kuleczka 13.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jezdem już zamarudziłam trochę na sąsiednim oddziale tam są tacy przystojniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jesli chodzi o Aggi to musi sie juz zameldowac na miejscu Jeden taki czeka na Nia pod latryna Lysy jest mniam zjadłam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mniam zjadłam go aby sie plastkiem nie odbijalo Trzeba dode zbadac , mysle , ze Sebus najlepiej to zrobi. Tyle , ze Ona jakas kaleka chyba jest. Ma tlko 2 cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mniam zjadłam go aby sie plastkiem nie odbijalo Trzeba dode zbadac , mysle , ze Sebus najlepiej to zrobi. Tyle , ze Ona jakas kaleka chyba jest. Ma tlko 2 cycki tam zaraz kaleka, po cóż to takich wielkich słów uzywać . Co to ja jedna z 2 cyckami na świat przyszłam?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a tak przy okazji, to skąd olimp wie? ja żadnych watków o chorobach w rodzinie nie zakładałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mniam zjadłam go aby sie plastkiem nie odbijalo Trzeba dode zbadac , mysle , ze Sebus najlepiej to zrobi. Tyle , ze Ona jakas kaleka chyba jest. Ma tlko 2 cycki Mogę zbadac dogłembnie a cycki tez wymiętkam sprawdzając czy kaleki czy nie dode - Kładź sie.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mniam zjadłam go aby sie plastkiem nie odbijalo Trzeba dode zbadac , mysle , ze Sebus najlepiej to zrobi. Tyle , ze Ona jakas kaleka chyba jest. Ma tlko 2 cycki Mogę zbadac dogłembnie a cycki tez wymiętkam sprawdzając czy kaleki czy nie dode - Kładź sie.... Sebo8877 leżem, czekam... ooo zaczynam coś czuć, ale skąd poznam sebo, że to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 sebo ja Ci dam, obce cycki macać jak możesz po tylu miesiącach tak udanego pożycia dode a Ty fstyć sie, żeby tak od razu nasze konbinaty........konbinacje.......eee......konkubinaty rozbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 sebo ja Ci dam, obce cycki macać jak możesz po tylu miesiącach tak udanego pożycia dode a Ty fstyć sie, żeby tak od razu nasze konbinaty........konbinacje.......eee......konkubinaty rozbijać mówią, to się fstyce, ale jam niewinna, kazali się zbadać pzred przyjęciem na oddział ( może te 2 cycki to zaraźliwe jakie?) to siem badam , A Ty kulka co? za grosz zaufania we związku nie masz? czy sebo może latawiec jest?, ja tak do końca nie w temacie, więc mnie proszę uswiadomić Żeby potem z takiego zwykłego badania jednak zabawa w dochtora nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Kulka nie martw się to profilaktyka- powiem Ci jak se tak macam i badam że całkiem dobrze jest - pomimo że dwa cycki - całkiem zdrowe- ale wymagaąa czestego i iintensywnego masowania w celu ujedrnienie tkanki miekkiej.. Dode - możesz się ubrać na dzis tyle.... Choć nie ukrywam że kulka ostatnio bardzo zaniedbuje te sprawy tak więc może sie umowimy... Sebo88777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Kulka nie martw się to profilaktyka- powiem Ci jak se tak macam i badam że całkiem dobrze jest - pomimo że dwa cycki - całkiem zdrowe- ale wymagaąa czestego i iintensywnego masowania w celu ujedrnienie tkanki miekkiej.. Dode - możesz się ubrać na dzis tyle.... Choć nie ukrywam że kulka ostatnio bardzo zaniedbuje te sprawy tak więc może sie umowimy... Sebo88777 ech juz po.... i żadnego, nawt malutkiego trzeciego nie było ? Bo mi ciała przez zime przybyło, tom i nadzieję miała, że może i tu cosik dorośnie... za badanie slicznie dziękujem, zalecenie o masowaniu zapamiętam, ino, mego małaża w domu często nie ma (dziś np.) i nie wiem, jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 jak to zrobić z tym umawianiem, żeby kulki nie urazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 jak to zrobić (...), żeby kulki nie urazić? proponuję nie zaciskać paluszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 niech bedzie , raz sie zyje A potem to juz tylko smazalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ahaaaa, wlasnie chcialam napisac.., dosyc tego, gdzie jest Agi... Ojjjjjjjjjj, Agi...., jestes.... p.s. kto ma kontakt z Zielonooka (bo ja ni mam) przekazac prosze pozdrowionka ...,i watpliwosci co do tego ze to-tamto kraj gdzie Internet dotarl..., dziekuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Zeljko Aggi bywa, ale tylko podglada . Ma kare i moze wchodzic tylko wtedy kiedy ja Jej pozwole . Niedlugo kara minie W sumie tez bym chciala Jej odpuscic , ale musze byc konsekwentna w swoich decyzjach Inaczej nie bedziecie sie mnie bali Dode z tymi cyckami to sie zglos do 1950 , ale On rzadko bywa , wiosna jest i On pedzi po polach i lakach , to taki poryw natury ps.No dobra , masz dwa wejscia Aggi , bo ludzie placza za Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 dode z tymi cyckami to sie zglos do 1950 , ale On rzadko bywa , wiosna jest i On pedzi po polach i lakach , to taki poryw natury ps.No dobra , masz dwa wejscia Aggi , bo ludzie placza za Toba pacjentka dode proszę się przygotować na jutro, acha i niech uważa bo kręci się tutaj taki jeden co to podszywa się za lekarza, wykorzystując niedoświadczone nowe pacjentki, znaczy po kontakcie z nim, one już są doświadczone, czasami bardzo ciężko Aggi wreszcie wróciłaś czy to prawda? bo ta siostra niejednokrotnie przełożona rzuciła na mnie kalumnie, że Ci trzeci cycek odpadł powiedz, że to była zwykła zawiść, bo po mimo usilnych próśb nie zrobiłem jej przeszczepu, jak bym mógł dopuścić, żebyś nie była jedyna taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jak sie tak Pan Dochtor umawia to trzeba tez mmmada zoperowac. Na nogi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jak sie tak Pan Dochtor umawia to trzeba tez mmmada zoperowac. Na nogi wystarczy rozumiem, że na głowę już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Prezent ma przecinek, 3850g i 58 cm. To sie listonosz sprawil Gratuluje w imieniu calego personelu i czekamy na pepkowke czy cos takiego , nie pamietam jak sie nazywa taka okazja ps.Baaardzo sie ciesze ps.2 Za to , ze polazles z tym nie wiadomo gdzie masz przerabane. ps3 .1950 nie mozemy operowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts