Maxtorka 03.04.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No widzę że wszystko po staremu , Siostra Wielokrotnie Przylożona wróciła więc idę dochodzić Kroplóweczkę u Sis na jutro wieczór zamawiam A od czwartku jaj wielkie malowanie Nie wiem tylko czy się wyrobimy , dorodne jakieś w tym roku a czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 To jeszcze raz ja Jarząbek , trener drugiej klasy Rezi , gratulacje I tylko sobie nie myśl że doszedłeś do końca , to dopiero początek Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 I tylko sobie nie myśl że doszedłeś do końca , to dopiero początek I właśnie dlatego się zdziwiłem, że chwali się w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 I tylko sobie nie myśl że doszedłeś do końca , to dopiero początek I właśnie dlatego się zdziwiłem, że chwali się w tym wątku. E tam zaraz chwali.., raport sklada i juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kulka bedziesz jajka skrobać? Skrobać, drapać i malować A na końcu jeść A to rada dla Ciebie ode mnie, tak ode samego serca "wielkanocnych świąt już pora trzeba jaja wyjąć z wora pomalować, pofarbować i kobiecie dać spróbować żeby potem nie gadała ze na święta jaj nie miała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 03.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kuleczka podoba nam się twoje podejście do zagadnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kuleczka podoba nam się twoje podejście do zagadnienia. ba....a co ma się nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kulka bedziesz jajka skrobać? Skrobać, drapać i malować A na końcu jeść A to rada dla Ciebie ode mnie, tak ode samego serca "wielkanocnych świąt już pora trzeba jaja wyjąć z wora pomalować, pofarbować i kobiecie dać spróbować żeby potem nie gadała ze na święta jaj nie miała" tak bez gotowania? pewnie wtedy wbro już nie będzie taki zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 03.04.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No nieee. Gotować nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No nieee. Gotować nie lubię. jak chcesz to wrrredna dobrze maca Moge Ci ja oddac , w sumie i tak nic nie jest warta Sis a co bedzie jutro , bo czuje jakobym cos przegapiala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No nieee. Gotować nie lubię. jak chcesz to wrrredna dobrze maca Moge Ci ja oddac , w sumie i tak nic nie jest warta Sis a co bedzie jutro , bo czuje jakobym cos przegapiala? Jutro z tego co mówią mądrzy ludzie będzie środa A ja wreszcie będę miała troszkę czasu żeby się poszpitalić i nie tylko Mogę też zacząć wydmuszki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 I jeszcze po salach się przelecę Dużo nowych twarzy , nie miałam przyjemności wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 I jeszcze po salach się przelecę Dużo nowych twarzy , nie miałam przyjemności wcześniej tylko nie przelatuj wszystkich nowych pacjentow , zostaw jakas nieuzywana wydmuszke z jedna lepiej z dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ] tylko nie przelatuj wszystkich nowych pacjentow , zostaw jakas nieuzywana wydmuszke z jedna lepiej z dwie Z jedną to nie wypada nawet Chyba że z jedną taką Idę wydmuchiwać Będę jutro bo to bardzo pracochłonne zajęcie a ja dokładna jestem i jak coś robię to już robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Maxi moge Ci pomoc dmuchac ?gdyz mam jutro troche czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 odkad pozbylam sie taczki czuje jakis niepokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zochna wiatry przyszły z północy, stąd ten niepokój taczka była nierentowna, za mocno wypasiona była jak na nasze potrzeby Mogę Wam pomóc te wydmuszki dmuchać, a nawet wymacać wpierwej A będziemy farbować? bo nie wiem czy łupin narychtować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.04.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ... tak będzie wyglądał "śpitalik" jak mnie wybierzeta na "prezidenta" (... a co tam ... obiecywać każdy może ) http://www.chefpaul.net/pictures/fl070321a.jpg ... to je widok z mojej izolatki (czyli gabinetu) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jesli bede mogla sie pomoczyc w tym basenie i posiedziec na Twoim boat to glosuje Czy sa jakies inne atrakcje w ramach lapowki za oddany glos? buziaki Chef , milo Cie widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kulka - możesz się spoufalac z pacjentami ja nikomu nic nie pisnę No chyba ze będę się darł z rozkoszy... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts