rrmi 12.03.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 a omasta bydzie? Bedzie , stopie tluszcz z Selima A po co ma Cie wlasny chlop chwalic? I czego Cie naucza? Musisz Kulka przestac popijac sama , czas zaczac sie dzielic. Wtedy winy bedom odkupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 I czego Cie naucza? takiego specyficznego regionalizmu, że tak nazwę A teraz rrmi mysl, tyl;ko żeby zwoje sie nie poprzepalały, bo swąd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Moje zwoje maja wakacje sie wiec nie przepala , bo wyjechaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Moje zwoje maja wakacje sie wiec nie przepala , bo wyjechaly z Bogusiem na Malediwy mają powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A niech odpoczna , co mi tam . Tez mam problem z moim Starym (wlasnym), jak sie dosadzil do pily to tnie do tej pory Zagonic nie moge do zagrody Aby moj leb zostawil , bo co Wy tu skarby moje beze mnie poczniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 12.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jakis rozumek i gacie na wacie poniewieraja sie w dolnej szufladzie, czyje to ? Okazalo sie, ze ten rozumek, to moj wlasny byl Teraz juz wiem, dlaczego nic nie wiem Siostro przylozona, kroplowka pilnie potrzebna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bosiu prosze bardzo zalatw sie sama . Ja jestem zajeta po sasiedzku , wszak nasza gwiazda tak rzadko ma przepustki ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 12.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bosiu prosze bardzo zalatw sie sama . Ja jestem zajeta po sasiedzku , wszak nasza gwiazda tak rzadko ma przepustki ostatnio Lece popatrzec. Chociaz raz moge byc na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Lece popatrzec. Chociaz raz moge byc na biezaco a tak sobie gawedzimy , podobnie jak Kulka z lewakiem , tylko niech Ona tak go nie odpedza , bo sie znowu do kogos faktycznie przyczepi. A on jak jego panowie kaczkowie wroga miec musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Lece popatrzec. Chociaz raz moge byc na biezaco a tak sobie gawedzimy , podobnie jak Kulka z lewakiem , tylko niech Ona tak go nie odpedza , bo sie znowu do kogos faktycznie przyczepi. A on jak jego panowie kaczkowie wroga miec musi matko jedyna, skąd się takie upierdy biorą może z Upierdowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 On tak ma , widac musi W sumie to mozna go dobic , bo widac , ze sie juz zaczyna meczyc Ciesze sie , ze wrocilas do domu. A gdzie nasze kolezanki? Mam nadzieje , ze nie pogniewaly sie na mnie za to zaproszenie do szpitala. Do szpitala , ktory jest naszym drugim domem. Och , jak pieknie to napisalam Maxti znowu sie gdzies szwandroli Wczoraj byla widziana w nocy na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 dode dochodzi..........w swojej sypialni przyobiecała, że wpadnie jak zdąży Maxti sie znarowiła ostatnio, można by jej takie kółka przyczepić tymczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 wpadnie jak zdąży Aby nie w ciazy. Nam tu mlodych nie potrzeba , kto to bedzie zabawial Sis wroci..polata i wroci . Ten typ tak ma Sie my dzisiaj ubawili , zdrzemne sie na nocce dzisiaj , malo pacjentow jest ,prawie wszystko na przepustkach. Dochodza na wiosne widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Tam szwandroli od razu Fale koło chałupy łapię , jak złapię to mnie niesie , gdziebądź . To tu to tam , wpływu na to nie mam Wczoraj na ten przykład zniesło mnie do salonu przed kominek I puścić nie chciało Dzisiaj jak mnie porwie to dopiero jutro tu zląduję Ale trzymam rękę na..pulsie I wbrew obawom jednych takich niedowiarków tak szybko nie dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Tam szwandroli od razu Fale koło chałupy łapię , jak złapię to mnie niesie , gdziebądź . To tu to tam , wpływu na to nie mam Wczoraj na ten przykład zniesło mnie do salonu przed kominek I puścić nie chciało Dzisiaj jak mnie porwie to dopiero jutro tu zląduję Ale trzymam rękę na..pulsie I wbrew obawom jednych takich niedowiarków tak szybko nie dojdę Ja o tym Twoim dochodzeniu to wiem sporo... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Maxi w samą porę przyszłaś bo chodzą słuchy, że szefostwo oddziału miało Ci już jakiegoś czipa, czy czipsa wszczepić i esperal przymusowo i z kim ja bym popijała za latrynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 No pięknie , k....a pięknie Byle nie czipsa , mam po nich zawroty głowy i język mię się plącze Esperal , Esperal , nie miałam przyjemności ale jak do Eduardo podobny to chętnie poznam ( tylko żeby się Sebo nie dowiedział ) I latrynia jakaś taka inna , wiosenna , nie wiem czy sok z weronki będzie tam pasił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 No pięknie , k....a pięknie Byle nie czipsa , mam po nich zawroty głowy i język mię się plącze Esperal , Esperal , nie miałam przyjemności ale jak do Eduardo podobny to chętnie poznam ( tylko żeby się Sebo nie dowiedział ) I latrynia jakaś taka inna , wiosenna , nie wiem czy sok z weronki będzie tam pasił Jak Eduardo okaze się Emmanuelle to moge sie dowiedziec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 no i co? Gdzies sie Kulka poszwandrolila? A gdzie dode? Jesli chodzi o Aggi to musi sie juz zameldowac na miejscu Jeden taki czeka na Nia pod latryna Lysy jest I Zosia tez mile bedzie widziana od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 13.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 no i co? Gdzies sie Kulka poszwandrolila? A gdzie dode? Jesli chodzi o Aggi to musi sie juz zameldowac na miejscu Jeden taki czeka na Nia pod latryna Lysy jest I Zosia tez mile bedzie widziana od samego rana ooo, wołają mnie , jezdem, ale mnie nie ma. Gości mam, odejszłam na chwilę od korytka zdybac coś w kompiku . I szlag moja kuracje odchudzającą własnie trafia, więc chetnie na oddział przylece, ale pewnie jutro dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts