyczne z GÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 o ja gupia w ogole nie zrozumialam o co chodzi z tym yachtem alez rowniez chetnie dlaczego nie , sie przebadam mam kompleks portnoya , ale mietkiej oprawie z pieczatka z bibloteki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 a w ogole to gdzie jest sel ? to juz przechodzi wszelkie pojecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 o ja gupia w ogole nie zrozumialam o co chodzi z tym yachtem tak wychodzi , ze jestes jakas zapozniona Zosiu I nie mowi sie mietkiej tylko mientkiej Dlaczego ja zawsze musze zwracac Wam uwage? Sel pewnie marcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 nieśmiało zauważam, że długi też się oddalił bez pytania że nie wspomnę o mmadzie, pawsonie i Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Sel pewnie marcuje a to pewnie on tak miauczał dziś w nocy od moim oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 mmmad sie spodziewa chyba ,tylko nie wiem co i jak a Aggi to sie zwalniala, teraz o przedluzenie prosila , ale moze byc w kazdej chwili dlugiemu trzeba poslac W ogole w zwiazku z powyzszymi zwiazkami to tylko w Zeljce nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dlaczego ja zawsze musze zwracac Wam uwage? Mnie nie zwracaj. Jakis zezwlok przyczolgal sie pod latryne, gada, ze wrocil... Wpuscic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpuscic? dobij Przeciez widzisz , ze sie meczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 o ja gupia w ogole nie zrozumialam o co chodzi z tym yachtem tak wychodzi , ze jestes jakas zapozniona Zosiu I nie mowi sie mietkiej tylko mientkiej Dlaczego ja zawsze musze zwracac Wam uwage? mowi sie uwagie juz sie troche zupdatowalam i widze ze luksusowy kolega mial atak to ja sobie nogi wyciagne poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 W ogole w zwiazku z powyzszymi zwiazkami to tylko w Zeljce nadzieja No wiesz co!? Takiej odpowiedzialnosci to ja sie nie podejmuje...wole inna nagrode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 nieśmiało zauważam, że długi też się oddalił bez pytania że nie wspomnę o mmadzie, pawsonie i Aggi moze oni.., ze tak powiem...wyzdrowieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 cos Ty Zeljko to niemozliwe jest - oni bardzo dobrze rokowali szanse na wyzdrowienie raczej niewielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 No ja tez tak dumkam i jakos mi sie wierzyc nie chcialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpuscic? dobij Przeciez widzisz , ze sie meczy Nie moge. To ma siersc i miauczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wpuscic? dobij Przeciez widzisz , ze sie meczy Nie moge. To ma siersc i miauczy. matka powstrzymaj tasak na psa urok może to Sel z marcowania wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 matka powstrzymaj tasak na psa urok może to Sel z marcowania wraca Jesli to sel, to zle z nim, do polowy marca nawet nie dociagnal. Po zbadaniu metoda palpacyjna stwierdzilam brak zadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 matka powstrzymaj tasak na psa urok może to Sel z marcowania wraca Jesli to sel, to zle z nim, do polowy marca nawet nie dociagnal. Po zbadaniu metoda palpacyjna stwierdzilam brak zadla. tak myślałam.... dlatego on u samców tych pięciu wkleił biedny se popatrzy chociaż 1950 ratuj go, w Tobie jedyna nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts