rrmi 11.04.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 krzciny dogadamy jak sie nalezy Trzeba by przeliczyc kiedy i co bylo i bedzie wiadomo. A kto na kszesna? Moze ja sie nadam , moge sie nawet wykapac przed impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 To może ja na krzesnego pójdę ? Po kilku kroplówkach głos mi się zmienia i odwaga mnie nachodzi I zdrowie krześniaka godnie opić potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 http://www.heke.pl/gg/miny2/jezyk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No to sie dogadalysmy MaxtiDobrze , ze tak szybko sie dowiedzialam o dobrej nowinie , to jestesmy pierwsze. Ale damy w szyje na kszcinach Kulka co tak jezyk wypinasz? Powinnas za troske podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Język wywalam, ale zaraz mogę wypiąć co nieco A w ogóle "kto się przezywa, sam się tak nazywa" i "oliwa nieżywa, ale zawsze sprawiedliwa" i jeszcze "wiszą gaaacie na łopacie..............." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No to sie dogadalysmy MaxtiDobrze , ze tak szybko sie dowiedzialam o dobrej nowinie , to jestesmy pierwsze. Ale damy w szyje na kszcinach Kulka co tak jezyk wypinasz? Powinnas za troske podziekowac No wlaśnie I butelki zbierać bo ja jak pracuję to pracuję a jak się bawię to nie ma przeproś , Sis podobnie Resztą się zajmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Język wywalam, ale zaraz mogę wypiąć co nieco A w ogóle "kto się przezywa, sam się tak nazywa" i "oliwa nieżywa, ale zawsze sprawiedliwa" i jeszcze "wiszą gaaacie na łopacie..............." A ja znam jeszcze - nie wytykaj języka bo Ci koza nasika Wypnij kulka , wypnij , jakiegoś dochtora tu zaraz przygna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 http://www.heke.pl/gg/miny2/jezyk.gif kuleczka masz na cos smaka ja sie tez nadam. do czegos. moge byc na trzecio kszestno ? albo chociaz wrzatek bede szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 http://www.heke.pl/gg/miny2/jezyk.gif kuleczka masz na cos smaka ja sie tez nadam. do czegos. moge byc na trzecio kszestno ? albo chociaz wrzatek bede szykowac No ja mogiem jeszcze prześcieradła podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 To Ona rodzic u nas na oddziale bedzie ? jejuniu jak ja to wszystko ogarne ? chyba nie podolam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Podołasz , Zosia dobrze wrzątku umiesza , ja podawac będę , chłopaki oddychać pomogą , wózek w wozkowni wyrychtowany na okazję czeka Przeć sie wszyscy nauczymy Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Trzeba malenstwu jakas kolyske zorganizowac ps. jakos mi tak po pleckach ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Coś mnie wywala Będę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Coś mnie wywala Nie boj sie , jesli oni w zmowie to robie to bedziemy protestowac , zorganizuje cala akcje , bede dowodzila i wszystko bedzie dobrze . Jak zajdzie potrzeba zamowimy wloska mafie do obstawy acha , nie zapomnij wieczorem kapanie jest ps.widze Cie na czacie wciaz , ale wpisy nie wchodza , cos sie zatkalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 spokojnie.. oddychajmy spokojnie... troche ciagnie rrmi bo w linii wydechu stoisz musisz sie troche nastapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale wy dobre kobiety jesteście Może jeszcze wykarmicie własnym cyckiem Ja czekam na wodę do basenu i przypominam, ze mam pierwszeństwo i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 bym sie byla nastapila , ale jakas ciezka jestem widze Kulka , ze w koncu sie oswoilas z nowina acha wlasnym cyckiem nie wykarmie , bo mam male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 kulka woda jeszcze nie odeszla chyba mozemy karmic cyckiem od kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 No to widze że Pan Kulkowy ma ostra amunice w karabinie - My to z dziewczętami się bezpiecznie bawimy - ale jeżleiby się okazało że trza wziąc za Swoje - biorę - Kocham dzieciaczki. Teraz to Maxi musimy uważać - bo Kulka to za kwile nie będzie mogła podłanczac fazy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Język wywalam, ale zaraz mogę wypiąć co nieco A w ogóle "kto się przezywa, sam się tak nazywa" i "oliwa nieżywa, ale zawsze sprawiedliwa" i jeszcze "wiszą gaaacie na łopacie..............." zrób to ....proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts