kuleczka 10.04.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 gdzie mam wypluć te żółte pióra ? niepotrzebne go zjadłam... tego pisklęcia... teraz mam zaparcie... od pazurów pewnie... Aggi Ja zeżarłaś mojego Tweety'ego to nie wybaczę Za karę potnę Twoje ostatnie gacie z golfem ale to minie i czas zagoi rany i wszystko wroci do normy i bedzie jak dawniej , bedzie pieknie i kolorowo i zaczniemy od nanowa fajnie to powiedziałaś sis widać te świąteczne jaja co zjadłaś były mądrzejsze od kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 fajnie to powiedziałaś sis widać te świąteczne jaja co zjadłaś były mądrzejsze od kury Nie To ja jestem madrzejsza od jajka i jego matki Kury znaczy sie Tak mam i nic na to nie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 fajnie to powiedziałaś sis widać te świąteczne jaja co zjadłaś były mądrzejsze od kury Nie To ja jestem madrzejsza od jajka i jego matki Kury znaczy sie Tak mam i nic na to nie poradze wow to mie tylko utwierdza w przekonaniu, że odpowiedniom Siostre Wielokrotnie Przekładaną wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 No wlasnie Dzisiaj bedziemy ogladac film wieczorem na polsacie Z Nikim C. To w nagrode za dobre zachowanie Zosia tez moze Pomimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Kuleczka to jest ten Twoj na T co do manikiru czeka ? http://images20.fotosik.pl/215/c941051b8a1f4b03med.jpg rrmi ja sie staram przynosze dwa kilo pacjenta wiecej moze jakas nagroda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Aggi Ja zeżarłaś mojego Tweety'ego to nie wybaczę Za karę potnę Twoje ostatnie gacie z golfem to jemu Tweety yk było ? ładnie nawet yk pewnie dlatego mi sie odbija yk ... ale nie... to był ten naburmuszony od Maxtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 pewnie dlatego mi sie odbija yk ... moze Ci odbija a nie sie Tobie odbija Ja obstawiam i tak czkawke pijacka Tez taka miewam to wiem co i jak Zosiu wynagrodze Ci to Przysiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 [odbija yk ... ale nie... to był ten naburmuszony od Maxtorki A skorupka gdzie ? Miała być na laurkę dla Derekcji na Dzień Zdrowia Psychicznego Mają basen nam budować Zbiorczy , co by do każdego pacjenta osobno nie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mają basen nam budować Zbiorczy , co by do każdego pacjenta osobno nie latać Czy chcesz powiedziec to co ja pomyslalam , ze chcesz powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Aggi masz szczęście, bo już miałam brzytwę w rękach gotowa skoczyć na Twoje gacie Ale fajnie z tym basenem bedzie gdzie majtki namoczyć i przepierke zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mają basen nam budować Zbiorczy , co by do każdego pacjenta osobno nie latać Czy chcesz powiedziec to co ja pomyslalam , ze chcesz powiedziec? Mam taka nadzieję Ale wersja Kulki z namaczaniem tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ale fajnie z tym basenem bedzie gdzie majtki namoczyć i przepierke zrobić No I w kulki pograc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ale fajnie z tym basenem bedzie gdzie majtki namoczyć i przepierke zrobić No I w kulki pograc i polecieć sobie w kulki Maxti bo my to sie rozumiemy jak mało kto ale sebo to nas ostatnio coś mało zauważa podobno za tą czarną mańką się ugania co to nadmiar cholesterolu robi z człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ale fajnie z tym basenem bedzie gdzie majtki namoczyć i przepierke zrobić No I w kulki pograc i polecieć sobie w kulki Maxti bo my to sie rozumiemy jak mało kto ale sebo to nas ostatnio coś mało zauważa podobno za tą czarną mańką się ugania co to nadmiar cholesterolu robi z człowieka Już my mu tą mańkę z głowy wybijemy A mowiłam żeby tych jaj z zabiegowego nie ruszał One do przeszczepu a nie do święconki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A mowiłam żeby tych jaj z zabiegowego nie ruszał One do przeszczepu a nie do święconki były To baranie byly jaja Do jedzenia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A mowiłam żeby tych jaj z zabiegowego nie ruszał One do przeszczepu a nie do święconki były To baranie byly jaja Do jedzenia chyba Do jedzenia to były jaj z kulawego zająca Do pasztettu miały być dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 kulawego zająca Jesli mowisz o Pimboli to uwazaj acha jutro bedzie obmacywanie Przez lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 [acha jutro bedzie obmacywanie Przez lekarza Od oczu ? Będzie wodził czy omiatał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 [acha jutro bedzie obmacywanie Przez lekarza Od oczu ? Będzie wodził czy omiatał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mnie się już dwoi Nawet bez kroplowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts