bosia 29.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 obawiam się, że jak tego nie przerwę, to zmiany te mogą być nieodwracalne : to kto tu w koncu trzyma wladze, a kto kroplowke, bo nie jestem na biezaco ? ale jak kulka będzie stawiać, to ja poproszę do pionu ino Jea skad kulka ma wziac ten pion, jak kulki na ogol maja srednice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 bosiu, retoryczne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.03.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 kuleczka dziecko drogie, widzę, że tęsknisz za siostrą niejednokrotnie przełożoną i tęsknota zaczyna stwarzać zmiany w Twojej psychice obawiam się, że jak tego nie przerwę, to zmiany te mogą być nieodwracalne dlatego w ramach psychoteriapii przybądź dzisiaj z pozostałymi uczestnikami zajęć, do mnie do gabinetu, postaram się coś temu zaradzić pamiętaj o 21.15 ten zacny irlandzki trunek co to go Zielona zostawiła, pomoże nam w terapii Tak mi sie wydawało właśnie sie, że we mnie wstąpił jakś zły duch Może odczynić, albo co????? Zacny trunek zda się w sam raz na mój frasunek Będę dochtorze o umówionej porze Kiedy zaklaskam trzykrotnie otwórz drzwi swe niezwłocznie będę w sekretnym habicie bo spotkać mamy się skrycie Ps. i jeszcze w kwestii pchania niech wam się nie zdaje, że mnie może ktoś pchać, albo popychać trochę szacunku dla Siostry Jednokrotnie Zastępującej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 już drżę z niecierpliwości, by usłyszeć ciche puk,. puk............. ...............czekam z trunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dwudziesta wybiła a tu ciemno , głucho i do domu daleko Nawet koza nie beczy Tylko drzwi latryny cicho wiatrem smagane stukają ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Koze dlugi wzial na pokoje na 3 dni teraz Czy ja mowilam cos o tym , ze tu moze byc sodomIa i gomorIa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 29.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 bosiu, retoryczne pytanie Ktore, Szefie, ktore ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 obawiam się, że jak tego nie przerwę, to zmiany te mogą być nieodwracalne : to kto tu w koncu trzyma wladze, a kto kroplowke, bo nie jestem na biezaco ? ale jak kulka będzie stawiać, to ja poproszę do pionu ino Jea skad kulka ma wziac ten pion, jak kulki na ogol maja srednice ? Ktore, Szefie, ktore ? już sama sobie odpowiedziałeś, na to pytanie to jest jedna sprawa, a druga, dlaczego się spóźniasz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 29.03.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dlaczego się spóźniasz: bo to nie jest proste znalezc dojscie do Szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 30.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Spasował mi cytat z okropnego skąd inąd serialu "Włatch móch": CIEKAWE CZEMU TA KOZA MA NA IMIĘ LEON? Hasło padło przy dojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A Zośka to będzie pociągnięta za konsekwencje temczasowom przełożoną na taczkie????? a co ja Jagna jestem??? Jea będzie postawiony do pionu, a nawet do poziomu Pójdom skargi do NfZ, a jak potrza, to do samej góry pójdom I nie będzie nicziego............................ kuleczko ja nie mialam nic AZ TAK zlego na mysli ze mnie za konsekwencje ciagac. myslalam ze z honorami Cię i Maxię bedziemy po linolełum w taczce ciagac a oddzial caly bedzie wiwatowac a taczka byle jaka nie jest . nie mysl sobie. a pchnac sobie od czasu do czasu tez by mozna. to tyle w obronie jea. ale jak nie to nie. to spuszczam taczkie z lizingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ,. ale jak nie to nie. to spuszczam taczkie z lizingu. to ja ją biere spuszczę mój żołądek, bo mnie biorą skurcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.03.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Zochna, stom taczkom to Ci wybaczam spuść ją szybko z lizingu, bo nam koszta rosną za konsekwencje pociągnę Cię później, przy innej okazji Majka uwolnij żołądek do basenu jea. Tylko jego jest pusty, bo ma obstrukcję od kilku dni. Pozostałe baseny będą uprzątnięte za godzinę. To by było na tyle To mówiłam ja, Siostra Jednokrotnie Zastępująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.03.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a basen jea jest wyposazony w przeciwprądy? Bo nie chcem combeku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Basen jea jest full wypas, to najnowszy model turbo 2006 Posiada zarówno przeciwprądy, naprzódprądy, oraz bioprądy. Dawaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Zochna, stom taczkom to Ci wybaczam spuść ją szybko z lizingu, bo nam koszta rosną za konsekwencje pociągnę Cię później, przy innej okazji no to kamien z serca wymienilam taczke na kontrabas . mam nadzieje ze sie przyda sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Tak kraze po obejsciu i widze , ze zmian nie ma .Ci co w krzakach siedzieli to i dalej siedza .Zochna wciaz z lesniczym kombinuje , Selim marcuje.A skarpety capia jak cholera .A Carusso czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 w jakich krzakach ? siedzimy w basenie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Selim marcuje. i to jeszcze jak!!! Już się nawet do mnie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Agi, jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts