Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.. pójdę i zmienię chyba onuce ... ;-)

znaczy na elegancko bedziesz?

To ja wobec tego zaloze nowe gacie z golfem.

Niebieskie :D

Ale fajnie bedzie :roll:

Już sie wieczoru doczekać nie mogę... Jak sobie pomyślę o tych gaciach z golfem (i suwakiem ofkors) to głowa pod kran ... Co pawda nie wiem czy nas nie będzie rozpraszać chałas od tej nowej wiertary udarowej seba co to ją dziewczynom obiecywał... Ale jakby co to się prąd wyłączy - powinno pomóc - te wiertary nie działają unplugged ;-)

Moja wiertara jest z napendem dżondrowym wymagająca jedynie odpowiedniego podejścia :) :wink: Nigdy z tyłu bo kopnie :)

Pozycji wiercenia jest wiele - tylko od operatora zalezy ich powodzenie :)

Maxi i Kulka wiedzom cos o tym - czarna polewka sie nie doczekała- a miała obiecane..

Stwierdziłem że przyzwyczajenie to jest to - nie mógł bym uruchomić wiertary bez maxi i kulki :) - one zawsze widzom jak podłonczyc faze a jak zero :wink:

Sebo8877

Hej :D

poradźcie proszę - wymyśliłam, że synowi, który ma 14,5 roku, wyrobię dowód osobisty, bo gdzieś wyczytałam, że tak można- no i klops :roll:

dzisiaj byłam przez 3 godziny bezdomna

no i jak już się meldowałam na pobyt stały, w domku na wsi, to zapytałam tych pań urzędniczek w gminie o ten dowód dla dzieciaka i problem-

jak uzasadnić, że teraz, a nie po 18- nastce?

trzeba napisać uzasadnienie- tylko co w nim napisać, żeby Warszawa nie odrzuciła wniosku?

dodaję, że ambicjonalnie do tego podchodzę, bo chlapnęłam synowi, że tak można i, że mu dowód wyrobię- jak się będzie z miasta przenosił na wieś...

liczę na Was

pzd