rrmi 10.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mnie się już dwoi Nawet bez kroplowki Moze jestes nawiedzona ps.A co pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mnie się już dwoi Nawet bez kroplowki Moze jestes nawiedzona ps.A co pijesz? Po świętach to się jak nadziewana czuję Malutki drineczek Absoluta z Kaktusem Tymbarku jeszcze nikomu na oczy nie zaszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja Cię proszę maxti, nie łykaj tego kaktusa Albo chociaż gardło wczesniej łojem nasmaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mają basen nam budować Zbiorczy , co by do każdego pacjenta osobno nie latać Czy chcesz powiedziec to co ja pomyslalam , ze chcesz powiedziec?... czy to znaczy, że bedzieta na mnie głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Maxi i Kulka - dziś iweczorem w nagrode że Was wg Was zaniedbywam - będzie 4 x po 2 x i nad ranem jeszcze x Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Maxtorka słyszysz Ja to chyba siem nie doczekam......... No dobra, wybaczam Ci sebo tą czarną mańkę każdy ma czasem chwile słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 szczesciary z Was dziewczeta Szkoda tylko , ze dzis wieczorem jest wspolna kapiel w nowym basenie Nie wiem jak to sie wszystko ulozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 11.04.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 rrmi - wspólna kąpiel? wieczorem? przy blasku księżyca? jakie to romantyczne ... pójdę i zmienię chyba onuce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 .. pójdę i zmienię chyba onuce ... znaczy na elegancko bedziesz? To ja wobec tego zaloze nowe gacie z golfem. Niebieskie Ale fajnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 11.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 .. pójdę i zmienię chyba onuce ... znaczy na elegancko bedziesz? To ja wobec tego zaloze nowe gacie z golfem. Niebieskie Ale fajnie bedzie Już sie wieczoru doczekać nie mogę... Jak sobie pomyślę o tych gaciach z golfem (i suwakiem ofkors) to głowa pod kran ... Co pawda nie wiem czy nas nie będzie rozpraszać chałas od tej nowej wiertary udarowej seba co to ją dziewczynom obiecywał... Ale jakby co to się prąd wyłączy - powinno pomóc - te wiertary nie działają unplugged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Moja wiertara jest z napendem dżondrowym wymagająca jedynie odpowiedniego podejścia Nigdy z tyłu bo kopnie Pozycji wiercenia jest wiele - tylko od operatora zalezy ich powodzenie Maxi i Kulka wiedzom cos o tym - czarna polewka sie nie doczekała- a miała obiecane.. Stwierdziłem że przyzwyczajenie to jest to - nie mógł bym uruchomić wiertary bez maxi i kulki - one zawsze widzom jak podłonczyc faze a jak zero Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Powiem szybko bo nie wiem czy mnie zaraz nie wywali - cieszę się z tego wspólnego plumkania w nowym basenie i z tej nowej wiertary Sebo Tylko czy aby wodę nam napuszczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Napuszcza ,spokojna Twoja szacowna Bedzie nawet lesniczy Z pila spalinowa. Mam nadzieje , ze Zosia sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 11.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej poradźcie proszę - wymyśliłam, że synowi, który ma 14,5 roku, wyrobię dowód osobisty, bo gdzieś wyczytałam, że tak można- no i klops dzisiaj byłam przez 3 godziny bezdomna no i jak już się meldowałam na pobyt stały, w domku na wsi, to zapytałam tych pań urzędniczek w gminie o ten dowód dla dzieciaka i problem- jak uzasadnić, że teraz, a nie po 18- nastce? trzeba napisać uzasadnienie- tylko co w nim napisać, żeby Warszawa nie odrzuciła wniosku? dodaję, że ambicjonalnie do tego podchodzę, bo chlapnęłam synowi, że tak można i, że mu dowód wyrobię- jak się będzie z miasta przenosił na wieś... liczę na Was pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Chodza sluchy , ze Kulka zaszla Ciekawe co Sebus na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Chodza sluchy , ze Kulka zaszla Ciekawe co Sebus na to Najważniejsze że nie doszła , bo to by dopiero bida była A Sebuś ......jak Go znam pokocha jak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tak Sebus to dobry chlopak. Musimy sie teraz Kulka opiekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ty plociucho Zajszła ja do Maxtorki na wieczór się umówić co i jak Musiałyśmy ustalić jakie bielizne przyodziać, coby się sebusiowi spodobało. No i przypomnieć sobie, gdzie faza, a gdzie zero, żeby zwarcia nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Chyba nie bedziesz mogla sie podlaczyc jako ciezarna Zreszta nie wiem Ciekawe co bedzie dziwuszka czy chlopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Chyba nie bedziesz mogla sie podlaczyc jako ciezarna Zreszta nie wiem Ciekawe co bedzie dziwuszka czy chlopaczek Będziemy kochać bez względu na płeć I kołysankę zaśpiewamy , i bajeczkę opowiemy ...... To kiedy krzcić będziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts