bosia 05.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jesli to sel, to zle z nim, do polowy marca nawet nie dociagnal. Po zbadaniu metoda palpacyjna stwierdzilam brak zadla. matko! a moze to moja etola byla, od piatku jej szukam, do teatru chcialam. W kaftanie przeciez mi jakos nietwarzowo choc raczki nie zawadzaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 W kaftanie Ci a sam raz przynajmniej nie obmacasz suflera jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 uspokojcie sie troche moze , co? a u mnie dzis jelonek byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 matko! a moze to moja etola byla, od piatku jej szukam, do teatru chcialam. Ale etola do teatru widac NIE CHCIALA! Poniewaz wykazalas sie wyjatkowym okrucienstwem, lewatywy na dobranoc nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 05.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 W kaftanie Ci a sam raz przynajmniej nie obmacasz suflera jak ostatnio kulturalnej rozrywki mi zaluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 uspokojcie sie troche moze , co? Nie. a u mnie dzis jelonek byl Byl jelonek, jest mielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kulturalnej rozrywki mi zaluja czy ciaganie starego suflera za jajka nazywasz kulturalna rozrywka? No to my tu ladne kwiaty mamy . W sumie to ciekawe jak to jest matka czy Ty jadlas szalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 szukałem sela, już było tak dobrze, że myślałem, że go złapię, kicha dzwignął ogon i fru na płot, za płotem była nawet fajna kotka, ale sel bardzo zmarnowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 czy ciaganie starego suflera za jajka nazywasz kulturalna rozrywka? No to my tu ladne kwiaty mamy . W sumie to ciekawe jak to jest ... oj ciekawie było....sufler wył jak stary wilk i przedstawienie sie wzieło było rozpi......ło tylachna ludu się rozpirzchło bosia Ty tam lepiej już nie chodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 05.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kulturalnej rozrywki mi zaluja czy ciaganie starego suflera za jajka nazywasz kulturalna rozrywka? No to my tu ladne kwiaty mamy . W sumie to ciekawe jak to jest rrmi, moim norkom to nie przeszkadza; sa z suflerem w podobnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 szukałem sela, już było tak dobrze, że myślałem, że go złapię, kicha dzwignął ogon i fru na płot, za płotem była nawet fajna kotka, ale sel bardzo zmarnowany a bo to była kotka na gorącym, blaszanym dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ja nie , nie wiem , ale to mi wyglada na dom wariatownormalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 05.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ja nie , nie wiem , ale to mi wyglada na dom wariatow normalnie to moze z tej okazji strzelimy jakiegos jelonka,.. tfu ! ..kielonka chcialam powiedziec matka lewatywy wstrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 szukałem sela, No to znalazles. Wrocil jako etola bosi, bo nie chcial suflera za jajka potrzymac, kurturarnie, w teatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ja nie , nie wiem , ale to mi wyglada na dom wariatow normalnie ja tam widzę pewne postępy..... ze zacznę od siebie, już się w nocy nie moczę i jąkanie mi przeszło bosia do dna http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/jabol/kici_kici_logo.jpg może to ta kotka sela???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 05.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 bosia do dna http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/jabol/kici_kici_logo.jpg może to ta kotka sela???????????????? kuleczko zwruszylam sie Twym ludzkim podejsciem ... i na druga nozke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Bosia polej bo mi zaschnęło w gardle. Szukam maxi - nie widzieliście jej gdzieś - mamy do pogadania.... Kulka chyba masz racje.... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 nie wiem jakby to powiedziecmoze kiedys sie udazrobic male cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 nie wiem jakby to powiedziec moze kiedys sie uda zrobic male cuda takie małe fiku-miku choćby lody na patyku takie niebyleco tylko kto to zrobi....kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.03.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 nie wiem jakby to powiedziec moze kiedys sie uda zrobic male cuda takie małe fiku-miku choćby lody na patyku takie niebyleco tylko kto to zrobi....kto no.......... jo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts