jea 15.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jestem drogie dziecko , jestem, ale mam czucie teraz. Nie pytaj co to znaczy , bo i tak nie zrozumiesz na drogie wyglądasz a czuciem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 na drogie wyglądasz a czuciem... tak na drogie wygladam ,bo gosci czekam i chce ich z czuciem powitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 na drogie wyglądasz a czuciem... tak na drogie wygladam ,bo gosci czekam i chce ich z czuciem powitac dawno mnię nie było... z czuciem u cię nie teges to na pewno matko niejednokrotna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kto dzisiaj po kolacji sprząta wrredna się znarowiła i nie chce czyżby ją kto uraził...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Już zauwazyłam, że wszyscy bardzo mili, co i raz wpadnie ktoś, mówi, że lekarz i mnie na przebadanie biere , ale jak o operacje zapytam to nikt nic nie wie, wszyscy sobie siostra wielokrotna buzię wycierają, a siostry ni ma. i co ja bidulka przez noc mam ze sobą zrobić? bo nawet łóżka mi nie dali... w zasadzie dode, masz rację, ale pamiętaj jedno drogie dziecko, służba zdrowia tera w poczebie i nima tak jak by sie chciało, ale w dobroci swojej, mam dla Ciebie to łóżko, chodź to Cię przytulę, weź po drodze tę flaszkę, co stoi tam na stole, a jak badanie wypadnie pozytywnie to sięgniemy do zapasów, tam gdzie była stara latryna, mam schowaną jeszcze nalewkę z Weronki, zobaczysz, palce lizać, tylko nic nie mów tym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 15.03.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ...tylko nic nie mów tym innym chytrus !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ...weź po drodze tę flaszkę, co stoi tam na stole, a jak badanie wypadnie pozytywnie to sięgniemy do zapasów, tam gdzie była stara latryna, mam schowaną jeszcze nalewkę z Weronki, zobaczysz, palce lizać, tylko nic nie mów tym innym tej flaszki Ci nie wybaczę..... ładnie to tak nie poczęstować swojej najwierniejszej pacjentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kuleczko, serce, wybacz, ale jak pisałem to nie wiedziałem, że jesteś w pobliżu, zapraszam, łóżko nie jest szpitalne (to moje prywatne 2,2x2m), zmieścimy się we trójkę i przedyskutujemy skutecznie gdzie umieścić ten trzeci cycek czekam z utęskieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kuleczko, serce, wybacz, ale jak pisałem to nie wiedziałem, że jesteś w pobliżu, zapraszam, łóżko nie jest szpitalne (to moje prywatne 2,2x2m), zmieścimy się we trójkę i przedyskutujemy skutecznie gdzie umieścić ten trzeci cycek czekam z utęskieniem przysnęłam w tym moim koncie, sorry. Wszystko dlatego, że na czczo przyszłam z samego rana, a że te flaszke znalazłam wczesniej na stole topół obaliłam sama / tyle wrażeń/. jak trójkącik to ten tego..... ja to za, a nawet przeciw, kulka zawsze taka miła dla mnie. tylko oby to łóżko nie trzeszczało jak moje własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kuleczko, serce, wybacz, ale jak pisałem to nie wiedziałem, że jesteś w pobliżu, zapraszam, łóżko nie jest szpitalne (to moje prywatne 2,2x2m), zmieścimy się we trójkę i przedyskutujemy skutecznie gdzie umieścić ten trzeci cycek czekam z utęskieniem nie widziałeś, bo ja się za zasłonką skryłam a serce me pękało z żalu no ale teraz już łzy obeschły i radość me wnętrze wypełnia poczekaj jeszcze chilkę, wyrychtuję się w toalecie ubiorę jakoś przyzwoicie bo nie wypada do dochtorskiego łoża w samej koszulce pchać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ale nie, koszulka nie potrzebna, przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ale nie, koszulka nie potrzebna, przybywaj dzisiaj doktor taki łaskawy takie dobre ma serce spragnione kobiety napoi, gołą kulkę przyodzieje a mówią, że NFZ ma długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ale nie, koszulka nie potrzebna, przybywaj dzisiaj doktor taki łaskawy takie dobre ma serce spragnione kobiety napoi, gołą kulkę przyodzieje a mówią, że NFZ ma długi to jakaś insynuacja cy cóś nieważne, czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dzisiaj doktor taki łaskawy takie dobre ma serce spragnione kobiety napoi, gołą kulkę przyodzieje a mówią, że NFZ ma długi to jakaś insynuacja cy cóś nieważne, czekam niecierpliwie ach nie, to podswiadomość się odezwała chyba ma nadzieję, oby nie płonną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 15.03.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No coz, trudno... poszukam sobie innego szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 bosia , nie ma sprawy, serce mnie boi jak kobieta jest smutna, mam nadzieję że kuleczka i dode, nie będą miały nic przeciw temu, zapraszam, jeszcze jest miejsce spadam, bo jedna z pacjentek już przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To ja już leżę pod kordełką Chodź bosia nie marudź nasz doktor nie takie operacje wykonywał......bez znieczulenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 to ja siem ukąpię i bendem czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 oo kulka Ty już? to grzej wyro, ja lecem pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 15.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 bosia , nie ma sprawy, serce mnie boi jak kobieta jest smutna, mam nadzieję że kuleczka i dode, nie będą miały nic przeciw temu, zapraszam, jeszcze jest miejsce spadam, bo jedna z pacjentek już przyszła mnie generalnie to o ten sok z weronki szlo, ale skoro drechcja taka laskawa... tylko, przyniese se budzik, bambosze i nocnik, bo kaczki wyszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts