_bogus_ 28.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Cze, co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ja się tarasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Informuje , ze nie moge chwilowo pelnic funkcji oddzialowej siostry przekladanej wielokrotnie. Poszukuje zastapstwa na ten czas. Moze Kulka albo Maxi , sa wystarczajaco rozgarniete moim okiem patrzac. Ostrzegam , ze bede kontrolowala co sie dzieje O ja cie O jeny Krucafiks Meldujem siostro wielokrotnie przedkładana, że ja sie bede nadawać sie. Ja zmienie fszystko, nie bedzie łachmaństwa, biurokractwa, nie bedzie bandyctwa........nie bedzie niczego Wiosennom porom bedom pacjenty sadziły chrezantemy w ogrodzie. Bedzie akurat w sam raz na okazje późniejszom, jak sie 1950 coś nie powiedzie. Ja ulepsze szpitalnom kuchnie, szpitalnom kuchnie, bo nasza szpitalna kuchnia jest bardzo bardzo zła....... powtarzam, bardzo, bardzo zła...................... I naprawdę dziekuję siostro za to wyróżnienie, bo ja bede sie starać sie Kulka over Czujesz ten zaszczyt na Cię spływający ? no, a juści czujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.03.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jak co zepsujecie to Zosia ma tez chec byc Siostra przekladana wielokrotnie Tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jak co zepsujecie to Zosia ma tez chec byc Siostra przekladana wielokrotnie Tak mi sie wydaje oszywiscie . nawet chcialam dac temu wyraz na pismie ale sie strzymalam. potem, wstyd sie przyznac chcialam, robic Kulce i Maxi naprzeciw. zeby jem sie noga zawinela ale program naprawczy Kuleczki mnie tak ujal i wzruszyl, ze teraz mnie cala zazdrosc przeszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 zglaszam sie do roznych czynow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 zglaszam sie do roznych czynow. ..a tak ,taczką byś pojeżdziła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 zglaszam sie do roznych czynow. ..a tak ,taczką byś pojeżdziła ? ha!!! I jeżdżenie taczką też się skończy się I nie bedzie niczego! I zapanuje ład i porządek... powtarzam, ład i porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 zglaszam sie do roznych czynow. ..a tak ,taczką byś pojeżdziła ? na taczce mam bardzo dobre osiagi. ale mam troche tuningowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kulkie bedziemy wozic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kulkie bedziemy wozic ? ja to bym co popchnoł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kulkie bedziemy wozic ? ja to bym co popchnoł... tak z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kulkie bedziemy wozic ? ja to bym co popchnoł... tak z rańca o każdej porze, taki biorytm mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kulkie bedziemy wozic ? ja to bym co popchnoł... Popchnij latrynę bo za bardzo w porzeczki zajechala i słońce zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Siostro Maxi dobrze mu powiedziałaś z tą latryną A Zośka to będzie pociągnięta za konsekwencje temczasowom przełożoną na taczkie????? a co ja Jagna jestem??? Jea będzie postawiony do pionu, a nawet do poziomu Pójdom skargi do NfZ, a jak potrza, to do samej góry pójdom I nie będzie nicziego............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kulkie bedziemy wozic ? ja to bym co popchnoł... Popchnij latrynę bo za bardzo w porzeczki zajechala i słońce zasłania moje biorytma udziwnień nie uwzględniajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 ale mam troche tuningowana a -to tuning wiejski czy profesjonalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Siostro Maxi dobrze mu powiedziałaś z tą latryną A Zośka to będzie pociągnięta za konsekwencje temczasowom przełożoną na taczkie????? a co ja Jagna jestem??? Jea będzie postawiony do pionu, a nawet do poziomu Pójdom skargi do NfZ, a jak potrza, to do samej góry pójdom I nie będzie nicziego............................ Jea - Kulka dobrze gada - tylko ja mam prawo do tentegesowania się z Kulka i Maxi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 zglaszam sie do roznych czynow. ..a tak ,taczką byś pojeżdziła ? [b]ha!!! I jeżdżenie taczką też się skończy się I nie bedzie niczego! I zapanuje ład i porządek... powtarzam, ład i porządek [/b] kuleczka dziecko drogie, widzę, że tęsknisz za siostrą niejednokrotnie przełożoną i tęsknota zaczyna stwarzać zmiany w Twojej psychice obawiam się, że jak tego nie przerwę, to zmiany te mogą być nieodwracalne dlatego w ramach psychoteriapii przybądź dzisiaj z pozostałymi uczestnikami zajęć, do mnie do gabinetu, postaram się coś temu zaradzić pamiętaj o 21.15 ten zacny irlandzki trunek co to go Zielona zostawiła, pomoże nam w terapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Siostro Maxi dobrze mu powiedziałaś z tą latryną A Zośka to będzie pociągnięta za konsekwencje temczasowom przełożoną na taczkie????? a co ja Jagna jestem??? Jea będzie postawiony do pionu, a nawet do poziomu Pójdom skargi do NfZ, a jak potrza, to do samej góry pójdom I nie będzie nicziego............................ Jea - Kulka dobrze gada - tylko ja mam prawo do tentegesowania się z Kulka i Maxi Sebo8877 ja nie kce tentegesować ino popchnąć coś ale jak kulka będzie stawiać, to ja poproszę do pionu ino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts