Aggi 02.04.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Agi, jak sie mieszka? rozlegle ? Buziaki Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Usciski Aggi! aha, teraz Aggi jak chodzi po domku...,mowi, ooooooo jak ja mam wszedzie daleko, a na drodze z kuchni do sypialni wysyla sms-a do meza bo juz teskni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Zeljika - chyba miałaś na myśli drogę z sypialni do kuchni - chyba że ten mąż to taki bardziej smakosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Zeljika - chyba miałaś na myśli drogę z sypialni do kuchni - chyba że ten mąż to taki bardziej smakosz eeee..... nie zauważyłam, żeby był smakoszem . FAST FOOD to jest to co lubi najbardziej Łódź pozdrawia koleżankę Wrredną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Tak na prawde to chcialam napisac z salonu do sypialni, ale za duzo "S"owania... nie chcialabym aby ktos klawiature zaplul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 z prawej nawy do lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zawsze chciałem to napisać w sobote się wprowadziliśmy ! ! ! ! zostały jeszcze 2 dni na przewiezienie rzeczy z mieszkania ale jesteśmy po pierwszej nocce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.04.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zawsze chciałem to napisać w sobote się wprowadziliśmy ! ! ! ! zostały jeszcze 2 dni na przewiezienie rzeczy z mieszkania ale jesteśmy po pierwszej nocce Doszedłeś do końca Rezi gratuluję i samych szczęśliwych dni w nowym domku życzę pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 02.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zawsze chciałem to napisać w sobote się wprowadziliśmy ! ! ! ! zostały jeszcze 2 dni na przewiezienie rzeczy z mieszkania ale jesteśmy po pierwszej nocce No to gratulacje, ja to miałem 4 m-ce temu. Trochę dziwne, że mówisaz o tym właśnie w tym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.04.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Gratulacje pochwal sie ..hmm...może salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.04.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 wszyscy dochodzą............... pewnie sobie inny oddział wybiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.04.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 E tam. Jak dojdą to zobaczą że jeszcze są inne miejsca do dojścia i zaczną do nich dochodzić bo dochodzic ludzką rzeczą jest. Albowiem. I jednakowoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zawsze chciałem to napisać w sobote się wprowadziliśmy ! ! ! ! zostały jeszcze 2 dni na przewiezienie rzeczy z mieszkania ale jesteśmy po pierwszej nocce Gratulacje! A fotki som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ladnie to tak! nikogo na posterunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzisiaj bedziemy strzyc owce . Kulka zaniedbujesz obowiazki , Zeljka sie skarzy na Ciebie. Wez sie w garsc , albo Zochna przejmie to wszystko Rezi no to kiedy parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.04.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzisiaj bedziemy strzyc owce . Kulka zaniedbujesz obowiazki , Zeljka sie skarzy na Ciebie. Wez sie w garsc , albo Zochna przejmie to wszystko Rezi no to kiedy parapetowa? QWA jak mnie kulka zaniedbuje ... Rezi -GRATULEJSZYN Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zatrzasłam się w składziku Chciałam remanent zrobić i się zatrzasłam! Na nic krzyki i wołanie moje, już myślałam, że mi tam przyjdzie ostatnie tchnienie wydać, ale w końcu 1950 i bosia przyszli o północy mocno chichoczący coś o pozycji mówili Może o pozycji naszego śpitalika w rankingu "najlepsza klinika zdrowia psychicznego" W końcu 1950 książkę wyjął zza pazuchy "kamasutra". To chyba ten słynny psychiatra, patron nasz Mus im będzie premię dać za poswięcenie po godzinach pracy, może dodatkową porcję mielonki??? Widzę Siostro Niejednokrotnie Przyłożona, żeś wróciła Witam ja Ciebie i w imieniu całego naszego kolektywu, informuję, że oddział ma się dobrze się sebuś a bo mi obowiązków przybyło, ale Ci wynagrodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Po cichu na to liczem przed świentami Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Po cichu na to liczem przed świentami Sebo8877 Tylko nie wiem sebo czy mnie, jako Siostrze Jednokrotnie Zastępującej wypada spoufalać się z pacyjentem Możesz mnie potem oskarżyć o molestowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 zawsze chciałem to napisać w sobote się wprowadziliśmy ! ! ! ! zostały jeszcze 2 dni na przewiezienie rzeczy z mieszkania ale jesteśmy po pierwszej nocce Gratuluję Kulka bedziesz jajka skrobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts