Majka 21.03.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 matkom jezdem, ale czy nasza matka sie nie poczuje sie obruszona tym zaborem miana czy ten obcięty, to wynik harcu z nową piłą przez ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.03.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czy nasza matka sie nie poczuje sie obruszona tym zaborem miana Spokojnie , nasza matka siedzi w szafce , zamknelam Ja , bo miala jakies zwidy i krzyczala straszne rzeczy z ta pila i tym ten tego to zupelnie inna historia Tutaj w gre wchodzi dlugi , ale w troche innej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Na podworku w rogu jest Teksanska Masakra Jak ktos ma wrogow to zapraszam. Wrredna juz lata z odcietym lbem A miałam nadzieję że Ci tej piły nie przyjmą do reklamacji teraz już po ptokach..... piłą po ptokach............ okrutna............ mammamija!!!! czyli to Twój ptok! może to się da jeszcze jakoś przyszyć...... doktora!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 [ mammamija!!!! czyli to Twój ptok! może to się da jeszcze jakoś przyszyć...... doktora!!!!! Szyć ptoka nie ma co , może nakarmić i napoić ? Piórka chociaż odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 [ mammamija!!!! czyli to Twój ptok! może to się da jeszcze jakoś przyszyć...... doktora!!!!! Szyć ptoka nie ma co , może nakarmić i napoić ? Piórka chociaż odrosną jak odrosną, to byś se wyrwała, co? ptoka nie karmić, nie poić ino ten, teges no swawolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teraz to długi musisz poznac kilka chwytów na flet... Ale nie martw sie - widze że obięty ptok - robi furorę - dode az piszczała z zachwytu..... a jak go użyła to mogłes to słyszeć..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teraz to długi musisz poznac kilka chwytów na flet... Ale nie martw sie - widze że obięty ptok - robi furorę - dode az piszczała z zachwytu..... a jak go użyła to mogłes to słyszeć..... Sebo8877 widzisz sebo co teraz laski kręci nie masz wyjścia, musisz poddać się odjęciu swojego zgłaszam się na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Przecież sama mi wczoraj mówiłaś do uszka że wolisz ptoka z napędem jądrowym.. Swojego nie oddam nizdy i za nic - co do władania nim to sobie radze z bestią Długi nie mógł okiełznac ptoka to mu odjęło.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widzisz sebo co teraz laski kręci nie masz wyjścia, musisz poddać się odjęciu swojego zgłaszam się na ochotnika wydalo sie, na co kuleczka zeby ostrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widzisz sebo co teraz laski kręci nie masz wyjścia, musisz poddać się odjęciu swojego zgłaszam się na ochotnika wydalo sie, na co kuleczka zeby ostrzy Myślisz że będzie tak własnozębnie ..? Ojej to fachowa pomoc będzie potrzebna Będę dyżurować pod telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widzisz sebo co teraz laski kręci nie masz wyjścia, musisz poddać się odjęciu swojego zgłaszam się na ochotnika wydalo sie, na co kuleczka zeby ostrzy Myślisz że będzie tak własnozębnie ..? Ojej to fachowa pomoc będzie potrzebna Będę dyżurować pod telefonem Maxi Ty Brutusie i Ty przeciwko mnie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widzisz sebo co teraz laski kręci nie masz wyjścia, musisz poddać się odjęciu swojego zgłaszam się na ochotnika wydalo sie, na co kuleczka zeby ostrzy Myślisz że będzie tak własnozębnie ..? Ojej to fachowa pomoc będzie potrzebna Będę dyżurować pod telefonem Maxi Ty Brutusie i Ty przeciwko mnie sebo8877 Nie nie , ja zawsze z Tobą Nie dam Cię skrzywdzić , nie bój się Coś razem wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.03.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ptoki... i po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Przecież sama mi wczoraj mówiłaś do uszka że wolisz ptoka z napędem jądrowym.. Swojego nie oddam nizdy i za nic - co do władania nim to sobie radze z bestią Sebo8877 no nie mogę co mówiłam, prawdą jest bosia wcale zębów nie ostrzę, tylko pomóc chciałam, myślałam, że sobie sebo z tym napędem jądrowym nie poradzi, ale widzę, że złapach bestię w ryzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 bosia wcale zębów nie ostrzę, tylko pomóc chciałam, bo Ty dabra kobieta jestes, serce masz duze, to i wykorzystac sie dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 bosia wcale zębów nie ostrzę, tylko pomóc chciałam, bo Ty dabra kobieta jestes, serce masz duze, to i wykorzystac sie dasz I to mówi ta, co z lekarzem pod kołderką w "brydżyka" grała A wykorzystać się nie dam ten układ przynosi obopólne korzyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 I to mówi ta, co z lekarzem pod kołderką w "brydżyka" grała Kuleczko, bo w brydza lepiej grac z doktorem niz z "dziadkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 bosia wcale zębów nie ostrzę, tylko pomóc chciałam, bo Ty dabra kobieta jestes, serce masz duze, to i wykorzystac sie dasz I to mówi ta, co z lekarzem pod kołderką w "brydżyka" grała A wykorzystać się nie dam ten układ przynosi obopólne korzyści Nasz układ jest b. korzystny dla wszystkich trzech stron sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kłaniając sie nisko zawiadamiam ze mam dość szpitala !od teraz będę tu zaglądał parę razy dziennie mam nadzieję, że ta drastycznadecyzja strasznie na was wpłynie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kłaniając sie nisko zawiadamiam ze mam dość szpitala ! od teraz będę tu zaglądał parę razy dziennie mam nadzieję, że ta drastyczna decyzja strasznie na was wpłynie....... O skarpety przyszły... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts