frosch 19.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 nie dziekuj , kaftan jest na wyposazeniu szpitala , a jesli ktos go uzywa to musi w latrynie odrobic trudno biere dzisiejsza nocke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ja moge wziasc nocke tak z tydzien tu pobede - bo potem znow nie wiem ps. potknelam sie na korytarzu o czyjes ... gacie sprane.... w kolorze brudnorózowym.... czyje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.03.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Znalezione gacie nie sa moje Ja nosze tylko czarne z czerwona koronka Nocke mam dzisiaj ja osobiscie i tego przyjme kto przyniesie sliwki w czekoladzie I makowiec I jakies fajne miesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 19.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Z makowca nici, ale mam za to taka hybryde lukrowana. http://www.imgplace.com/directory/dir413/1174336839_8246.JPG Jesli ktos ma obawy, co do rozwolnienia po degustacji, to sa i tanie majty. http://www2.victoriassecret.com/images/category/03-13-07/OSPTYZZZZZZ/sub2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wiosna idzie , trzeba wyciagac z toreb krotkie kiecki matka czy Tobie nawet kostki lodu z jajkami sie kojarza? I gdzie ta wiosna już wyciągnęłam krótką kieckę wedle wytycznych teraz się ze mnie na oddziale śmieją zdejmij - przestaną się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wiosna idzie , trzeba wyciagac z toreb krotkie kiecki matka czy Tobie nawet kostki lodu z jajkami sie kojarza? I gdzie ta wiosna już wyciągnęłam krótką kieckę wedle wytycznych teraz się ze mnie na oddziale śmieją zdejmij - przestaną się śmiać Tak i zaczną gwizdać rrmi, ja się przyznaje, ze Ci te majtki gwizłam ale zaraz mi je _bogus_ wyrwał i coś z nimi w latrynie robił a sapał przy tym.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ja moge wziasc nocke tak z tydzien tu pobede - bo potem znow nie wiem ps. potknelam sie na korytarzu o czyjes ... gacie sprane.... w kolorze brudnorózowym.... czyje???? he heee heee kto zaglondłnoł na oddzialik - czejśc zieloniuchna daj sie poprzytulac bom siem stensknił niemiłosiernie. Jak Ci tam na tej łobczyźnie ?? Kulka -czy ja się kiedys śmailem z Twojej pupeczki - zawsze ale to zawsze mnie kręci.... Drzewiec drzewcem, majty majtami ale i tak wszysko wyglondało jak flaga Azejberdżanu. http://www.forweb.pl/o1/flags/azerbaijan.gif Bogus - Ty - świonio - aleś zapskudził latrynem.. masz szczenscie ze niemoja kolej sprzontac Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Drzewiec drzewcem, majty majtami ale i tak wszysko wyglondało jak flaga Azejberdżanu. o mamuniu jak mozesz tak powiedziec o moich gaciach Kulka a Ty podgladalas Bogusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 No taaa , ledwo kilka dni człowieka nie ma a tu takie rzeczy Coście się tych gaci tak uczepili ? Prosiłam przecie co by moich za bardzo nie eksponować , one w nowej terapii maiały byc zastosowane , to tajemnica była A teraz co , wiszą gacie na szpagacie i po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 No taaa , ledwo kilka dni człowieka nie ma a tu takie rzeczy Coście się tych gaci tak uczepili ? Prosiłam przecie co by moich za bardzo nie eksponować , one w nowej terapii maiały byc zastosowane , to tajemnica była A teraz co , wiszą gacie na szpagacie i po ptakach Nie, to tak było: Wiszą gacie na łopacie to nie moje tylko twoje sebuś, no wiem wiem, i za to Cię wiesz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 sebo - w czepku urodzony jesteś. albo tylko do latryny zaglądałeś przez dziurkę. bo jeśliś drzwi otworzył i jeszcze żyjesz to znaczy że coś z zapalnikiem nie zadziałało. może przynajmniej czasowy zadziałła i nie będę musiał stosować planu B (szkoda mi tego stinger'a na latrynę ale jak mus to mus) tak więc sprawa czyszczenia latryny zostanie rozwiązana. definitywnie. nigdy mi się nie podobała. musiałem sapać na cały głos żeby kuleczka usłyszała. i jeno jednym oczkiem mogła patrzeć. zeza się jeszcze dziewczyna nabawi. szkoda niebogi. to teraz będzie za latrynę ten krater. dopuki budki telefonicznej nie przytargam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 sebo - w czepku urodzony jesteś. albo tylko do latryny zaglądałeś przez dziurkę. bo jeśliś drzwi otworzył i jeszcze żyjesz to znaczy że coś z zapalnikiem nie zadziałało. może przynajmniej czasowy zadziałła i nie będę musiał stosować planu B (szkoda mi tego stinger'a na latrynę ale jak mus to mus) tak więc sprawa czyszczenia latryny zostanie rozwiązana. definitywnie. nigdy mi się nie podobała. musiałem sapać na cały głos żeby kuleczka usłyszała. i jeno jednym oczkiem mogła patrzeć. zeza się jeszcze dziewczyna nabawi. szkoda niebogi. to teraz będzie za latrynę ten krater. dopuki budki telefonicznej nie przytargam ... ino , zeby to bylo na mojej zmianie lubie byc rozrywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 sebo - w czepku urodzony jesteś. albo tylko do latryny zaglądałeś przez dziurkę. bo jeśliś drzwi otworzył i jeszcze żyjesz to znaczy że coś z zapalnikiem nie zadziałało. może przynajmniej czasowy zadziałła i nie będę musiał stosować planu B (szkoda mi tego stinger'a na latrynę ale jak mus to mus) tak więc sprawa czyszczenia latryny zostanie rozwiązana. definitywnie. nigdy mi się nie podobała. musiałem sapać na cały głos żeby kuleczka usłyszała. i jeno jednym oczkiem mogła patrzeć. zeza się jeszcze dziewczyna nabawi. szkoda niebogi. to teraz będzie za latrynę ten krater. dopuki budki telefonicznej nie przytargam ... ino , zeby to bylo na mojej zmianie lubie byc rozrywana Froszch ta Twoja pozycjja to jest stworzona do wiesz czego; niekoniecznie rozrywac od razu..... Kuleczka ja Cie też .... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 moglibyscie mi nakazac cos w chalupie zrobic , pod kara smierci albo odlączenia od kroplowki, bo wszystko odlogiem lezy , a ja takiego lenia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 sebo ..... , chyba nie chcesz mi nakopac do .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Wiesz Zosiu to dziwne co napisalas I takie przyziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Wiesz Zosiu to dziwne co napisalas I takie przyziemne to taka moja mantra jest a jakie ma byc , jak nie przyziemne, kiedy od rana na gole ziemi lezej , bo ktos cale lastiriko ze z odzialu zeskrobal ale ja nic nie sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Lastriko to zdarła wrredna pazurami jakem ją do roboty ciągła. A zapierała się, że jej nie mogłam poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 sebo - w czepku urodzony jesteś. albo tylko do latryny zaglądałeś przez dziurkę. bo jeśliś drzwi otworzył i jeszcze żyjesz to znaczy że coś z zapalnikiem nie zadziałało. może przynajmniej czasowy zadziałła i nie będę musiał stosować planu B (szkoda mi tego stinger'a na latrynę ale jak mus to mus) tak więc sprawa czyszczenia latryny zostanie rozwiązana. definitywnie. nigdy mi się nie podobała. musiałem sapać na cały głos żeby kuleczka usłyszała. i jeno jednym oczkiem mogła patrzeć. zeza się jeszcze dziewczyna nabawi. szkoda niebogi. to teraz będzie za latrynę ten krater. dopuki budki telefonicznej nie przytargam ... rencyska opadajom, i skond ja tera latryne wezne, co Ty sobie nie myślisz, ostatniom latryne skompinowałem od znajomka masz pefne, żadnych ulg. szorowanie od rana do wieczora, od ftorku do niedzieli, poniedziałek masz wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 sebo ..... , chyba nie chcesz mi nakopac do .... Wręcz przeciwnie - nie o koopaniie chodziii - ale o żeczy bardzo miłe - gilanie..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts