selimm 14.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 podobno dwóch czarnych za Pawianem goniło .... potem, go znalezni przywiązanego w lesie z posypką na tyłku do dzis zasłania sie trwałą amnezją i bardzo go denerwują pytania o szczegóły...ot i cała prawda o jego zniknięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 plotkarz miales tego nie mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 podobno dwóch czarnych za Pawianem goniło .... potem, go znalezni przywiązanego w lesie z posypką na tyłku do dzis zasłania sie trwałą amnezją i bardzo go denerwują pytania o szczegóły...ot i cała prawda o jego zniknięciu Jo jeszcze słyszołem ze mu 3-ci i 4-ty cycek dla checy dorobili.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzień dobry, ja ze skierowaniem na operację . Nacco przyszłam z samiuśkiego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzień dobry, ja ze skierowaniem na operację . Nacco przyszłam z samiuśkiego rana. NIe ma takiej siły 1950 - u niego na operację trza se zasłużyć - a to potrwa. On narazie wyznaczył Ci tylko to że MOŻE to zrobic. Natomiast droga do tej operacji jest dłuuuuggaaa - jest jescze wielu pielęgniarzy którym trza sie przypodobac Wiesz jak to jest w NFZ-cie ??? - U nas prosciej - wystarczy byc cierpliwą ... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzień dobry, ja ze skierowaniem na operację . Nacco przyszłam z samiuśkiego rana. NIe ma takiej siły 1950 - u niego na operację trza se zasłużyć - a to potrwa. On narazie wyznaczył Ci tylko to że MOŻE to zrobic. Natomiast droga do tej operacji jest dłuuuuggaaa - jest jescze wielu pielęgniarzy którym trza sie przypodobac Wiesz jak to jest w NFZ-cie ??? - U nas prosciej - wystarczy byc cierpliwą ... sebo8877 to co ja mam robic? może usiądę w koncie i poczekam? ja tu nowa jestem, to tak właśnie nie wszystko wiem, ale na skierowaniu pisze, że to dzisiaj być miało to może chociaz jakieś wstępne testy zanim pan dochtor się zjawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Prezent ma przecinek, 3850g i 58 cm. Gdzie go dorwałaś siostro pójdę tam i bez pardonu za uszy wyciągnę!!!!!! Żeby takim się osiągnieciem nie pochwalić w śpitalu przecież ogólnie wiadomo, że mmad się tu leczył z nadspodziewajnie posuniętej nieśmiałości do kobiet A tu taki sukces dode nie ma tak łatwo jeszcze Cię musi długi sprawdzić On to robi tak.....organoleptycznie......ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witajcie pacjenty!Po starej znajomości portier mnie wpuścił do Was na odwiedziny. Musiałem mu tylko zostawić przepustkę.http://www.polskaludowa.com/codzienne/jpg/butelka_wodki_Baltic.jpg No i pomógł mi co nieco przynieść. Dla Was, kobiałki:http://www.bractwopiwne.pl/humor/2/piwo_kobiety.jpg A dla chłopaków coś trzymane na takie okazje:http://www.polskaludowa.com/codzienne/jpg/spirytus_etykietka.jpg Jakby ktoś czuł niedosyt, na popołudnie zamówiłem gruszkę "Żywca". Jakby były problemy z przepustkami, to portier zapomni zamknąć okno w magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mmad toś się chopie spisoł- na Żywcu byda na 100% tera leca masować dode Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mmad chopie gratulacje Ale żeś Ty się nawet starym pacjentom nie pochwalił Ja pewnie dopiero po niedzieli zawitam ale zdrowie Twoje , Twojej Połowinki i Twojego Ogonka , chciałam rzec Potomka od dzisiaj pić będę Sebo , ino za mocno nie masuj bo na nasz triumwiracik sił mieć nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kiedy sie ten przecinek mmada na świecie pojawił? coś mi się wydaje, że długo dochodził do siebie po tym szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kiedy sie ten przecinek mmada na świecie pojawił? coś mi się wydaje, że długo dochodził do siebie po tym szoku wczoraj o 19 ( taki duży jakby mój ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kiedy sie ten przecinek mmada na świecie pojawił? coś mi się wydaje, że długo dochodził do siebie po tym szoku wczoraj o 19 ( taki duży jakby mój ) wczoraj jakbym miała deżawiu moje dzieciska były większe 62cm i 4kg. Ja od razu odchowane rodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ooo tu widziałam mmmad napisał: Selimm ledwo wyjechal, a ja juz dostalem prezent od niego. Prezent ma przecinek, 3850g i 58 cm. a sierściuch był na urlopie w lecie hmmm, to mmad urodził sierściucha dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ooo tu widziałam mmmad napisał: Selimm ledwo wyjechal, a ja juz dostalem prezent od niego. Prezent ma przecinek, 3850g i 58 cm. a sierściuch był na urlopie w lecie hmmm, to mmad urodził sierściucha dziecko No własnie - sierściuch podjechał zrobił i teraz jest efekt - mmad ma ludzi od wszyskiego co nie oznacza że mu nie gratuluję Znaleźć dziś dobrego fachowca od roboty to jest cos - a prywatnie to wąntpiem żeby ta robota sierściucha (jak żeczywiście jego) jest dobrze zrobiona Maxi- dla Ciebie osiem razy po dwa razy - zawsze i wszędzie sebo8877 sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 15.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a sierściuch był na urlopie w lecie hmmm, to mmad urodził sierściucha dziecko Majka, bo Selimm na urlopie zamiast pozdrowien bocki znajomym wysyla. Tylko rrmi cos sie wzbraniala. Moze woli insze ptactwo mmmad, jeszcze raz : gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mmmad, wyniki kuracji pozytywne najlepszego, i patrz żeby Ci młody nie wkulał, a dlaczego długi taki jest dumny? jak długi jest ten przecinek, że on tak się puszy, majka a rrmi woli indyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ja tez serdecznie gratuluje mmad. Chociaz troche się przestraszyłam, to normalne takie prezenty na tym oddziale?, też dostanę za jakie 9 mieś.? Już zauwazyłam, że wszyscy bardzo mili, co i raz wpadnie ktoś, mówi, że lekarz i mnie na przebadanie biere , ale jak o operacje zapytam to nikt nic nie wie, wszyscy sobie siostra wielokrotna buzię wycierają, a siostry ni ma. i co ja bidulka przez noc mam ze sobą zrobić? bo nawet łóżka mi nie dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jestem drogie dziecko , jestem, ale mam czucie teraz. Nie pytaj co to znaczy , bo i tak nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jestem drogie dziecko , jestem, ale mam czucie teraz. Nie pytaj co to znaczy , bo i tak nie zrozumiesz własnie zapytac chciałam nie bendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts