kuleczka 16.03.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Był kisiel wrredna ma straszny katar, to kucharz raz dwa michę utoczył...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 to dobrze. nie cierpie budyniu ale wrednej to chyba naczynka poszly - bo jakis rozowy ten kisiel oddam tanio skierowanie na basen. bo mi sie odciska od siedzenia na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mam nocke dzisiaj. Kulka ciemna noca to sie swinki koca , jesli Wiesz co chce przez to powiedziec Dode zniknela , pewnie w zabiegowym ktos Jej dal za duzo kroplowyNierozcienczonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mam nocke dzisiaj. Kulka ciemna noca to sie swinki koca , jesli Wiesz co chce.... powiedziec Na pewno znasz Te poranki gdy Wszystko co widzisz Obietnicą cudu jest Jeśli wiesz co chcę powiedzieć Poranki gdy Czujesz że Na obraz Boga Stworzono cię Jeśli wiesz co chcę powiedzieć W przekupach sumień pozbawionych Próbujesz dostrzec Którąś z boskich cech Jeśli wiesz co chcę powiedzieć A brudne łona Kobiet złych Istotą poezji W mig stają się Jeśli wiesz co chcę powiedzieć Cóż jedną matką jaką znasz Jest nadzieja Głupią matkę masz Jeśli wiesz co chcę powiedzieć I jutro gdy Obudzisz się Poczujesz swą W nocniku dłoń Jeśli wiesz co chcę powiedzieć Czy to chciałaś powiedzieć rrmi Ja też uwielbiam tę piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Nie , nie to chcialam powiedziec Widze jednak , ze potrzebujesz ekhmm ...no jak to powiedziec ? chwili romantyzmu w latrynce? a moze zrobimy pacjentom dzisiaj wieczorek poetycki? Mogloby byc kulturalnie i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 jako awangardowy poeta poniżej prezentuję mój najnowszy utwóór: ...,,,,!!,.?...??!.,;.;,;;,.;,.;,;.,;/?.;,?.,,,;//./.?.!!?.1.,;.,;.,.,.,.,;.,...,.;.,;.,;.,.,;..,,??/.,/,;?,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 jako awangardowy poeta poniżej prezentuję mój najnowszy utwóór: ...,,,,!!,.?...??!.,;.;,;;,.;,.;,;.,;/?.;,?.,,,;//./.?.!!?.1.,;.,;.,.,.,.,;.,...,.;.,;.,;.,.,;..,,??/.,/,;?,,i napisales to chora reka? No PKP W sumie to ciekwa jestem co robisz ta zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ach, sebo ! Nie boj nic ! Co mozna robic w cztery osoby wieczorowa pora? tak jest, mozna zagrac w brydza !! PS: karta mi nie szla no bosia, w trójkę można grać w skata, a we dwoje w oczko powiem Wam moje Panie, ten brydż był rewelacyjny, licytacja była fascynująca, te szlemy i szlemiki, a ta rozgrywka, te impasy, ekspasy, a ten szlem w bez altu, maestria dziś możemy zagrać w pokera, poprosimy jeszcze jedną Panią, ciekawy jestem jak wyglądać będzie kareta Dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ciekawy jestem jak wyglądać będzie kareta Dam Malo Ci jednej , ze zaraz cala karete chcesz miec ? Uwazaj jeszcze troche i zaczna za to pisiory zamykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dlatego trzeba się spieszyć, jest nadzieja, że prawo nie będzie działać wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ciekawy jestem jak wyglądać będzie kareta Dam Malo Ci jednej , ze zaraz cala karete chcesz miec ? Uwazaj jeszcze troche i zaczna za to pisiory zamykac matko jedyna, apeluję o łaskę dla _bogusa_ wystarczy, że ma rękę w gipsie, chociaż pisiora zostawcie w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ja z Toba Kulka nie wytrzymam Dobra to poki co , znaczy poki nie zamykaja za to , to zrobmy sex party Aby nas nie podgladali , bo podpierdziela komu trzeba i jeszcze lojciec rydz nas nawiedzi A moze go trzeba z wrredna potrzymac , ta by mu pokazala co dobre jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 jako awangardowy poeta poniżej prezentuję mój najnowszy utwóór: ...,,,,!!,.?...??!.,;.;,;;,.;,.;,;.,;/?.;,?.,,,;//./.?.!!?.1.,;.,;.,.,.,.,;.,...,.;.,;.,;.,.,;..,,??/.,/,;?,,i napisales to chora reka? No PKP W sumie to ciekwa jestem co robisz ta zdrowa tą zdrową? powiem jedynie że .......... damy nie narzekają a kuleczka - dzięki Ci żeś się za nieszczęśnikiem ujęła. co prawda mnie teraz łatwo nie wezmą - cała ręka w gipsie to lepsza niż maczuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 16.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ciekawy jestem jak wyglądać będzie kareta Dam a kto dzisiaj powozi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 nie boje się Dam, ale ujeździć się dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a brudne łona kobiet złych.. najbardziej do mnie przemawiaja. bogus wydaje mi sie jednakze ze przesadziles z ta metafora w 2giej zwrotce. chodzmy idzmy na czat co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 jak frosch przyjdzie to trzeba Jej kroplowe dac , ja nie moge bo czatujeI niech ktos palpitacyjnie ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 no jo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wkurzacie mnie z tym czatem, bo mi nie działa. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 16.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wkurzacie mnie z tym czatem, bo mi nie działa. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_5.gif ściągnij sobie jave i zainstaluj http://www.darmoweprogramy.org/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts