kuleczka 09.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bosia - bo to chodzi o to że w swoje święto kobiety na tych twardych kszesłach siadały ..... nie bezpośrednio ;-) nie wiedziałam, że przewidziane były atłasowe poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak mie wsadza to poprosze paczki z czekoada i ciastem z krememami roznymi denaturat juz wyszedl , pewnie Ci z kwiatami od Bogusa obciagneli calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak mie wsadza to poprosze paczki z czekoada i ciastem z krememami roznymi denaturat juz wyszedl , pewnie Ci z kwiatami od Bogusa obciagneli calosc nie prowokuj mnie rrmi, bo mnie się dzisiaj wszystko kojarzy paczkę Ci wyślemy, o to się nie martw a będziemy pisać grypserą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kulka i mie sie kojarzy Cos na rzeczy jest I dlugi mnie skomplementowal , az mi sie przyjemnie zrobilo Bedziemy grypsowaly jak stare garusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ooooo sie bedzie dzisiaj dziąlo na oddziale Kulka i rrmi - majom płodne dni..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kulka i mie sie kojarzy Cos na rzeczy jest I dlugi mnie skomplementowal , az mi sie przyjemnie zrobilo Bedziemy grypsowaly jak stare garusy to chodź, siadniemy na fikoł, spijemy parzoszke i kopsniemy żaru sebo Ty nam nie strasz chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 sebo Ty nam nie strasz chłopaków Kto się boi ..... tego strata ;-) A atłasowe poduszeczki .... no cóż ... bardziej bajka o królewnie na ziarnku groszku... no może dwu ziarnkach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 09.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak mie wsadza to poprosze paczki z czekoada i ciastem z krememami roznymi przynioslam Ci rrmi, bedzie na droge, a potem cos sie pomysli http://www.slodkieupominki.pl/img/towary/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 przynioslam Ci rrmi, bedzie na droge, a potem cos sie pomysli http://www.slodkieupominki.pl/img/towary/21.jpg moze bedzie Ci wynagrodzone w postaci privow od nsa? ps.ktorych i tak nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 09.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ps.ktorych i tak nie zrozumiesz az taka wymagajaca nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 sebo Ty nam nie strasz chłopaków Kto się boi ..... tego strata ;-) A atłasowe poduszeczki .... no cóż ... bardziej bajka o królewnie na ziarnku groszku... no może dwu ziarnkach ;-) no wiosna idzie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Wiesz co Kulka , wiosna wiosna , a Ty mnie wkurzasz jak tak piszesz o tym odchudzaniu. Ja to nie mam silnej woli i juz . Nigdy nie schudne Chyba, ze wrredna zaczne kopac dla dla sportu Dzisiaj wieczorem bedzie sprawdzanie pacjentoww szpitalu , trzeba ich zagonic do zagrody i policzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Wiesz co Kulka , wiosna wiosna , a Ty mnie wkurzasz jak tak piszesz o tym odchudzaniu. Ja to nie mam silnej woli i juz . Nigdy nie schudne Chyba, ze wrredna zaczne kopac dla dla sportu Dzisiaj wieczorem bedzie sprawdzanie pacjentoww szpitalu , trzeba ich zagonic do zagrody i policzyc ściemniara wiem z pewnego źródła, że chudzina jesteś chyba żeś się od kartoflow rozbedła, jak pewna uczycielka do zagrody mówisz, ale zagroda popsuta, koza po złosci zjadła kawał płota wiosna idzie, wiadomo "w babach się soki gotują" jak to mówią bratki............ładne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ze dlugi koze bajeruje to ja sie nie dziwie , ale , ze Ciebie zbajerowal to dziwota a koza dalej u plota Trzeba sprawdzic jak tam Maxti ? Chyba nie zabila tej Netii , a moze juz garuje? 1950 cos sie zbiesil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 widziano go, jak biegał po polach, łąkach z obłędem w oczach i igliwiem we włosach moze i się zbiesił chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 zbiesił z igliwiem we włosach bzdura, rmmi poświadczy, że nie we włosach te parę sztuk z taką przesadą nazwać włosami może napiszesz jeszcze, że śpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bzdura, rmmi poświadczy, że nie we włosach te parę sztuk z taką przesadą nazwać włosami a za ile mam poswiadczac? Lepiej powiem prawde. Biegal bez majtek kolo latryny. A Selim drugi madry, najpierw faktynie myslalam ze to jakis szalik czy jakas tam etola , a tu patrze nasze Kocisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak już tak wszystko zdradzasz, to powiedz dlaczego bez majtek, i dlaczego biegał przecież tego mogłaś żądać wczoraj, był dzień kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a za ile mam poswiadczac? Lepiej powiem prawde. Biegal bez majtek kolo latryny. A Selim drugi madry, najpierw faktynie myslalam ze to jakis szalik czy jakas tam etola , a tu patrze nasze Kocisko Selimm ma wybaczone, w końcu marzec jest tyle jego, co sobie poużywa szkoda mi tylko kozy, smutna jakaś, może by jej znaleźć jakiego capa, czy kozła, tak przy tej wiosnie bzdura, rmmi poświadczy, że nie we włosach te parę sztuk z taką przesadą nazwać włosami eeee, z tym wplątanym leśnym runem wyglądały na niezły busz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts