selimm 05.04.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 wpisowego nie było ...slimoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 JA TEŻ WAM ŻYCZĘ WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT, I OBY WAM JAJKO OŚCIĄ W GARDLE NIE STAŁĘŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.04.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 1950, dziwne te Twoje jajka, że tak powiem... Ale najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 fcale nie dzifne jak tak z rzyczlifości la frzystkich pacjętuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Informuje , ze we wswieta w szpitalu beda 3 posilki Jajeczne. Oczywiscie kazdy innego dnia . ps,Badzmy w tym czasie dla siebie mili i zyczliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ps,Badzmy w tym czasie dla siebie mili i zyczliwi ?! a po co?! ] zeby w glowach sie poprzewracalo ?! ps. zimno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ps,Badzmy w tym czasie dla siebie mili i zyczliwi dla siebie to ja zawsze jestem mila i zyczliwa, ale nieprzesadnie Wesolych Swiat i duzo zdrowia . w tym rowniez psychicznegp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.04.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kulka , za posłańca dziś robię . Trutututu!!!!! Tylko nie przynoś złych wieści, bo wiesz.............. Zgodnie z wytycznymi z góry, zobowiązuję się do bycia miłą, życzliwą i uczynną. Jak również pomocną, empatyczną, cierpliwą, przydatną i uśmiechniętą Upraszam pozostałych pensjonariuszy o zachowanie jak wyżej Delikatnie sugeruję zmianę bielizny i choćby prześcieradeł. Mydło 'biały jeleń" ma być rozdawane wg wagi jutro w zabiegowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.04.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kulka , za posłańca dziś robię . Trutututu!!!!! Tylko nie przynoś złych wieści, bo wiesz.............. Zgodnie z wytycznymi z góry, zobowiązuję się do bycia miłą, życzliwą i uczynną. Jak również pomocną, empatyczną, cierpliwą, przydatną i uśmiechniętą Upraszam pozostałych pensjonariuszy o zachowanie jak wyżej Delikatnie sugeruję zmianę bielizny i choćby prześcieradeł. Mydło 'biały jeleń" ma być rozdawane wg wagi jutro w zabiegowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.04.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... no i "ten tego" ... ktoś postawił w latrynie misia z brązu i nie posprzątal ... a teraz się zajączki stawia na Święta NO ... no to naj ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.04.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ... no i "ten tego" ... ktoś postawił w latrynie misia z brązu i nie posprzątal ... a teraz się zajączki stawia na Święta NO ... no to naj ... pzdr zajączki się stawia i jajka maluje tymczasem widzę, że wszyscy pacjenci pci męskiej kajsik wybyli i co.....nie będzie kraszanek ani pisanek może się Szefie poświęcisz dla sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zgodnie z wytycznymi z góry, zobowiązuję się do bycia miłą, życzliwą i uczynną. Jak również pomocną, empatyczną, cierpliwą, przydatną i uśmiechniętą No przecież to wypisz wymaluj ja Wobec tego w ramach odmiany dosiądę tego "białego jelenia" , zabierzemy kozę i gdzieś tam zaświętujemy Ze zmianą prześcieradeł bym nie przesadzała , wystarczy przewietrzyć Ps. Z Zosią jakieś jajka pomalowałyśmy ale ciemno było i nie wiem z jakim skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No przecież to wypisz wymaluj ja Macie to po mnie oczywiscie Ciekawe czyje jajka sa pomalowane? Trzeba sprawdzac chyba , nie ma , ze wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.04.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ps,Badzmy w tym czasie dla siebie mili i zyczliwi ?! a po co?! ] zeby w glowach sie poprzewracalo ?! ps. zimno mi Przytulić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 .......... może się Szefie poświęcisz dla sprawy ... ja jużem poświęcony ... a nawet prześwięcony ..... Ciekawe czyje jajka sa pomalowane? Trzeba sprawdzac chyba , nie ma , ze wstyd ... dałbym se swe przemalować, ... moje som fijolet bom se przyczas dźwiami świąteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ps. zimno mi Przytulić? nieee- e - pogilgać ale dzis mi juz nie jest zimno dzis mi sie chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Smacznego Jajaca ...dziewczynki i chłopczyki i moc mielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Smacznego Jajaca ...dziewczynki i chłopczyki i moc mielonki nawzajem Sellimku mokrych snow... tfu! sorry mokrego dyngusa mialo być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.04.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ... no i "ten tego" ... ktoś postawił w latrynie misia z brązu i nie posprzątal ... a teraz się zajączki stawia na Święta NO ... no to naj ... pzdr zajączki się stawia i jajka maluje tymczasem widzę, że wszyscy pacjenci pci męskiej kajsik wybyli i co.....nie będzie kraszanek ani pisanek może się Szefie poświęcisz dla sprawy dobrze jest, dokonałem wieczornych ablucji , sauna sucha i moikra, jacuzi i basen 500 m jestem przygotowany - bardzo można malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.04.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Siostra Wielokrotnie Przyłożona pozwolili z Książki Przechwałek i Nocnych Ekscesów skorzystać więc tą drogą życzę Wam pięknego wiosennego Świętowania , miłego Jaj malowania i mokrego .....Dyngusowania http://www.polskiesadownictwo.pl/userimages/JAJKO.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts